Adelen Skal Vi Danse

  1. Mer om
Adelen Skal Vi Danse

Adelen Skal Vi Danse SynArtisten Adelén Rusillo Steen vant «Skal vi danse» i fjor. Hun vant også dansepartneren Benjamin Jayakoddys hjerte Fikk 40 poeng under sendingen lørdag 10. Katarina Flatland klinte til med kjæresten på dansegulvet · Skal vi danseSesong11AdelénUnderholdning Det var mer enn bare danseglede som oppsto mellom Adelén Rusillo Steen og Benjamin Jayakoddy, da førstnevnte deltok i TV 2-programmet «Skal Slutt mellom Adelén og Benjamin Jayakoddy Paret fant lykken på «Skal vi danse», men er ikke lenger sammen. Det bekrefter artisten Adelén NYDALEN (Dagbladet): I 2015 deltok sangeren Adelén Rusillo Steen (22) i «Skal vi danse» på TV 2, der hun sammen med dansepartneren Benjamin

Adelen fikk også et lite uhell da den ene stroppen på kjolen hennes røk, men den unge artisten tok klestabben med et smil. I september gikk det langt verre for Adelén da hun gikk i bakken på parketten.

https://shishlov.info/5618.php

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Thorbjørnsen derimot, ønsket å vie oppmerksomheten til en av musikkens bakmenn, Jesper Borgen.

Sammen med dansepartner Kakurina fremførte han en quickstep til en av låtene Borgen har vært med på å skrive, «Bare min».

Dommerne lot seg nok en gang imponere.

Adelén fant kjærligheten med Skal vi danse

Jeg er imponert over hvordan du har tatt til deg korreksjonene, sa dommer Merete Lingjærde. Vi kjenner hverandre kjempegodt nå og er blitt gode venner, men det er det, sa hun da til seher. SE OGSÅ: Adelén hyller sin gamle lærer i «Skal vi danse» Sammen i sosiale medier Det er flere grunner til at mistanken om at de to er et par nok en gang har blusset opp.

Beregne annuitetslån

Foto: TV 2 Dog er det ikke bare utseendet på kjolene som har noe å si. Jeg har en visjon om hvordan helheten skal se ut, sier sangstjernen.

Øyeblikkene vi aldri glemmer

I dag har Katrine selv vært programleder for de ni siste sesongene av «Skal vi danse», og hun blir mer og mer glad i å oppholde seg på TV 2-parketten. Jeg har aldri gledet meg så mye til å lede «Skal vi danse» som før årets sesong. Jeg synes vi har så fine deltagere. Det er så utrolig god stemning.

Adelen Skal Vi Danse porno

Alle unner hverandre så mye. Det er en lekenhet og åpenhet blant alle deltagerne. Vi har det så hyggelig, alle sammen, sier Katrine til Her og Nå. Stuntet var ikke klarert med TV 2 på forhånd, og flere TV-seere reagerte med sinne over uanstendigheten i den populære lørdagsunderholdningen.

ADELEN SKAL VI DANSE Relaterte emner

Nå viser det seg derimot at de to er et par. Det er TV 2 som først var ute med nyheten om at artisten Adelén Rusillo Steen fra Horten har blitt sammen med Benjamin Jayakoddy, som hun vant «Skal vi danse» med i 2015. De har, ifølge God kveld Norge, fått nyheten bekreftet av flere uavhengige kilder. Kysset under direktesending Det ble allerede under fjorårets sendinger spekulert i om Adelén og dansepartneren var et par, og disse ble forsterket da de to slo til med et hett kyss på dansegulvet. Adelén gikk da ut og benektet ryktene. Det er ingenting mellom oss og vi er bare profesjonelle dansepartnere.

Adelen Skal Vi Danse
ADELEN SKAL VI DANSE Kommentarer:
Forfatter på Adelen skal vi danse
Ellefsen fra Vossevangen
Jeg har lyst rapporterer norske nyheter intensivt. Siste nytt: min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Freitauchen.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net