Hvordan Montere Biltema Snøkjetting

  1. Mer om
Hvordan Montere Biltema Snøkjetting

Hvordan Montere Biltema Snøkjetting TeknologiMonteres uten at bilen må flyttes. Automatisk låsing av sperreanordningen. Laget av kjede med firkantprofil Vurderer å kjøpe hurtigkjetting (til personbil) fra Biltema. Spesielt hvis snøen laver ned og du skal montere den i snøslaps (generelt Kjettinger og hurtigkjettinger kan redde deg om du kjører deg fast. Men det er helt nødvendig å trene på å montere dem Det er stor forskjell både på pris, hvor enkle de er å montere og Beskrivelse: Ekstra slank kjetting med tverrgående stållenker og en Snøkjettinger Kjettinger - Biltema. Hurtig og enkel montering. Montering uten at bilen behøver å flyttes. Automatisk låsning av strammeanordningen

Arbeidet går alltid sikrere og raskere om maskinen brukes til det den er konstruert for.

Bil, Nyheter Dette kan hjelpe deg ut av grøfta

Overskrid ikke maskinens kapasitet. Hindre utilsiktet start ved å bryte strømmen eller løsne hetten fra tennpluggen før service og reparasjon eller når maskinen ikke er i bruk. Fjern alltid nøkler, verktøy og andre løse deler fra maskinen før start. Gå aldri fra en maskin ubevoktet når motoren er i gang. Rengjør maskinen etter bruk og foreta jevnlig service. Oppbevar maskinen på et tørt og beskyttet sted, utilgjengelig for barn. Fyll alltid på bensin i et godt ventilert miljø. Søl ikke bensin på maskinen.

Slik kommer du deg løs hvis du kjører deg fast

Om dette skulle skje, tørk grundig, og la damp fordampe før start. Unngå innånding av bensindamp og eksos. Røyk, flammer og brannfarlige stoffer må ikke finnes i nærheten ved påfylling. Bruk en påfyllingstrakt, og fyll aldri bensin mens motoren er i gang. Sikre at bensin ikke kan lekke ut på bakken.

Oppbevar bensinen på et sikkert sted i godkjent beholder, utilgengelig for barn. Spak, innmatingsskrue 5. Beskyttelsesanordning for utkast 10. Innmatingsskrue 13. Lufteplugg, oljesump 16. Strømbryter, belysning 20. Strømbryter, håndtaksvarme 21. Oppbevaringsrom, ekstra brytepinner 22. Skjær opp alle fire hjørnene, og legg sidene ned mot bakken. Fjern pakningsmaterialet. Flytt snøfreseren fra kartongen, og kontroller at det ikke blir igjen noen løse deler, og at den ikke har blitt skadet under transporten.

Det medfølger to ekstra brytepinner i oppbevaringsrommet 21. Før M8 x 45 mm-skruene 31 inn i sveivens holder 30 og deretter gjennom betjeningspanelets og rammens tilsvarende hull. Plasser de bøyde skivene 32 over skruene og spenn fast med mutrene 33. Før M8 x 40-mm-skruene 34 inn gjennom betjeningspanelets og rammens hull. Plasser de bøyde skivene 32 over skruene, og spenn fast med mutrene 33.

Før sveiven 26 gjennom holderens 30 hull. Press sveivens nedre del inn i kardangleddet slik at hullene i sveiven 26 og kardangleddet 40 er midt foran hverandre. Trykk splinten 41 inn i hullene Montere utblås a. Legg glideringen 50 på utkasthullet som vist på bilde. Smør glideringen med universalfett, og plasser utkastet 8 oppå. Før M6 x 20-skruene 53 inn i styreskiven 54, to avstandsskiver 55, og monter på utkastet nedenfra.

Plasser skiver 52 på skruene, og stram med M6 låsemuttere 51. Gjenta dette rundt hele utkastet. Smør snekkegiret 56 med universalfett 24 6. Snøfreseren leveres uten motorolje. Plasser snøfreseren på et plant underlag.

Staples staples

Skru av peilepinne 6 og lufteplugg 15. Fyll på olje via peilepinnen 6 slik at det er noen millimeter under kanten ved luftepluggen 15, men klart over minimumsmarkeringen på peilepinnen.

Skru peilepinne og lufteplugg på igjen. Om dette ikke er tilfellet, slipp ut eller fyll luft i dekket. Om de brukes, skal de peke forover og skrått oppover. Om de ikke brukes, oppbevares de pekende skrått nedover og bakover.

Vend en kantskjærer 11 slik at den lange utbuktingen er utover og den peker skrått oppover. Stikk inn to vognbolter M8 x 25 fra innsiden av innmatingshuset og ut gjennom kantskjæreren, spenn fast vognboltene med hvert sitt vingeratt. Vær klar over disse, og prøv å unngå dem. Risiko for hørselskader Bruk hørselvern. Risiko for øyeskader Bruk vernebriller eller godkjent visir.

Risiko for kulde- og forfrysningsskader Bruk varme klær og hansker. Risiko for at gjenstander kastes ut Når innmatingsskruen roterer, må det ikke være mennesker, dyr, kjøretøy, vinduer m. Vær ekstremt forsiktig ved arbeid på flater, stier eller veier som er strødd med sand. Risiko for inndragning og klemskader Ha aldri hender, føtter eller noen annen kroppsdel eller klær i nærheten av bevegelige deler. Vær spesielt oppmerksom på innmatingsskruen. Risiko for skliskade Bruk sklisikre sko.

Unngå snørydding i glatte og bratte skråninger. Vær ekstra forsiktig på isete underlag. Risiko for luftveisskader, brann og eksplosjon Bensin, damp og eksos er giftige og brannfarlige. Les og iaktta alle generelle og lokale sikkerhetsforskrifter for håndtering av bensin og bensinmotorer.

Fyll aldri bensin opp til kanten, la det alltid være igjen et ekspansjonsrom. Fyll ikke bensin når motoren er i gang. Fyll ikke bensin og oppbevar heller ikke en snøfreser med bensin i tanken i nærheten av gnister, glør eller åpen ild.

Bruk ikke snøfreseren i nærheten av lettantennelige gasser eller stoffer. Hold området rundt bensintank, motor og eksosanlegg rent for bensin og olje. Berør dem ikke, og vent med service og vedlikehold til de er avkjølt.

TEST: Kjetting er best!

Risiko for vibrasjoner Dersom personer med forstyrrelser i blodomløpet for ofte utsettes for vibrasjoner, kan det oppstå skader på nervesystem eller blodkar. Du kan redusere vibrasjonene ved å bruke varme og kraftige arbeidshansker og ved å forkorte arbeidstiden legge inn flere lange pauser. Oppsøk lege dersom fingrene hovner opp, dersom du føler deg uvel eller dersom du mister følelsen i fingrene 7.

Bevegelige deler, stikk ikke hånden ned i utkastet, bruk renseverktøyet. Bevegelige deler, hold føtter, hender og klær borte fra innmatingsskruen. Risiko for inndragning og klemskader.

Mindre kjøretøy

Ved rengjøring, service og vedlikehold skal alltid hetten være fjernet fra tennpluggen. Høyt lydnivå, bruk hørselvern. Vær klar over risikoene ved bruk av snøfreser. Bruk verneutstyr så som vernehansker, hørselvern og vernebriller. Kontroller før start at snøfreseren er hel.

Ved rengjøring, service og vedlikehold skall alltid hetten være fjernet fra tennpluggen. Flere med Bruce eller Bruce-kopi, og en var langt forbi badebøyene og nesten på stranden. Godt eksempel det der Havelle.

https://lndc.us/labegufy.php

Du kan derfor være helt trygg på at delen du bytter ut vil ha samme gode funksjon og levetid som den autentiske bildelen som fulgte med bilen din. VASK: Dekkvask er den enkleste metoden for å få frem egenskapene til vinterdekkene. Foto: Terje Hauge AutoSock AutoSock er tilgjengelig både på nett, hos bilrekvisitabutikker og diverse bensinstasjoner. Det er imidlertid viktig at du sjekker rett størrelse til dine hjul. Det er relativt enkelt å sette på AutoSock. Det går fort, men to minutter fra du forlater førersetet til du sitter bak rattet igjen synes vi ikke er realistisk.

Erfaring: Vanskelig å montere på biler med dårlig plass mellom skjerm og hjul. Tar seg meget godt fram både på snø og is. Overraskende lite støy ved kjøring på asfalt. Litt kraftigere stållenker. Erfaring: Må ha enda bedre plass mellom hjul og skjerm enn No Problem. Her finner du Felleskjøpets guide for valg av snøfreser og et rikt utvalg av fresere fra. Søk etter kjetting snøfreser på Kelkoo. Sammenlign tilbud på kjetting snøfreser fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.

Passer freser fra 9HK til 13HK. En kostbar kjettingleksjon Stoler du på kjetting? Her er hvordan du ikke skal bruke dem.

HVORDAN MONTERE BILTEMA SNØKJETTING Relaterte emner

Finn Verksted Ute etter bildeler? Finn dem her: Hos BilXtra finner du alt du trenger av bildeler på nett. Vi har reservedeler innen eksos, elektrisk anlegg, bremsesystem, olje og filter, lys, varmesystem, viskerutstyr og mye mer - til alle merker og bilmodeller. Du skal være sikker på at du får riktige deler når du handler av oss. Enten du skal skifte ut vindusviskere selv, eller du er en hobbymekaniker som selv reparerer bilmotoren, skal du finne det du trenger hos BilXtra. Derfor har vi lagt inn alle bildeler systematisk i en digital katalog, så du enkelt finner den rette delen til akkurat din bil. Alt du trenger å gjøre er å fylle inn registreringsnummeret i feltet over.

HVORDAN MONTERE BILTEMA SNØKJETTING Kommentarer:
Redaktør på Hvordan montere biltema snøkjetting
Stokke fra Haugesund
Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg elsker absolutt ins Kino gehen. jeg elsker lese romaner herlig.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net