Kapp Verde I Februar

  1. Mer om
Kapp Verde I Februar

Kapp Verde I Februar OverlegenFebruar, Dagtemperatur 23°c, Nattetemperatur 21°c, Vanntemperatur 23°c, Nedbør (gj.snitt/måned) 1mm, Regnfrie dager 27, Soltimer pr Eller ønsker du å vite hvor varme kveldene er slik at du kan pakke riktig? Her har vi samlet informasjon om været for Kapp Verde, måned for måned Når du reiser med Ving til Kapp Verde bor du på øya Sal med sine herlige strender og solsikre forhold Bestill reisen din til Kapp Verde her Kapp Verdes grenser er gjenåpnet både for internasjonale flyvninger og for passasjerer som kommer med båt. For å få reise inn i Kapp Verde Været i Kapp Verde påvirkes av Subtropiske tørr tørre (ørken) klima. Fordampning overgår nedbør i gjennomsnitt, men er mindre enn halv

Billige reiser til Kapp Verde / Reis til Kapp Verde

Den mest regnfulle måneden her er September, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 3. Den minste regnfulle måneden her er April, den gjennomsnittlig antall regnfulle dager er 0. Når du reiser til noen steder i Kapp Verde, må du alltid vurdere høyden på stedet også.

Det høyeste punktet her er Mt. Fogo 2829 m og det laveste punktet er Atlantic Ocean 0 m.

Cape Verde Islands

Så det er ganske store forskjeller i høyder i dette landet, så du kan forvente at været også skal være forskjellig i forskjellige høyder. Husk at temperaturen vanligvis avtar med 1.

Hva må man tenke på før man får barn

Og vi må legge til at i den spesielle tilstanden termisk inversjon, selv temperaturen kan være høyere i høyere høyder. Vær oppmerksom på at dette ikke er en værvarsel, men informasjonen om det vanlige været gjennomsnittlig. Dette skal hjelpe deg med å bestemme, når er den beste tiden å gå til Kapp Verde. Les mer om det typiske været der i alle individuelle måneder under: Januar Typisk vanlig vær i Kapp Verde i Januar er dette: Gjennomsnittstemperaturen i Kapp Verde i Januar er 21.

På begynnelsen Januar du kan forvente høyere temperaturer, er den gjennomsnittlige høyeste temperaturen rundt 22.

Jul i blodfjell imdb

Av de mange øyene er nok kanskje Santo Antâo den som drar de fleste turister. Med sine spisse fjelltopper og grønne dalsøkk, i sesongen dekket av et teppe med fargerike villblomster, ideelt for episke fotturer.

Kapp Verde

Sao Vicente er av mange regnet som øyanasjonens kulturelle hovedstad. Den største byen på Sao Vicente, Mindelo er da også full av barer og musikken strømmer ut til de sene nattetimer hele uken. På Ilha do Sal og Maio er landskapet tegnet av kuperte og vindblåste sanddyner som glir inn i et indigo blått hav og kilometervis av strender dekket av deilig puddersand.

Øyene Fogo og Brava i sørvest kan tilby dramatiske vulkanske landskap og innbydende bukter, innrammet av tårnende fjelltopper. Men Atlantic Hurricanes er hovedsakelig fremvoksende sør for Kapp Verde, passerer øst for Kapp Verde, omgåelsen øya og fortsetter mot Amerika. Været i Kapp Verde påvirkes av Subtropiske tørr tørre ørken klima.

Du vil kanskje like: Når var 2 verdenskrig

Temperaturen ikke går ofte under null. Det blåser som regel året rundt, og hvis du reiser i vintermånedene anbefaler vi at du tar med deg en ekstra genser.

https://lndc.us/8541.php

Det regner sjeldent, men hvis det gjør det skjer det som oftest mellom august og oktober, samt i februar. Kart Pass og visum Pass og visum For norske statsborgere må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra Kapp Verde.

Kapp Verde består av 10 hovedøyer og 8 mindre øyer, som er delt inn i den nordlige og sørlige skjærgården. Ni av øyene er bebodd av etterkommere av Portugisisk og afrikanske slaver.

Den blandede kulturen kommer til uttrykk i språk, musikk og mat. Kapp Verde-øyene er dannet av vulkaner, men de er veldig forskjellige, og det er noe for enhver reisende. Hovedstaden i Kapp Verde heter Praia og ligger på den store hovedøya Santiago. I tillegg til mye sol, sjø og strand kan landet by på flott landskap og natur. Nasjonalretten er en gryteretten Cachupa og er forskjellig fra øy til øy og inneholder som oftest mais, søtpotet, bønner, squash og kjøtt eller fisk.

KAPP VERDE I FEBRUAR Relaterte emner

Øyene er en av to typer: fjellrikt og frodig eller flatt og sandete. Av denne grunn har Kapp Verde geografi mye å tilby for de med ferier til Kapp Verde. Øyene ble skapt av vulkanutbrudd for lenge siden og forble ubebodd før det sekstende århundre forlate utviklingen av geografi å være ukjent. Uansett historie Kapp Verde geografi, er den vakre fjellområder og lange sandstrender blitt svært populært turistmål. Kultur Kapp Verde er en region av øyer utenfor vestkysten av Afrika, Senegal for å være spesifikk. Opprinnelig oppdaget i midten av femtende århundre, var øyene ubebodde. Habitation skjedde på begynnelsen av det sekstende århundre da Kapp Verde ble hevdet av den portugisiske imperiet.

KAPP VERDE I FEBRUAR Kommentarer:
Rapportert den Kapp verde i februar
Bentzen fra Svolvær
jeg er glad i utforske norske bøker rolig. Siste nytt: min andre innlegg. jeg er tent på australischer Handball.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net