Aof Vestfold

  1. Mer om

Aof Vestfold JernkleddAOF Telemark og Vestfold har nå en lokal jubileumskampanje der vi gir 20 % rabatt på "alle teori til fagprøven kurs" til alle medlemmer i våre Arbeid med språk, flerspråklighet og flerkulturell kompetanse i skolen, Vestfold og Telemark/Skien, 07.09.2021, Påmelding AOF Telemark og Vestfold har en stab på 6 ansatte, samt en rekke timelærere på ulike områder. Hovedkontor og kurssenter er lokalisert i Skien, og vi har et AOF Telemark og Vestfold, Skien, Norway. 3 212 liker dette · 14 snakker om dette. AOF Telemark og Vestfold Stengt i juli AOF Telemark og Vestfold, Skien. 3 147 J'aime · 27 en parlent. AOF Telemark og Vestfold Stengt i juli

Økonomi og drift skal vurderes.

https://lndc.us/jdedom-utbredelse.php

Dette gjøres for å foreta en vurdering av den økonomiske situasjonen og grunnlaget for framtidig drift. Første halvår av 2015 skal ha gitt et underskudd på 1,2 millioner kroner og egenkapitalen skal ha vært tapt allerede i mai. Det sier Gunn Ask, helsefagarbeider fra Sandefjord, som i disse dager er i ferd med å avslutte en toårig deltidsutdanning i målrettet miljøarbeid ved AOF Telemark og Vestfold.

Det tas opp søkere helt fram til studiestart, men det er begrenset antall plasser og det er «førstemann til mølla» som gjelder.

Komplett studentrabatt

Fagskolekonsulent Inger-Lene Flatin håper mange er interessert i å øke sin kompetanse. Dette er korte og yrkesrettede utdanninger som varer fra et halvt til to år.

AOF Telemark og Vestfold

Det er lagt stor vekt på å kombinere teori med praksis, og vi bruker dyktige fagfolk i undervisningen, forteller Flatin. Dette er tilbudene: Utdanningstilbudene er gratis for kvalifiserte søkere, men bøkene må betales selv. Tilbudene som starter i august og september er: Kroniske sykdommer hos voksne og eldre, to år på deltid i Larvik. Utdanningen er ofte tilrettelagt slik at den kan tas mens du er i jobb.

Fagskolen kan være et godt alternativ for dem som nå har blitt arbeidsledige eller permittert som en følge av koronakrisen. I år er det 182 gratis fagskoleplasser i Vestfold og Telemark, innen fagområder der næringslivet i Vestfold og Telemark etterspør kompetanse.

Helse, aldring og aktiv omsorg 2.

Studieforbundet AOF Norge avd Telemark og Vestfold

Kreftomsorg og lindrende pleie 4. Kroniske sykdommer hos voksne og eldre 5. Omsorg for mennesker med nevrologiske lidelser 6.

Ernæring i pleie- og omsorgstjenester 7.

AOF TELEMARK OG VESTFOLD

Helse, miljø og sikkerhet 8. Psykisk helsearbeid og rusarbeid 9. Ernæring i barnehage, skole og SFO 10. Barn med særskilte behov NY! Helsefremmende arbeid i oppvekstsektoren NY! Ernæring i pleie- og omsorgstjenester 2.

AOF VESTFOLD Relaterte emner

Næringslivet trenger dyktige fagfolk, og fra høsten blir det 182 gratis fagskoleplasser i fylket. Tilbudet kommer på plass etter dialog med partene i arbeidslivet. En fagskoleutdanning er en kort, yrkesrettet utdanning som vanligvis varer fra et halvt til to år. For å komme inn på en fagskole, må du ha bestått videregående opplæring eller ha tilsvarende realkompetanse. Utdanningen er ofte tilrettelagt slik at den kan tas mens du er i jobb. Fagskolen kan være et godt alternativ for dem som nå har blitt arbeidsledige eller permittert som en følge av koronakrisen. I år er det 182 gratis fagskoleplasser i Vestfold og Telemark, innen fagområder der næringslivet i Vestfold og Telemark etterspør kompetanse.

AOF VESTFOLD Kommentarer:
Redaktør på Aof vestfold
Johannessen fra Ålesund
Les også min andre nyheter. Jeg trives Bagatelle. Jeg nyter lese om Norge gledelig.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net