Live Handball Em 2018

  1. Mer om
Live Handball Em 2018

Live Handball Em 2018 FascinerendeFrankrike hadde tidligere tapt åpningskampen mot Russland og spilt uavgjort mot Sverige i mellomspillet. Russland, Nederland og Romania kvalifiserte seg til EM – Follow the Håndball match between Slovenia and Tyskland live with Eurosport. The match starts at 18:15 on 15 januar Se alle kamper direkte fra Håndball-EM, helt gratis. På plass i Kroatia er kommentator Daniel Høglund og tidligere stjernespiller, nå ekspertkommentator Håndball-EM for kvinner i Frankrike starter denne uka. Her er en oversikt over alle kampene. Håndballjentene åpner med gruppespill (gruppe Radio: EM-finale mellom Russland - Frankrike Kommentatorer: Patrick Sten Handball - Women's EHF Euro 2018 - Semi Final - Russia v Romania

Slik spilles EM i håndball Dagsavisen

Etter den tapte OL-finalen i 2016 tok de — overraskende for mange — knekken på et formsterkt Norge i VM-finalen i Hamburg året etter. I 2018 tok de et bejublet EM-gull på hjemmebane i Paris. Christian Ramberg er programleder, og med seg i studio har han håndballekspert Frode Kyvåg og den tidligere danske håndballspilleren Joachim Boldsen.

Vi skal sende ekstremt mye håndball, og vi har studio på alt, ikke bare Norges kamper.

https://lndc.us/fexovota.php

Vi har et veldig bra ekspertteam. Jeg har med meg Kristian Kjelling som fungerte veldig godt forrige gang, sier Høglund.

Frankrike til OL

Ørjan Bjørnstad og Malin Jørnholt er reportere. Sendingene vil vises på TV3, i tillegg til gratis på nett med strømmetjenesten Viafree. At han legger opp nå er utrolig synd for i min bok er han verdens beste venstrekant, sier Magnus Abelvik Rød og tar en pause. Det er så synd, men jeg skjønner hvorfor han gjør det.

Dvergschnauzer sort sølv

Johaug ble distansert opp den siste lille motbakken før oppløpet. Hun hadde 2,2 sekunder opp til vinnertiden. Og klarer Norge det som virket helt umulig for noen dager siden; nemlig å spille seg til medaljekampene i Paris den kommende helgen?

Slik så det ut før mesterskapet startet. Spill på håndball-em 2018 Arenaer og kampoppsett Hver pulje spiller sine første kamper i én by.

Norge avsluttet med stil: Sverige ble knust

De tre beste lagene fra hver pulje vil gå videre til hovedspill, som spilles i Nantes og Nancy. Deretter følger semifinaler og medaljekamper i hovedstaden Paris, i praktfulle AccorHotels Arena. De tre beste fra hver av de fire puljene går videre til hovedspill.

Last ned også: Avlive hund pris bergen

Norske meritter: Norge er giganten i europamesterskapet med sju gull, tre sølv og en bronse. Det er spilt tolv EM. Favorittene: Norge er spillselskapenes klare førstevalg til å ta gull og gir mellom 2,25 og 2,75 i odds.

Tabeller Em Håndball Menn

Vertsnasjon Frankrike rangeres som en like åpenbar nummer to. Kuriosa: Norge spiller sine tre første kamper i Frankrikes vestligste punkt. Til hovedrunden forflytter den norske troppen seg 110 mil rett østover til Nancy.

LIVE HANDBALL EM 2018 Relaterte emner

Sammen med Kristian Kjelling skal han kommentere Norges kamper gjennom mesterskapet. Nøkkelkampen er den første kampen mot Frankrike. Det er ikke et like sterkt fransk lag som vi har møtt i de foregående mesterskapene, så det er helt åpent om den førsteplassen. Flere har gitt seg, i tillegg har de noen skader på nøkkelspillere i forsvaret, sier Høglund om gruppespillet. Foto: NTB scanpix Landslagsspilleren måtte venne seg til buing: Det kan virke tøft å få så klare meldinger fra fansen Også håndballekspert Håvard Tvedten tror at det ikke vil bli et problem for Norge å ta seg videre fra gruppespillet. De to gruppefavorittene Norge og Frankrike møtes i den første kampen, og Tvedten tror det handler om hvem som har dagen. Han er etter min mening 60 prosent av Norge.

Live Handball Em 2018
LIVE HANDBALL EM 2018 Kommentarer:
Forfatter om Live handball em 2018
Ingebretsen fra Stavanger
Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg trives Weitsprung. Jeg har lyst utforske norske bøker langt.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net