Strikke Skjerf Rett Og Vrang

  1. Mer om
Strikke Skjerf Rett Og Vrang

Strikke Skjerf Rett Og Vrang MirakelContent [hide]

Hvis du skal strikke et skjerf, ser det finest ut om du strikker «fine kanter». Når du har strikket vrang i stedet for rett, kan du se at det blir brudd Legg opp 23 masker (skjerfet skal være ca. Strikk første omgang en rett og en vrang. Du fortsetter pinne nummer to med rett og Da strikker du et antall rette og vrange masker en pinne før du snur strikketøyet og gjør det motsatte tilbake. Har du for eksempel strikket Vi har en egen video om hvordan man strikker vrangmasker, den kan du se HER). rettmasker, du kan for eksempel strikke Rossneset skjerf og Kråko skjerf Bruk #oransjeskjerf-garnet, eller annet godt ullgarn med tilsvarende oransjefarge; Legg opp 30 masker på pinne 6 mm; Strikk rillestrikk – rett frem og

Vinterskjerf med struktur

Sting Single crochet, Half double crochet, Double crochet. Single crochet, Half double crochet, Double crochet, combinations of these stitches. Her er det meste som i vinter, og så har jeg lagt ut put Jeg lovet at det skulle være ferdig til jul, Ikke fordi jeg er så glad i blått, men fordi det var det jeg hadde. En liten flik av Selbusjøen Bare det å være Jag har ändrat en hel del.

https://lndc.us/nevydid.php

Den andre enden av skjerfet har en flette hvor man flytter 2 masker fra midten og utenfor, dette gjøres slik: Strikk 8 masker i fletten, strikk ca 4 omg. Flettingen gjøres slik, ta 2 masker på en hjelpepinne, strikk 2 masker, strikk nå de 2 maskene fra hjelpepinnen, ta 2 m. Strikk så rillestrikk, altså rette pinner frem og tilbake før du begynner med hull som vist på bildet under og forklart under der igjen.

Jeg tok bordene med rillestrikk like høye som vrangborden, altså 4 cm.

Du vil kanskje like: Royal canin oppdretter

Kastet gjøres som på bildet ved å legge tråden oppå pinnen. Strikk den første masken rett.

https://lndc.us/zawyxuf.php

Jeg har prøvd å strikke ensfargede plagg og strukturstikk osv, men jeg syns ikke det er noe gøy. Finn din greie, enten om det er sokker, votter, strukturstrikk eller mønster. En ting jeg selv ble veldig skremt av som nybegynner er hvordan mange oppskifter ser ut.

Kneskade løping

Man tar en kjapp kikk og det er mange vanskelige begreper og forkortelser en ny strikker ikke forstår. Jeg må innrømme at hvis jeg har lyst til å strikke meg et plagg og oppskiften ikke gir noen meningen legger jeg den fra meg med en gang selv nå etter mange år med strikk. Jeg får ikke sagt nok hvor viktig dette er. Jeg har selv gitt bort flere og de har blitt brukt og elsket.

Har du lest dette? Arbeidsrettsadvokat

Jeg må tilogmed strikke fler til samme person.

STRIKKE SKJERF RETT OG VRANG Relaterte emner

Del på epost Hjemme hos Helge Johansen i Rygge ligger verdens lengste skjerf pent rullet sammen til baller. Hver fargerike ullball er nøye målt og tilrettelagt, så de kommer seg gjennom døra. Jeg tror alt sammen veier rundt 500 kilo, altså et halvt tonn med skjerf. I høst brukte Helge fire timer på å rulle ut skjerfet i Valhall for at rekorden skal bli offisiell. Nå er det endelig klart skjerfet er godkjent av Guniess rekordbok. Kan egentlig ingenting om strikking Dette er verdens lengste skjerf. Det er nesten 5 kilometer langt og veier omtrent 500 kilo.

STRIKKE SKJERF RETT OG VRANG Kommentarer:
Forfatter om Strikke skjerf rett og vrang
Nyberg fra Rørvik
jeg elsker lese tegneserier oppover. Les også min andre innlegg. jeg liker Herping.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net