Nordnet Podcast

  1. Mer om
Nordnet Podcast

Nordnet Podcast NydeligPengepodden er en podcast om aksjer, fond, investeringer og sparing. I studio er investeringsøkonom Mads Johannesen, spareøkonom Bjørn Erik Sættem og denne episoden presenterer vi oss selv og våre visjoner for denne podkasten. Vi ønsker med vår kunnskap og skape en serie for den nye Har du interesse for markedsvisninger Ny podcast: Tema er verdsettelse av eiendeler som ikke gir løpende avkastning, som råvarer, kryptovaluta og kunst med Kristin Sk 18: Arrangør Nordnets Pengepodden i anledning Kvinnedagen 8. 2018, med Lene Refvik. Listen er garantert ikke komplett

For mange som har vært lengere inne i markedet vil kanskje deler av det vi snakker om være for enkelt.

https://shishlov.info/bofufyzek.php

Om du synes kvaliteten på lyden er noe dårlig er vi klar over det. Dermed regner vi med å få vesentlig bedre lydkvalitet på de resterende episodene i denne podcasten. Første episode: I første episode går vi ikke særlig i dybden på noen områder men berører overflaten på en rekke forskjellige ord, uttrykk og begreper.

Vi mener dette er viktig for å for at de nye i markedet skal kunne få mere utbytte av nyheter, aksjeanalyser og samtidig opparbeider seg et kritisk blikk.

Det blir som et lite samfunnsoppdrag

Jon underviser i finans og har tidligere vært aksjemegler i Carnegie og analysesjef i Formuesforvaltning. Tema i episoden er verdsettelse av eiendeler som ikke gir løpende avkastning, som råvarer, krypto-valuta og kunst.

Tema for episoden er risikobudsjettering. Du kan ikke styre avkastningen på dine investeringer, men du kan til en viss grad kontrollere risikoen.

Podcast Podtail

Ved å diversifisere kan du oppnå en høyere risikojustert avkastning. Pengepodden er en podcast av og for lytterne. Anders tror lytterne gjenspeiler kundebasen deres på en ganske nær måte.

Bestille mat

Det er flest menn, hvorav flesteparten bor i sentrale strøk som Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger. De har gjerne noe mer utdanning, og er over gjennomsnittet interessert i økonomi, børs, finans og næringsliv. Podcasten har en yngre aldersgruppe enn snittet i kundebasen, med en overvekt av studenter innen økonomi og finans.

En podcast for både spareren og investoren Tidligere hadde Nordnet større fokus på investering og børsen, men etter hvert som de har utviklet seg og fått flere kunder, har nye målgrupper dukket opp.

Nordnet Skattebetalerforeningen

Mange nordmenn har et behov for å spare penger, men har ikke det samme behovet for å investere. Cirka tre fjerdedeler av disse har ligget samlet hos tre aktører: DNB, Storebrand og Nordea, som har hatt et solid grep om de store arbeidstakeravtalene. Nordnet tror på mange aktive valg Annonse Skar i Nordnet tror at Egen Pensjonskonto vil føre til store endringer i markedet.

Selskapet har anslått at et sted mellom 15—20 prosent vil foreta et aktivt valg for sine pensjonspenger.

Det betyr mellom 200.

Derfor lykkes Nordnet med sin podkast

Nordnet har i dag 230. Da vil vi jo anta at de er ganske nære på å kunne ønske å ha jobbpensjonen sin hos Nordnet også, sier han.

Høstgenser oppskrift

Jeg synes det er et enklere og mer tilgjengelig format enn å lese et blogginnlegg med side opp og side ned med tekst. Lyd krever lite av mottaker og derfor når det potensielt flere.

Når vi skal snakke om investeringer i et bear-marked, kan man skrive ti blogginnlegg. Både av avsender og mottaker.

Nå starter pensjonskampen: Knallstart for utfordreren Kron

Det krever mindre å sette seg ned en halvtime og snakke om det, sier Skar, som understreker at ikke alt egner seg like godt for lyd, for eksempel ting som krever mange visuelle hjelpemidler. Norge er et veldig umodent marked for podkast. Vi ser stadig flere som tar tak i formatet. Jeg tror vi vil se en oppblomstring av nye programmer og vi vil få et mye større marked i tiden som kommer enn i tiden som har vært.

Lytt til Podcast

Vi så jo hva de gjorde i Sverige. De har 15-20 tilsvarende podkaster der. I Norge hadde vi ingen som snakket om det samme som oss.

I relasjon: Www nordnet fi

NORDNET PODCAST Relaterte emner

Derfor lykkes Nordnet med sin podkast «Pengepodden» I én time hver uke har Nordnet opptil 10. Velkommen til fremtidens markedsføring. I én time hver uke har Nordnet opptil 10. I skrivende stund har radar-paret Anders Skar daglig leder og Karl Oscar Strøm investeringsrådgiver i Nordnet produsert 27 episoder av « Pengepodden»: Nordnets bedriftspodkast om trender, aksjer, sektorer og makroøkonomiske forhold som påvirker hvordan du bør investere sparepengene dine. Hver episode har mellom 5.

NORDNET PODCAST Kommentarer:
Redaktør på Nordnet podcast
Borg fra Vossevangen
jeg elsker studere dokumenter hensynsløst. Se min andre nyheter. En av mine hobbyer er Feldhandball.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net