Gtx 770 Vs Gtx 1060

  1. Mer om
Gtx 770 Vs Gtx 1060

Gtx 770 Vs Gtx 1060 RaskGTX 770 versus GTX 1060 6GB ytelses sammenligning. Sammenlign grafikkortspillytelse i 69 spill og i 1080p, 1440p og 4K ved Ultra, High, Medium og Low GTX 1060 6GB versus GTX 770 ytelses sammenligning. Sammenlign grafikkortspillytelse i 69 spill og i 1080p, 1440p og 4K ved Ultra, High, Medium og Low Manual Nvidia Geforce GTX 770. Se manualen for Nvidia Geforce GTX 770 gratis, eller still spørsmål til andre eiere av Nvidia Geforce GTX RX580 also beats 1060 6GB. I think AMD and GTX 770 had a few glitches with this game during early access that gave those cards a bad rap I de kommende dagene skal NVIDIA GeForce GTX 1060-videokortene være til salgs. med standardparametere (forkortet GTX

Nå har Rockstar fulgt opp med mer informasjon om PC-versjonen. Blant annet har maskinkravene nå blitt offentliggjort, slik at publikum kan skaffe seg en viss oversikt over hva slags rigg man bør besitte hvis man skal kjøre spillet tilfredsstillende. Sammenlign dette med GTX 960, som opprinnelig kom til en pris av kr 1743. Heldigvis var spillytelsen ganske imponerende. For 1440p Quad HD kunne vi spille Valorant på 67 fps til 67 fps og holdt bildefrekvensene svevet rundt 67 fps. NVIDIA 's xx60 -kort har alltid blitt definert av entry-level priser med ytelse som banker på døren til mid-range grafikkort - spesielt når de er overklokket.

EVGA GeForce GTX SC ACX HDMI DP 2xDVI 2GB

Slike skjebne og hele modellområdet GeForce GTX 970, hvis representanter først ble tilbudt til en meget attraktiv pris: De mest fulle entusiaster tok noen ganger to videokort og installerte dem i SLI-modus. Vi vil ikke påvirke dette problemet, og fullt fokus på aktuelle modeller tilgjengelig for salg. Som før vil en oversikt over modeller av forskjellige produsenter gå alfabetisk for å unngå forvirring. Ingeniører endret bare foringsrøret litt slik at det helt lukker portene til videoutganger.

For første gang i selskapets historie mottok brukerne en sjenerøs gave - ZTO satt med fem video grensesnitt, hvorav fire er fullt uavhengige. Under foringsrøret er en radiatorplate installert, kjølehukommelseskindene og strømkjedene. Og etter fjerning av CO, kan det bemerkes at hovedradiatoren ikke bruker fordampningskammeret.

https://shishlov.info/8358-1.php

Hvis bare fordi GM204 er nok en "kul" prosessor. Inne i radiatoren er det tre termiske rør. Fra ovenfor rundt omkretsen er spesielle innsatser limt inn, og forhindrer overføring av vibrasjon og luft av radiatoren. Baksiden av kjølesystemet var godt gjennomtenkt: Siden radiatoren overlapper lufttilgangen til det tilstøtende skjermkortet, fjernes hetten i nærheten av strømkontaktene, hvorpå en liten plass slippes ut for luftinntaket.

Generelt skjedde ikke noe nytt i den materielle delen av kjølesystemet ikke. Det fortsetter å flytte fra ett skjermkort til et annet med mindre justeringer. Utviklere har beholdt den samlede plasseringen av komponenter. Den støtter de fire fasene i GTX 970 og er utstyrt med. Kontrolleren selv er utskiftbar og loddet til en lett utskiftbar mini-trykt avgift.

Takket være dette er styrene enkle å endre, utstyrt dem med mer avanserte kontroller i tilfelle en større faseinnstilling.

Red Dead 2 sammenlignet på PS4 Pro og PC, begge på maks grafikk

Og stedene for dem bare gir. Hvis du bruker to tomme steder, er skjermkortet enkelt å utstyre med seksfaset måltider. En annen fase feeds minne.

Forresten om minne. Alle åtte sjetonger er sprinklet foran og avkjølt av en enkelt plaket radiator.

nye produkter Rebuild IT

Det er noen få ord og implementering av ytterligere ernæring: to seks-kontakt-tilkoblinger som ligger på kanten av det trykte kretskortet, brukes på skjermkortet. I lastmodus takket være GPU Boost 2. Støynivået kan karakteriseres som medium. Så det skjedde, nå kan vi se nærmere på den nye linjen med grafisk akseleratorer Strix.

Den karakteristiske utformingen av Asus GeForce GTX 970 Strix gjør det på tidligere modeller: Utviklerne gjennomførte en rekke interessante eksperimenter for å endre eksternt design og design. Så skjermkortet mottok det forbedrede Recolution II kjølesystemet med 0db fan-teknologi, som lar deg jobbe i passiv modus ved lav belastning, tradisjonelt høy kvalitet elementbase og mye mer.

Hvordan bli kvitt sorte hudormer

Kjøleren er en massiv radiator med 46 aluminiumsplater som har et nikkelbelagt belegg. For en jevn varmefordeling over hele området av radiatoren, anvendes tre kobber termiske rør med en diameter på 8 mm hver.

Fra oven er det et aluminiumshus med fans som er festet til en spesiell tynn stålrammer.

Kjøp Wolfenstein II: The New Colossus Microsoft Store nb

Her er to FirstD-enheter med tekniske egenskaper på 12 V, 0,55 A, idet på pumpehjulet er 94 mm. Rotasjonshastigheten ligger i området 0 - 2800 rpm. Siden hovedkjølesystemet ikke kommer i kontakt med strømnøkler, er lavprofilen aluminium radiator gitt for dem.

Utskriftsstyret i ASUS-skjermkort er nesten alltid sin egen design, og dette er ikke en delvis modifisert "referanse", og versjonen som er utformet for å re-fullt ut. Det er åttefaset og støtter mange moderne funksjoner: snu faser, energibesparende moduser, oppfyller Intel VR11. Asp 1212 ble tidligere gjentatte ganger brukt i ASUS-produkter og legges nå til overklokkingsprogrammer.

Separat forslag, vi legger merke til en ekstra åtte-kontakt strømkontakt, erstattet av to seks-kontakt. Utviklerne har økt kjernefrekvensen til kjernen fra 1051 MHz til 1114 MHz. Det er på tide å snakke om effektiviteten til kjølesystemet. I denne modusen er støyen subjektivt på et lavt nivå, noe som gjør en nyhet nesten stille. Når skjermen forfriskes, oppfatter det menneskelige øyet fremdeles bildet som tidligere ble vist; forårsaker en smøreende eller uskarphet visuell effekt.

Responstiden er et mål på hvor raskt en gitt piksel kan endre tilstand fra en farge til en annen farge. Hvis displayets responstid ikke er synkronisert med rammene som GPU skyver, vil du sannsynligvis oppleve spøkelse. Denne effekten er fremtredende blant de fleste LCD- eller flatskjerm-paneler.

Selv om det ikke egentlig er skjermriving, er ghosting ikke langt unna konseptet, med tanke på det faktum nye rammer legges over på de forrige rammene uten at de helt forsvinner fra skjermen. Mens jeg spøker er ikke vanlig på FreeSync-skjermer, den er fremdeles der. På den annen side, siden hver skjerm er fysisk finjustert og innstilt, vil G-Sync opplever ingen spøkelser på panelene.

Men som onkel Ben en gang sa: "Med stor kraft kommer stort ansvar". I dette tilfellet tar GPU bort alle kreftene fra skjermen, mer eller mindre.

For eksempel må du være klar over det faktum at de fleste skjermer, bortsett fra normal lysstyrke og kontrastjusteringer, også har sine egne funksjoner som tillater display for å justere innstillingene dynamisk basert på innspillene som blir levert til dem. På den andre siden, AMDs FreeSync gjør ingen slike endringer og gjør det mulig for skjermen å ha en dynamisk fargejusteringsfunksjon. Å ha dine personlige modifikasjoner som et alternativ er viktig for enhver produsent, da det hjelper dem å få forkant over andre produsenter.

Det er grunnen til at mange produsenter foretrekker å velge FreeSync fremfor G-Sync.

GTX 770 VS GTX 1060 Relaterte emner

På den annen side er GTX 770 nærmere å være rimelig til en prislapp på kr 3495. NVIDIA 's xx70 -kort har alltid blitt definert av mid-range priser med ytelse som banker på døren til high-end grafikkort - spesielt når de er overklokket. Etter å ha tatt oss tid til å teste Kepler grafikkortet inne i GTX 770, kan vi uten tvil si at det fortsetter trenden. For 1080p Full HD kunne vi spille Valorant på 82 fps til 82 fps og holdt bildefrekvensene svevet rundt 82 fps. For 1440p Quad HD kunne vi spille Valorant på 67 fps til 67 fps og holdt bildefrekvensene svevet rundt 67 fps.

Gtx 770 Vs Gtx 1060
GTX 770 VS GTX 1060 Kommentarer:
Rapportert den Gtx 770 vs gtx 1060
Stubberud fra Bodø
Les gjerne min andre innlegg. Jeg trives Freeboating. Jeg nyter utforske norske bøker lokkende.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net