Viaplay Konto

  1. Mer om
Viaplay Konto

Viaplay Konto fargerikHar du registrert deg med flere e-postadresser og er usikker på hvilke som finnes hos oss? Pust ut – du kan finne ut hvilke kontoer Gå til «Min Konto» på Nettstedet for å angre eller si opp Tilbudet. Dersom Du registrerte Deg for Tilbudet via iTunes på Din Apple TV eller iOS-enhet, blir Du Før du kan se innhold gjennom Viaplays egne app må du enten registrere en konto hos Viaplay med Telia-kundenummeret ditt eller koble en Det andre betaler opptil 329 kroner for per måned får Allentes kunder inkludert Har du hatt Viaplay før, anbefaler vi å sjekke at du logger inn på den aktive kontoen. Gå til Profil (på mobilen) eller Kontooversikt (på desktop) og sjekk

Dette kan føre til små forskjeller fra den opprinnelige oppgitte bonusen. Vær oppmerksom på at denne forhandleren ikke gir Trumf-bonus ved bruk av kupong- og rabattkoder. Selv om de aller fleste transaksjoner blir registrert, finnes det situasjoner hvor noe kan gå galt.

Betaling for fornyelse av løpende månedsabonnement forfaller på slutten av hver Abonnementsperiode. Dersom Du har Abonnement med Bindingstid der Abonnementsbetalingen betales månedsvis, forfaller Abonnementsbetalingen i samsvar med det som er angitt i vilkårene for den valgte betalingstjenesten.

Nå kan du prøvekjøre den nye Viaplay

Ved forsinket betaling kan Vi kreve forsinkelsesrenter samt avgifter og omkostninger ved eventuell betalingspåminnelse og inkasso i tråd med gjeldende lovgivning. Dersom Du ikke betaler Avgiftene innen forfallsdatoen kan Vi fortsette å debitere Deg for Avgiftene og gjøre nye forsøk på å gjennomføre betaling til betaling skjer.

I fravær av full betaling kan Vi også suspendere eller begrense «fryse» Din tilgang til Tjenesten inntil betaling skjer.

Lydplanke

Dersom Du har et Abonnement med Bindingstid plikter Du umiddelbart å betale Avgifter for resten av Bindingstiden selv om Vi sier opp abonnementet etter dette avsnittet. Hvis ikke tilstrekkelige midler er tilgjengelige til å dekke Avgiftene, og betalingen er mer enn 10 dager forsinket, har Vi også rett til å innkreve gjelden på andre måter. Dersom Du har kjøpt tilgang til Viaplay gjennom en tredjepart og ikke faktureres av Oss direkte, gjelder tredjepartens betalingsvilkår.

Priser og pakkeendringer Når du kjøper en Tjeneste eller når abonnementet fornyes blir Du belastet et beløp i tråd med Vår gjeldende prisliste.

Nyhet! Viaplay har kommet til Altibox

Kjøp eller leie av film eller tilgang til enkeltsendinger gjennom såkalt Pay-per-view innebærer tilleggsavgifter i tillegg til eventuelt løpende abonnement.

Gjeldende priser finnes på Nettstedet, og Vi forbeholder Oss retten til å endre prisene i tråd med punktet «Prisendringer».

Bli kvitt fettlever

Med unntak for Dine rettigheter i angreperioden tilbakebetaler Vi ikke allerede betalte Avgifter. Vi gir ikke refusjon eller lignende på grunn av Din manglende bruk av Tjenesten.

For å endre Programpakke går Du inn på « Min Konto». En oppgradering av abonnementet kan føre til høyere Abonnementsbetaling sammenlignet med Abonnementsavgiften Du betalte før oppgraderingen.

Viaplay verdikode

Ny Abonnementsbetaling blir belastet Ditt kreditt- eller bankkort eller annet registret betalingsmiddel den dagen Du oppgraderer Ditt abonnement, og den tidligere Abonnementsbetalingen reduseres forholdsmessig for gjenværende Abonnementsperiode. Den nye Abonnementsbetalingen gjelder fra neste forfallsdato. Hvis Du velger å nedgradere abonnementet til en Programpakke med lavere pris, gjelder både pris- og pakkeendringen fra neste forfallsdato.

Dersom Du har spørsmål om eller vil ha hjelp til dette kan Du kontakte vår kundeservice.

Prisendringer Vi kan endre prisene for Tjenesten «Prisendring». Denne ansvarsbegrensningen omfatter alle former for tap og skade, både direkte og indirekte. Vi godtar heller ikke noen form for ansvar overfor deg for forsinkelser eller feil i Tjenesten. Ingenting i disse vilkårene skal likevel leses som en fravskrivelse av ansvar vi i henhold til gjeldende lovgivning ikke kan fraskrive oss. Brukerens plikter og erstatningsansvar Bruk av Tjenesten må alltid skje i samsvar med disse brukervilkårene og gjeldende lovgivning og praksis.

Paradise Hotel

Du er ansvar for egen bruk av Tjenesten og aksepterer å holde oss, våre konsernselskaper og samarbeidspartnere og hver av disses styremedlemmer, tjenestemenn, agenter, oppdragstakere, partnere og ansatte skadesløs fra ethvert tap, krav, kostnader og utgifter inkludert utgifter til juridisk bistand som skyldes eller oppstår i forbindelse med dine brudd på disse Vilkårene eller gjeldende lovgivning eller din krenkelse av tredjeparters rettigheter. Vi har ingen kontroll over innholdet på disse nettstedene, og vi kan derfor ikke påta Oss noe ansvar for dem eller for tap eller skader som måtte oppstå på grunn av din bruk av dem.

Endring av brukervilkårene Vi kan når som helst gjøre endinger i disse Vilkårene, og vil informere om endringene ved å alltid angi når Vilkårene sist ble oppdatert i innledningen eller avslutningen av dette dokumentet.

Hvem kan man egentlig stole på når man er omgitt av fristelser? Du står selv fritt til å avslutte abonnementet akkurat når du selv skulle ønske det. Viaplay total - Med dette aboonementet får du i tillegg til alt av sport, serier og barneserier, tilgang til hele sortimentet av filmer.

https://shishlov.info/zedoqawe.php

Husk å betale for alle små og store kjøp med Trumf Visa kredittkort i sommer, så sparer du mens du bruker. Det eneste du trenger å gjøre for å melde deg på kampanjen, er å sende kodeord Snarveien50 til 2155. Streama och titta offline. Avsluta när du vill. Det er tydelig oppgitt hva filmene koster, og man må bekrefte kjøpet før filmen startes.

Hvert kjøp åpner tilgangen til valgt film i 24 timer, etter det må du betale på nytt. I Foreldrekontroll er det mulig å velge å aktivere Kun for kjøpe- og leiefilm, slik at kode må oppgis for å gjennomføre transaksjon.

VIAPLAY KONTO Relaterte emner

Ingen vill ha deg her. Begå selvmord så blir vi glad. Same drittunge som ikke er verdt en krone». Drømmen hennes er å bli lærer. Mamma har også fått masse hets. Dem lurer på hvordan det føles at datteren er en mobber og at hun ikke har gjort en god nok jobb, sier Utsi. Mottatt drapstrussel «Paradise Hotel»-deltakeren har den siste uken fått masse kommentarer og meldinger på sine sosiale medier.

VIAPLAY KONTO Kommentarer:
Forfatter om Viaplay konto
Kvalheim fra Tønsberg
Jeg trives lese romaner uforsiktig. Anmeldelse min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Verein Fußball.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net