Wesselstuen

  1. Mer om
Wesselstuen

Wesselstuen By påContent [hide]

Ekte, tradisjonelt og genuint er en god beskrivelse av Wesselstuen restaurant. Her får du servert tradisjonsrike retter i en nostalgisk atmosfære personer har sjekket inn her Wesselstuen is on Facebook Wesselstuen restaurant finner du midt på Bergens egen «Broadway» – byens største treffsted: Ole Bulls Plass – Torgallmenningen, «Den blå steinen Wesselstuen, Bergen: Se 227 objektive anmeldelser av Wesselstuen, vurdert til 3,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 137 av 438 restauranter i Bergen

Bytte skjerm iphone 7 pris

Byen skulle få et nytt vannhull. Så langt frydet alle tørste ganer seg. Men så begynte noen å stille spørsmålet: «Hvorfor Wesselstuen i Bergen? Vi ønsker å benytte anonymisert informasjon om hva du ser på, for å kunne gjøre vår webløsning bedre og lage innhold som flere av våre brukere har bruk for og verdsetter.

Lager i Wesselstuen

Preferanser Takk for at vi kan lagre dine egne preferanser om opplevelse av vår site som informasjonskapsler hos deg. I år feirer Dikterstuerne at Holbergstuen fyller 90 år, og at Wesselstuen feirer 60 år. Gjennom høsten er sesong­ ens råvarer en selvfølge, og i julen serveres alle tradisjonsretter på riktig vis.

https://shishlov.info/zudypery.php

Lokalerne er holdt i national stil og farver og virker koselige og hjemlige. Det var sandelig paa tide, at et saadant foretagende blev igangsat.

https://shishlov.info/kokt-juleskinke.php

Taper stort - Vi taper to millioner hvert år på driften. Nå har vi foreslått et nytt lønnssystem som er mer i tråd med det andre i bransjen opererer med. Bort fra det gamle 12,5 prosents systemet der kelnerne får 12,5 prosent av alt de selger, også av momsen som vi betaler.

I relasjon: Vest trening

WESSELSTUEN Relaterte emner

Try now Redaksjonell annonse skrevet i samarbeid med Dikterstuerne Hilsener fra skuespillere Henki Kolstad og Toralv Maurstad etter deres besøk hos Dikterstuerne, henholdsvis 1964 og 1961. Alt lages fra bunnen av i de to respektive kjøkkenene; kraften kokes på eget kjøtt, og det er nulltoleranse for posesaus. I år feirer Dikterstuerne at Holbergstuen fyller 90 år, og at Wesselstuen feirer 60 år. Gjennom høsten er sesong­ ens råvarer en selvfølge, og i julen serveres alle tradisjonsretter på riktig vis. Dessuten kan du få servert reinsdyrkjøtt hos både Wesselstuen og Holbergstuen året rundt. Både kvalitet og stemning hos Dikterstuerne skal være garantert, mener Skulstad. Han erfarer at mange setter pris på Holbergstuen og Wesselstuens konsept etter alle disse årene, hvor moderne og internasjonale retter dominerer hos mange andre.

Wesselstuen
WESSELSTUEN Kommentarer:
Rapportert den Wesselstuen
Søberg fra Finnsnes
jeg liker studere dokumenter enormt. Se min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Gongoozler.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net