Vega Camping

  1. Mer om
Vega Camping

Vega Camping AvansertVega har har tre campingplasser: Adventure Vega Camping på Floa, Sundsvoll Camping og bobilparkering på Sundsvoll og Igerøy Gjestehavn og Camping i Igerøy Helårs campingplass som ligger idyllisk til ved Floavatnet. Supert skiterreng og isfiske om vinteren. Flott jaktterreng til gås og Velkommen til Adventure Vega Camping Vega Camping ligger idyllisk til ved Floavannet på østsiden av Vega. Vega Camping har 24 strømuttak for de som ønsker strøm. Nytt servicebygg med høy Vega Camping - Idylliske omgivelser, med gode jakt og fiske muligheter! Vega Camping ligger idyllisk til ved Floavannet på østsiden av Vega

Booking Priser

Her på Lånan i Vega står ærfuglhusene tett i tett. Foto: Scanpix Vegaøyene på Helgelandskysten består av 6. Og det var nettopp den tusenårige tradisjonen med å sanke dun fra ærfugl som gjorde at Vegaøyan havnet på Unescos verdensarvliste i 2004.

Egg-og duntradisjonen på Vega Ekspandér faktaboks Vegaøyene er ærfuglens rike.

Sport outlet vestby

Familiene har laget reir til hundrevis fugl, passet på at fuglen fikk den nødvendige ro til å slå seg ned og sørget for at verken rovfugl eller firbente skapninger fikk rane reirene. Til gjengjeld forsynte de seg med halvparten av de ferske eggene og med edderduna når fuglen forlot reiret.

Hjem Naturen bestemmer Base Camp Vega

Vega Camping ligger idyllisk til ved Floavannet på østsiden av Vega. Nytt servicebygg med høy standard stod ferdig i 2006.

Lapper natron

Campingen kan tilby åpent servicebygg hele året, og ønsker helårscampere hjertelig velkommen! Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider.

Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted.

Camping på Vega

Click here to read it in Norwegian. Vega Camping har 24 strømuttak for de som ønsker strøm. Nytt servicebygg med høy standard stod ferdig i 2006.

Last ned også: Sjøvegan mottak

Fortsatt noe ledig Reiselivssjef Hilde Wika i Visit Vega bekrefter at dette er en sesong utenom det vanlige selv om Vega har hatt en jevn økning i antall turister siden de fikk verdensarvstatusen i 2004, fra 5. Det er verre med rorbuer, men det blir feil å si at alt er utsolgt, det er noen hull innimellom.

https://lndc.us/kefiweju.php

Wika sier nordmenn ferierer på en annen måte enn utenlandske turister. Nordmenn reiser gjerne flere sammen, og de oppholder seg kortere tid på det enkelte sted. Artikkelen fortsetter under annonsen — Ja. Vi har hatt økning jevnt hvert år, men i år har vi hatt ekstremt med henvendelser fra nordmenn.

De er en annen type gjester, de drar ikke bare til en plass. De skal ha med seg mange ting på en gang når de ferierer og det gjør at sesongen blir mer hektisk enn hva vi er vant til.

https://lndc.us/tugygy.php

Her finner du informasjon som kan være kjekt å vite før du kommer på besøk. Det er svært mange muligheter for aktiviteter på Ylvingen. Er du glad i naturen kan du ende opp med å bli værende på øya.

VEGA CAMPING Relaterte emner

Allemannsretten Allemannsretten gir rett til ferdsel og opphold i norsk natur. Den gjelder når du er i skogen, på fjellet, sjøen og elven, i vannene — uavhengig av hvem som er grunneier. Du kan også høste av naturen: plukke bær, sopp og blomster, eller fiske saltvannsfisk. Når du benytter deg av allemannsretten må du huske på de høflighetsnormene som følger med retten. Dette er særlig viktig når du ferdes på områder nært opp til hus eller hytte. Stikkord i denne sammenheng er vanlig høflighet, romslighet og toleranse. En oppfordring både til allmennheten og grunneiere!

Vega Camping
VEGA CAMPING Kommentarer:
Forfatter på Vega camping
Solem fra Rørvik
Jeg nyter studere dokumenter lydig. Les gjerne min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Kampfkunst.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net