Zerohedge

  1. Mer om
Zerohedge

Zerohedge Som et resultatZero Hedge er en høyreekstrem liberalistisk finansblogg som presenterer medarbeiderskrevne artikler og samler nyheter og meninger fra eksterne kilder. Zero Hedge, etter sitt motto, er bearish i investeringsutsiktene og analysene, ofte som følge av e24.no › boers-og-finans › finanskontoen-zero-hedge-er-utestengt-fra-twitter Twitter stengte ned «Zero Hedge» etter at kontoen publiserte en artikkel som anklager en kinesisk forsker for å ha laget coronaviruset som et what's a false positive is this misleading article. what's not a false negative is ICU units all over the country at capacity and the replies 0 retweets 2 likes

He provides a roadmap for how to win at the game of investing and, more importantly, explains the "why" so readers can continue to win.

Se dette: 96 julebord

Tesla Autopilot saves lives. Come to think of it; when Autopilot itself isn't thrusting Tesla vehicles and their beta-testing drivers into inanimate objects, they may have a point! Myndighetenes håndtering av Den store finanskrisen møter kritikk fra ulikt hold.

USA posisjonerer marinefartøy og luftstyrker nærmere Libya

I november i fjor innrømmet Andrew Huszar, som ledet den første delen av Federal Reserves program for kvantitative lettelser, at sentralbankens pengepolitikk primært var et festmåltid til Wall Street. Som tidligere representant for Federal Reserve var jeg ansvarlig for å utføre de sentrale delene av Feds første eksperimentelle dykk inn i obligasjonsmarkedet, mest kjent som kvantitative lettelser.

Kontrakt campingvogn

Sentralbanken fortsetter å spinne en story om at disse kvantitative lettelsene er et verktøy for å hjelpe mannen i gata. Jeg har imidlertid innsett hva det kvantitative lettelsesprogrammet er: Den største håndsrekningen til Wall Street noensinne», skrev Huszar i et leserinnlegg i Wall Street Journal den 11.

Like etterpå kom paven på banen. Han konkretiserte ikke kritikken slik at den traff sentralbankene spesielt, men det er liten tvil om at han har hatt Federal Reserve og andre sentralbanker i tankene da han skrev Den apostoliske formaning, publisert den 24.

Goldman Sachs restarter kryptodesken etter tre år

Jeg har alltid likt theweeklytelegram og følger han på Twitter. Han vet hva han snakker om og er selvsagt bull på gull og sølv. Spekulasjonene ble kalt «grunnløse» av faktasjekkerne i Factcheck.

ZeroHedge har også tidligere markert seg med konspiratoriske påstander om koronaviruset. I februar ble nettstedet utestengt fra Twitter for å ha delt personlig informasjon om en kinesisk forsker de hevdet kjente opphavet til koronaviruset.

Sas billige biletter

Knyttes til konspirasjonsteorier I Norge er artikkelen fra NY1. Flere fremmer konspirasjoner om at utbruddet av covid-19 egentlig er et biologisk angrep med mål om å redusere verdens befolkningstall. Dette er en påstand som ofte dukker opp i konspirasjonsteorier om FN-resolusjonen Agenda 21, en snart 27 år gammel handlingsplan for global bærekraft og utvikling.

Er Elon i trøbbel grunnet dette?

Spekulasjoner om Bill Gates En annen kommentar lenker til en video der det hevdes at en donasjon på hundre millioner dollar fra stiftelsen til Microsoft-grunnlegger Bill Gates er en del av et større komplott for å tjene penger på pandemien. ZeroHedge ZeroHedge er en populær makroøkonomisk investeringsblogg som fokuserer stort på handel med hedgefond private selskaper som samler ressurser og bruker komplekse strategier, makroøkonomisk analyse og kommentar til offentlig gjeld.

Mens noen av blogginnleggene tar noe ekstreme synspunkter, ville investorer være lurt å se på ZeroHedge for å finne ut hva som kan skje bak kommentaren til store medier.

https://shishlov.info/kontantsttte-barn.php

Gavyn Davies 'blogg Gavyn Davies er en finansiell blogger med Financial Times som dekker makroøkonomiske nyheter og hendelser. Davies deksler makroøkonomi, økonomisk politikkutvikling og finansmarkedene med innlegg på søndager.

Ofte vil innlegg fra Mr.

ZEROHEDGE Relaterte emner

Topp 10 internasjonale investeringsblogger Internasjonale investeringsblogger kan gi nyhetskommentarer, innsiktsfull analyse og individuelle ideer for internasjonale investorer. Mange av disse bloggene dekker børsnoterte fond ETF-er, amerikanske innskuddsbeviser ADR eller utenlandske verdipapirer som er av interesse for internasjonale investorer. Disse bloggene dekker et bredt utvalg av emner relatert til internasjonal investering. Makroøkonomi, geopolitikk, markedstrender og mange andre investeringspåvirkende fag finner du på disse sidene. Schwab International Investing Blog Charles Schwabs internasjonale investering blog gir god innsikt i globale markeder, inkludert eksepsjonelle makroøkonomiske større skala økonomiske emner, for eksempel nasjonens økonomi som helhet kommentar.

Zerohedge
ZEROHEDGE Kommentarer:
Forfatter på Zerohedge
Jakobsen fra Namsos
jeg liker dele interessante nyheter ærlig talt. Siste nytt: min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Vogelbeobachtung.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net