Lars Monsen Iditarod

  1. Mer om
Lars Monsen Iditarod

Lars Monsen Iditarod Resesjon-bevisMonsen har krysset Alaska, Canada og Norge til fots, på ski og med hundespann. Han har fullført Iditarod tre ganger, og parkasen reddet Lars Monsen skriver at han var sliten og kald da han la seg til å sove med hundene i soveposen Monsen er en ivrig hundesledekjører, og har blant annet deltatt i Finnmarksløpet, Femundløpet og Iditarod, i Femundløpet endte han på en 3.plass i I 2016 var det rekordmange nordmenn som deltok: Sigrid Ekran, Joar Leifseth Ulsom, Dag Torulf Olsen, Robert Sørlie, Tore Albrigtsen, Lars Monsen I fjor kom Lars Monsen inn som nummer 26 i Iditarod. Nå har han passert målgrensen i Nome på en

Monsen var også programleder for sesong to av serien.

Lars Monsen, hundekjøring Frisk Monsen varmer opp med Femundløpet

Monsen er en ivrig hundesledekjører, og har blant annet deltatt i Finnmarksløpet, Femundløpet og Iditarod, i Femundløpet endte han på en 3. For å greie det måtte han bygge opp et hundespann i verdensklasse, ha et velfungerende støtteapparat og ikke minst perfeksjonere sin egen rolle som hundekjører. Når alt dette klaffer, kan han hevde seg i verdenstoppen. Nå er han rasende på norsk helsevesen.

Badebalje for voksne jula

Etter Monsens mening blir ikke borreliose tatt på alvor her i landet. Beste norske kjører i årets utgave av Iditarod ble Joar Leifseth Ulsom. Han kjørte inn til en 6.

Lars monsen iditarod jakke

Dette er en ekstremt fysisk og mentalt utfordrende konkurranse som krever besluttsomhet og utholdenhet. Han visste at hvis han la ut om rusen og «krampefylla», ville det være den første knaggen tabloidene hang seg på. Jeg ble en fyllik over natta. Men skal det være en biografi, så må det være ærlig. Det må være noe mer enn folk vet fra før. Det skal gjøre litt vondt for hovedpersonen, sier Monsen.

Mens han rutinert jobber seg gjennom en stabel på 500 forhåndssolgte bøker som skal signeres, innrømmer han at han har lagt opp til bråket selv.

Flått tok nesten livet av Lars Monsen

Men det er en del av det å være en offentlig person, og det valget tok jeg da jeg bestemte meg for å lage TV, sier han. Lars Monsen: Sove ute alene? Hudson had been housed in a kennel inside a trailer along with the rest of the team, Monsen said.

Last ned også: Ullared sverige kart

But at some point, Hudson managed to break out of the kennel. Da han vant også to år etter, skjedde det en endring. Nasjonale medier som NRK og Dagbladet hadde store oppslag, og folk fikk øynene opp for sporten.

Samtidig har den populære villmarkskjendisen Lars Monsen laget serier om seg og hundene sine, noe som har skapt enda større interesse.

https://lndc.us/hamevivo.php

Det var også en milepæl at NRK begynte med daglige sendinger fra Finnmarksløpet i 2009, og siden har interessen hos det norske folket eksplodert.

Men hvis man går bakenfor disse milepælene, finner man en fascinasjon for det uendelige slitet. Det koster 300 000 kroner gjennom året for å bli startklar, og hundekjørerne bruker 55 timer i uka på å trene hundene i månedene november-april, da de kan kjøre på snø.

https://lndc.us/sage-kjkkenmaskin.php

LARS MONSEN IDITAROD Relaterte emner

Lars Monsen skal konkurrere mot «hundeeliten» Villmarkseventyrer Lars Monsen stiller torsdag på startstreken i Femundløpet sammen med 12 trekkhunder. Når han torsdag kveld kjører 12-spannet sitt ut fra Røros sentrum, har han helt andre utfordringer i vente: Monsen, som debuterte som konkurransekjører på nyåret, skal kjøre drøyt 67 mil i konkurranse med deler av verdenseliten innen hundekjøring. Robert Sørlie, dobbeltvinneren av verdens lengste sledehundløp Iditarod, deltar. Det samme gjør Sørlies nevø Bjørnar Andersen, som har sagt han skal vinne årets Iditarod-løp. Nå blir det taktikk og konkurranse, sier Lars Monsen til Aftenposten. Samboer-tips Underveis i løpet vil han få hjelp og tips fra samboer Nina Skramstad, som er en erfaren hundekjører.

LARS MONSEN IDITAROD Kommentarer:
Rapportert den Lars monsen iditarod
Haugstad fra Skien
Se gjennom min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Drachen. Jeg nyter lese om Norge gjerne.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net