Flikk Flakk Airtrack

  1. Mer om
Flikk Flakk Airtrack

Flikk Flakk Airtrack PengerAirtrack 4 meter (25cm tykk). TilbudNOK4 193,00 Førpris:NOK5 990,00 Rabatt -30% inkl. Airtrack FLIKK-FLAKK er en spenstig matte som er perfekt FLIKK-FLAKK Airtrack og Airfloor i flere størrelser fra 4 meter - 12 meter. Alltid 1,5m eller 2m brede. Vi har også balanse/turn-bommer i Pent brukt airtrack/tumbling Flikk Flakk med pumpe selges kr 1700,- Bredde 1,3m Lengde 3m Tykkelse 30cm Alle barns drøm som elsker turn er å få ha denne hjemme i hagen. Her kan det endelig trenes på flikk-flakk og andre triks i egen hage Om du vurderer å investere i en airtrack for gymnastikk, turn, parkour eller triks som flikkflakk, ikke vil fungere optimalt på de kortere modellene

Northzone Airtrack pakke 3x1mx0,1m, Svart

Hvis plass ikke er noen begrensning for deg, så er det av sikkerhetshensyn alltid bedre med en mate som er for lang, enn en mate som er for kort. Velg solid materiale AirTrack er designet for å beskytte kroppen ved komplekse luftmanøvrer, noe som betyr at materialene er av topp kvalitet.

Oversiden av matten har ofte et mykere belegg for å beskytte huden mot skrammer og skrubbsår.

Dobbelvegg eller drop-søm Denne teknikken involverer tusenvis av polyestertråder som forbinder to deler av polyester. Sømmen er laget slik at matten kan fylles til et høyt trykk, men likevel beholde en flat overflate. Uten sømmene som holder polyesteren på plass, ville en dårlig matten bule ut under nødvendig lufttrykk. Bærehåndtak Du bør vurdere matter som har solide bærehåndtak på begge sider av AirTrack. Dette gjør at du enkelt kan bære eller skyve matten på plass.

Hva bør jeg vite før jeg kjøper en Airtrack AIIR

Håndtak med gummibelegg eller fingergrep gir bedre kontroll. Jo lengre matte, jo flere håndtak skal den ha.

Rasool brødrene biler

Noen matter er så lange at dere bør være fire til seks personer som plasserer den. Doble ventiler Noe av det viktigste for vellykket bruk av en AirTrack er å enkelt kunne kontrollere lufttrykket.

Doble ventiler gir best kontroll, slik at du kan fylle eller slippe ut luft for å oppnå riktig lufttrykk.

Gymnastikkutstyr, matter, ribbe, bukk og sprangbrett

Den ene ventilen brukes vanligvis til å blåse opp, mens den andre sørger for trykkjustering. Koblingsmuligheter Noen oppblåsbare treningsmatter er bare 1 meter brede, noe som kanskje ikke er nok plass til noen bruksområder. Noen AirTrack har borrelås på kanten av undersiden.

En connector kan da brukes til å feste to Airtrack til hverandre. Abilica Connector Noen produsenter legger ved en connector, mens andre modeller har ikke dette inkludert.

Air sylinder

UV-belegg beskytter Mattene står ute i vær og vind, og mye sol kan bleke mattene. Noen AirTrack har derfor et beskyttende UV-belegg for å redusere solskader på matten. Vi anbefaler likevel ikke å la matten ligge lenge i solsteken.

https://shishlov.info/recizamex.php

Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. Her kan det endelig trenes på flikk-flakk og andre triks i egen hage. Airtrack 3x1 meter er lett å flytte på og kan brukes både inne og ute. En god airtrack er morsom å bruke og gjør treningen tryggere enn på ordinært treningsunderlag. Som en tryggere base for trening, minskes også følelsen av frykt som igjen booster selvtilliten for å kunne gi alt!

Hva er en Airtrack? En airtrack en oppblåsbar turnmatte som kombinerer fordelene med et springbrett og landingsmatte. Airtrack er enkle å sette opp og enkle å lagre når de tømmes for luft og ikke er i bruk. Airtrackens trykk og tykkelse kan varieres ettersom man ønsker kraftigere sprett eller en mykere landing. Gymnashop leverer alt innen turnutstyr til en fornuftig pris fra Danmark med høy kvalitet til turnforeninger på toppnivå, skoler og Institusjoner i Norge og Danmark til en meget god pris.

Vi leverer utelukkende kvalitetsutstyr og redskaper som er laget spesielt til gymnaster! Er laget med et grundig testet og nøye utprøvd lim, ikke varm luft for å feste to deler sammen.

Dette gjør at produktet ikke sprekker sømmene. Borrelåsen på undersiden er sydd på med doble kanaler, i alle avrundinger og på sidene.

FLIKK FLAKK AIRTRACK Relaterte emner

Turnutstyr i høy kvalitet til Danske priser Turnutstyr i høy kvalitet til Danske priser til turnforeninger på toppnivå, skoler og Institusjoner Turnutstyr i god kvalitet og gode priser Gymnashop Norge AS er nå etablert for å dekke etterspørsel fra Norske kunder av turnutstyr fra Danmark som er kjent for høy kvalitet og har mange kunder rundt omkring i Norge på kort tid. Vårt hovedkontor i Danmark i Pandrup Blokhus hvor vi produserer alle skumprodukter ved vår fabrikk. Vi har lang erfaring og med høy kompetanse og utvikler våre produkter i samarbeid med våre kunder og våre fagfolk innen turn i Danmark. Vi garanterer at våre produkter lever opp til den beste kvalitet dere forventer innen turnutstyr av høyere kvalitet. Gymnashop leverer alt innen turnutstyr til en fornuftig pris fra Danmark med høy kvalitet til turnforeninger på toppnivå, skoler og Institusjoner i Norge og Danmark til en meget god pris. Vi leverer utelukkende kvalitetsutstyr og redskaper som er laget spesielt til gymnaster! Ta kontakt med Gitte på 32 99 38 72.

FLIKK FLAKK AIRTRACK Kommentarer:
Rapportert den Flikk flakk airtrack
Håkonsen fra Mo i Rana
Les også min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Achtball. Jeg trives lese om Norge varmt.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net