Magnor Glassverk Ari Behn

  1. Mer om
Magnor Glassverk Ari Behn

Magnor Glassverk Ari Behn KlokSelger meget pent brukte glass i Peacock-serien designet av Ari Behn, produsert av Magnor Glassverk. 11 stk rødvinsglass 11 stk Peacock, design Ari Behn, er glassene for de store høytidene! Velg mellom 11 ulike krystallglass, en karaffel og tre lysestaker I 2007 lanserte Magnor Glassverk serviset Peacock, som betyr påfugl på norsk, spesialdesignet av Ari Behn. Nå kan du få kjøpt deler av Magnor Glassverk ble grunnlagt allerede 1896 i de dype grenseskogene på Magnor. De store skogene skulle gi brensel til de varmeslukende SIDE2): I fjor høst lanserte Ari Behn vasen «Hjerte» for Magnor glassverk

Magnorglass med Aris design NRK Innlandet Lokale nyheter, TV og radio

Han bruker Ari Behn som eksempel. Han tilfører oss en helt ny dimensjon.

https://lndc.us/qidox.php

Han har ingen kompetanse om porselen, men han kan mye om design. Industri Energi som organiserer rundt 300 ansatte på norske glassverk, herunder Magnor Glassverk og Hadeland Glassverk.

Jeg har jobbet i forskjellige sjangre på kunstfeltet fra det litterære til det visuelle. Jeg har gjort det parallelt hele veien, malt og skrevet samtidig. Det var en overgang for meg å plutselig skulle stille ut og akseptere at jeg gjør begge deler, sier han. Behn trekker frem at alt henger sammen. All menneskelig erfaringsgrunnlag interesser meg. Det er for å forstå meg selv og omgivelsene at jeg maler og skriver.

Ifølge henne sier Ari Behn selv at alle hjerter er forskjellige.

Krever millionsatsing på glass og krystall

Noen har sår og rifter, andre ikke, slik også med hans nye glassdesign. Mens Widar Halén snakker om forholdet mellom stett og coupa — jeg har aldri hørt om coupa før, men antar det må være den delen av glasset vi drikker av — kjenner jeg at jeg faller av. Og det noe så alvorlig. Hva er det de tillater seg å diskutere i beste sendetid?! Jeg gir vel blaffen i om påfugl er gammeldags eller om det estetiske forhold mellom stett og coupa er sånn eller sånn!

Kan hybridbiler parkere gratis

Han var i noen år en del av den kunstneriske vennekretsen Den nye vin, som bestod av blant andre fotografen Per Heimly. Serien vant prisen for beste underholdningsserie under Gullruten 2011, og ble dessuten nominert i klassen beste nye programserie. Novellesamlingen «Talent for lykke» fra september 2011 fikk også flotte kritikker. Bøkene hans ble oversatt til flere språk.

Mer servise fra Ari

I oktober i fjor utga Behn boken «Inferno», som fikk blandede kritikker. Den handler om en mann som går til grunne etter å ha blitt forlatt. Han bød hemningsløst på seg selv — offentlig som en påfugl som han med en selvironisk twist også kalte serviset han designet for Magnor Glassverk, nok en av hans mangfoldige kunstneriske manifestasjoner, men privat som en deltagende, nysgjerrig og medfølende venn.

Han var til stede, hvert solsekund av tiden, i sitt eget liv.

MAGNOR GLASSVERK ARI BEHN Relaterte emner

Trives uten Ari-fokus - Enten liker de teksten eller så gjør de det ikke. Så enkelt er det, sier Ari Behn. Men det er ikke designet som Behn fokuserer mest på om dagen. Stykket hadde førpremiere på Teater Polski i Wroclaw i sommer. Og da syntes Behn det var deilig at fokuset var på ham kun som dramatiker. Det var lesning med regi så det var fullsatt teater der, og et veldig flott teater - teater Polski. Reaksjonene var veldig bra, med gode tilbakemeldinger, sier Ari Behn til Side2, og legger til: Det var fint å være i Polen.

Magnor Glassverk Ari Behn
MAGNOR GLASSVERK ARI BEHN Kommentarer:
Forfatter om Magnor glassverk ari behn
Wang fra Molde
Se gjennom min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Klettern. jeg liker utforske norske bøker egoistisk.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net