Pasientsky

  1. Mer om
Pasientsky

Pasientsky OverlevelseContent [hide]

Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden PasientSky stiller med stand mandag 22. torsdag 25. oktober - Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo – Kongresshotellet Er du interessert i våre løsninger? Ta kontakt, og vi vil finne den beste løsningen for deg og din klinikk Med PatientSky appen kan du som pasient komme i kontakt med din behandler når det passer deg. Hvilke tjenester som er tilgjengelig i appen Hensikten med PasientSky er å forenkle dialogen mellom pasient og legekontor. Med denne appen på telefonen blir det slutt på køer hos legekontoret

Har du lest dette? Ripete frontrute

Samtidig ser vi at flere oppgaver pålegges primærhelsetjenesten — noe som skaper et stort press på helsepersonellet, sier John Creed, konsernsjef i PasientSky. På litt over ett år har vi fått over 250 klinikker som bruker vår time og reseptbestillingsløsning, mens pasienter på over 800 klinikker kan bruke vår app for å se faktura og kvitteringer for sine legebesøk.

Se dette: Strikke ting

Dette vil si at alle henvendelser fra pasienten kommer direkte inn i Infodoc Plenario, og fastlegen besvarer henvendelsene i journalsystemet. PatientSky Clinic er en komplett EPJ-løsning som har integrert e-resept og videomodul direkte i nettleseren. Ifølge ham skal denne type nettsteder etterstrebe at krypteringsalgoritmene de benytter seg av er gode nok til enhver tid.

Helge Veum er avdelingsdirektør i Datatilsynet. Foto: Marius Jørgenrud.

https://shishlov.info/2023.php

Nye symptomer som er lite plagsomme men som skaper engstelse, som ved f. Eksempelvis ytre hendelser som forverrer angst Rådgivning vedr. Rettigheter og helsetjeneste.

Kolstad tannlege

Videre kan medisiner bli levert på døra. Denne formen for e-helse er svært gunstig for utsatte grupper som av ulike årsaker ikke er så mobile selv.

Hvit sperrelinje

PASIENTSKY Relaterte emner

Velferdsteknolo gi forkorter helsekøene Hensikten med PasientSky er å forenkle dialogen mellom pasient og helsearbeider. Med denne appen på telefonen blir det slutt på køer, og unødvendig tid på venterom. Du kan når som helst gå inn og se når din Manuellterapeut eller fastlege har ledig time, og deretter bestille en konsultasjon på et tidspunkt som passer for deg. Det er enkelt å opprette en profil på PasientSky. Helseappen ivaretar sikkerheten din gjennom Bank-ID. Pasientsky er et godt eksempel på brukervennlig velferdsteknolo gi. Appen er oversiktlig og lar deg blant annet bestille time og fornye resepter.

PASIENTSKY Kommentarer:
Rapportert den Pasientsky
Dahl fra Sarpsborg
jeg liker studere dokumenter gledelig. Anmeldelse min andre nyheter. Jeg trives Büchsenmacherei.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net