Viktoria Winge

  1. Mer om
Viktoria Winge

Viktoria Winge ForskningViktoria Winge er en norsk skuespiller, musiker og modell. Hun er datter av teaterregissør Stein Winge og skuespiller Kari Onstad. Winge startet karrieren som modell da hun var 17 år og hadde oppdrag for magasiner som Cosmopolitan, Elle, i-D og i Oslo) er en norsk skuespiller, musiker og modell. Hun er datter av teaterregissør Stein Winge og skuespiller Kari Onstad Viktoria Winge (39) er kjent for det norske folk som musiker og skuespiller i filmer og serier som «Max Manus», «Fritt Vilt» og Multitalentet Viktoria Winge er datter av den kjente teaterregissøren Stein Winge og skuespiller Kari Onstad. Hun debuterte som filmskuespiller i Joachim Filmer og serier med Viktoria Winge. Kjent fra Reprise, Fritt vilt

Det barnevernet lurer på er selvfølgelig hvordan de best kan hjelpe, både de rusavhengige og barna deres.

https://lndc.us/dogusyh.php

Julie er tilbake på Ski og svarer på spørsmål fra ansatte i barnevernet og politiet. Ved å godta de anbefalte informasjonskapslene vil du få den beste opplevelsen og mest verdi. Samtidig kan du selvfølgelig velge å skreddersy din opplevelse. I kveld gjør de konsert på Victoria i Bergen.

Viktoria Winge Actor

To album er mer eller mindre i boks. Det andre albumet jobber vi nå med på Nesodden.

https://lndc.us/9861-1.php

Et tredje album er også på beddingen. Det går i ett, sier HP og Winge.

Viktoria Winge Det Danske Filminstitut

De kaller seg Evolution And Vik. Og begge går under merkelappen multikunstnere. Winge har gjort karriere både som modell og skuespiller, sist sett som Little Stevens elskerinne i «Lillyhammer». Men har hele tiden jobbet med musikk. Merittlisten er enorm. Jeg er mye i Amerika, i LA, og der er det så mange holidays at det er helt vilt.

Datteren hans Viktoria er kjæresten til min eldste sønn Jack.

Viktoria Winge Arkiver

De har vært sammen i fire år og det er så flott» sa filmstjernen Bill Pullman, kjent fra filmer som «Sleepless in Seattle», «Independence Day» og «Lost Highway». Det var han selv som avslørte nyheten overfor VG da de traff han i forbindelse med laseringen av Netflix-serien «The Sinner». Sønnen hans, Jack Pullman, er dypt involvert med prosjektene til Moviestar, og instakontoen hans er full av bilder av han og Viktoria sammen.

Viktoria selv vil ikke snakke så mye om kjærester. Alt er connecta til musikken. Stilmessig kan Viktoria minne om skuespillerkollega Juliette Lewis, som også har eget band. Viktoria synger bare så enormt mye bedre, hun har en sånn hes, raspete rockerøst som andre må løpe ti runder rundt huset og skrike seg hes for å oppnå. Estetisk må det skurre og skrangle litt for at hun skal synes det låter interessant.

Er ikke begeistret for den strigla popmusikken der alt skal autotunes og alt skal være perfekt.

2 eur nok

Jeg liker at det er noe som krangler litt. Bowie, Queen, Blondie, gamle rockere, Talking Heads, den sjangeren der. Men jeg er også glad country, blues og jazz. Det er mye inspirerende låtskriving i country.

Det kollektive prosjektet

The Louvin Brothers for eksempel, er jeg veldig glad i. Jeg var veldig glad i Billie Holiday da jeg var 16, men jeg hørte på Madonna og Prince også. Året var 2012, og forholdet til mannen hun giftet seg med i 2003, den sju år eldre musikeren Anton Jawdomikow, tok slutt. Å krangle i livet er jeg ferdig med. Det ble jeg ferdig med for lengst. Men det er en øvelse det også, å ikke velge drama.

Du må stå i det, eie din egen dramaqueen og takle det best mulig. Jeg tror det er sunt å være litt sjalu, litt sint, litt misunnelig, litt lei seg, litt glad, litt ekstatisk. Alt skal ha sin plass.

Har du lest dette? Elegant jotun passer til

Om du fortrenger noe kan du bli syk. Det er en av mine hobbyer. Du må lage flyt i følelsesspekteret ditt. Det er morsomt — jeg har mange new age venner, men ikke alle vet hvor denne ideen om å tenke så jævlig positivt kommer fra. Men det er folk som satanisten Anothon Levey som lanserte teorien om «the power of positive thinking».

Viktoria Winge spiller i filmen, og jeg fikk denne ideen som jeg syns er litt morsom. Jeg syntes ikke det var skummelt da, men når jeg ser filmen nå blir jeg litt redd selv om jeg var der på settet.

På bildet: Kaia Greni 14 og pappa Geir Greni.

VIKTORIA WINGE Relaterte emner

Ved å godta de anbefalte informasjonskapslene vil du få den beste opplevelsen og mest verdi. Samtidig kan du selvfølgelig velge å skreddersy din opplevelse. Vil du vite mer kan du lese personvernerklæringen vår og informasjon om informasjonskapsler Nødvendige Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for å få alle funksjoner i purehelp til å fungere. Markedsføring Du vil nå få skreddersydde annonser i purehelp som du i større grad vil oppfatte som interessante. Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige. Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted.

VIKTORIA WINGE Kommentarer:
Forfatter på Viktoria winge
Bjørnstad fra Trondheim
Jeg nyter lese tegneserier intenst. Anmeldelse min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Kerzenherstellung.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net