Apple Ladestasjon

  1. Mer om
Apple Ladestasjon

Apple Ladestasjon Varsel berømtMagnetisk ladestasjon for Apple Watch. Magnetisk ladekabel-til-USB‑C‑kabel for Apple Watch (1 m Med den magnetiske ladestasjonen for Apple Watch kan du enten lade klokken på siden eller flatt, med remmen åpen. Når den ligger på siden Belkin PowerHouse ladestasjon for Apple Watch og iPhone - Lad både din Apple Watch og din iPhone samtidig som begge skjermene vises Med den magnetiske ladestasjonen for Apple Watch kan du enten lade Apple Watch på siden eller flatt, med remmen åpen. Når du legger klokken på siden Ladestasjoner til Apple Watch 42 mm Her finner du ladestasjoner som passer Apple Watch. En ladestasjon (kan også kalles ladingsstasjon eller USB-hub) er en

Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk.

Belkin PowerHouse ladestasjon for iPhone og Apple Watch

Klikk på for å rapportere en feil her. Også inkludert er adapteren du trenger for å sette opp ting.

Brukt sykkelbutikk bergen

Det er ikke noe fancy med det, men det har muligheten til å lade alle enhetene dine samtidig. Den er laget av luftfart aluminium, så den er super solid og har en sklisikker og ripebestandig design. Og mens trådløs lading ikke er mulig, er det en kabelåpning som holder kablene dine pene.

https://shishlov.info/4337-1.php

Det er tre små spor i kabelhullet som holder kablene på plass, slik at du aldri trenger å søke etter riktig kabel for hver enhet. Alt forblir uflettet og klart til bruk når du trenger det.

3i1 Ladestasjon Apple Airpods, Watch iPhone Hvit

Det er en nyere versjon som er litt dyrere og fungerer med nyere telefonversjoner som iPhone 11 og 12. Redaktørens mening Hvis du har vært på utkikk etter en ladebase for å lade både iPhone og Apple Watch en stund, leter du etter en kvalitetsenhet, og du vil ikke bruke mye penger, Oittm-ladebasen for iPhone og Apple Watch er en utmerket løsning. Hvis du leter etter kvalitetsladebaser hver for seg, er investeringen du må gjøre større, og du vil ikke ha begge enhetene på samme sted å lade, noe som tilbyr imponerende komfort.

Den elegante designen passer til ethvert hjem eller kontor. Du kan lade den Qi-aktiverte smarttelefonen samtidig mens du lader Apple-dingsene dine.

Har du lest dette? Lastebilmerker

Denne Apple Watch laderen støtter den nyeste teknologien for rask lading, slik at dingsene dine lades på veldig kort tid! Den er veldig diskret og praktisk, inneholder bare en ladeplate som beskytter mot elektriske skader, slik at du ikke trenger å bekymre deg for overlading eller kortslutning. Den er også utstyrt med FOD, som sørger for en stabil strøm.

Denne puten er laget av polyuretan og holder alltid smartklokken din klar til bruk. Den tilbyr trådløs Qi-lading for bare en smarttelefon, Apple Watch og Apple trådløse hodetelefoner.

Belkin PowerHouse

De startet selskapet Spansive i 2015, og er nå endelig ute med sitt første produkt, kalt Source. Source er en multi-lader for opptil fire mobiltelefoner samtidig. De tre ulike ladesonene er spesifikt utformet for de ulike Apple-enhetene dine.

APPLE LADESTASJON Relaterte emner

Basen gir oss mer enn nok stabilitet, slik at vi ikke trenger å holde den hver gang vi lader iPhone eller Apple Watch. Bygningsmaterialer Oittm ladestasjon Den består av to stykker. Basen er laget av en aluminiumslegering og som gjemmer seg inne i laderen som vi må koble ladekablene til både iPhone og Apple Watch til. Ved å inkludere laderen inne, gir basen oss soliditet når det gjelder farge på både iPhone og Apple Watch hvis vi når som helst må holde den med begge hender. På den annen side finner vi dekselet til laderen, et deksel som, som navnet antyder, tar seg av å dekke alle nødvendige tilkoblinger og kabler for at ladestasjonen skal fungere. Denne basen er laget av ABS-plast, slik at friksjonen til Apple Watch og iPhone ikke setter spor på både enhetene og ladestasjonen.

APPLE LADESTASJON Kommentarer:
Forfatter om Apple ladestasjon
Martinussen fra Tønsberg
jeg elsker lese om Norge helt klart. Les også min andre innlegg. Jeg trives Canyoning.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net