Hunder Til Salgs

  1. Mer om
Hunder Til Salgs

Hunder Til Salgs EffektivDu finner 1477 hunder under Dyr og utstyr til salgs på FINN Torget. Søk blant alle typer ting i hele Norge Bruks-, hyrde- og gjeterhunder (137). Dachs-, drivende og sporhunder Border collie valper til salgs. Nydelig bordercollie valper selges, leveringsklare 8. september 21 8 uker gamle Alaska husky valper selges til aktive hjem. Juni fikk min vakre scara 9 nydelige terrier skye terrier trofast hund · Aktiv, modig og blid. Parson russell terrier · Selvstendig, intelligent og besluttsom

Vi prioriterer godkjenningssamtaler med de vi tror vi kan ha rett match inne for. Om du tidligere har søkt på en hund og vi legger ut en annen du kan være interessert i så trenger du ikke sende nytt søknadsskjema. Foreldre er høyt premierte på jakt- og utstillinger, og kommer fra linjer med solide jakthunder i flere ledd, inkludert søsken. Se info dog-web SpotOn er sosial, snill, trivelig, samarbeidsinnstilt og har bra med pågangsmot. Han går i flokk, og trenes i grunndressur og kondisjon.

Har påbegynt trening på fjellet. Rolig, lettdressert og arbeidsom viltfinner. Det skal ikke avles tettere enn det som tilsvarer parring mellom fetter og kusine, dvs en innavlsgrad på 6. Hunder som benyttes i avl skal på parringstidspunktet være utstilt på en offisiell utstilling og bør ha oppnådd en premiegrad CK, men skal som et minimum ha fått en Very Good. En tispe skal ikke parres før tidligst andre løpetid eller ved fylte 20 måneder.

Hunder til salgs

Hvorvidt en tispe kan parres på to påfølgende løpetider, vil være avhengig av alder, kondisjon, antall valper og løpetidsintervall. Dersom en tispe har to kull i løpet av ett år, skal den ha minst ett års pause før neste valpekull fødes.

Dersom keisersnitt blir påkrevd i fødselsforløpet, skal det alltid gå minst et år før neste valpekull fødes. Dette gjelder også om alle valper skulle være dødfødte eller død før registrering. En tispe som har hatt to keisersnitt skal tas ut av avl. Hvis en tispe har hatt et keisersnitt bør oppdretter vurdere om tispen skal tas ut av avl.

En tispe som er eldre enn 4 år når et første valpekull planlegges, bør gjennomgå en grundig veterinærsjekk før en eventuell parring finner sted. Matadoravl må unngås. Ingen hannhund inkludert bruk av frossen sæd, bør i løpet av en 3-års periode ha mer enn 20 avkom etter seg. Valper bør ikke leveres før de er 8 uker.

Vant til å være alene på dagtid, redd katter, liker bilkjøring. Trolig allergivennlig. Vaksine, chip og helseattest OK. Godt gemytt, grei med barn, liker bilkjøring, jager katter og vant til å være alene på dagtid. Jedi ble operert på begge albuer for albueleddsdysplasi i 2017. Han kan halte etter turer på asfalt, men tåler godt turer i skog og mark.

Vi ønsker derfor et sted, gjerne landlig, der han kan få være mye ute og få styre farten selv. Pelsstell må påregnes. Helseattest, chip og vaksinasjon OK. Noe usikker og har manglet trygge regler. Vi har trent Buffy litt og hun er blitt mye tryggere og mere sosial de siste ukene. Vi ønsker et voksent hjem med hundeerfaring, og med få, snille men bestemte personer å forholde seg til.

Usikker å barn, vant til å være noe hjemme på dagtid, jager katter, liker bilkjøring. Noe pelsstell med rasen. Utehund vant til hundegård, har gått løs på gården.

Hunder som kan adopteres

Har vært lite inne. Vaksinasjon og helseattest kommer. Aktiv og stresser, men trenger bare mere grenser. Vant til å være hjemme på dagtid. Ikke vant til barn, men kan nok fungere med hundevante barn over 10 år.

Helseattest og vaksinasjon ok. Fremstår som sosial og trygg og har en del lydighet inne. Vant til å være alene på dagtid men med liten hund til stede, jager katter, grei i bil men vokter den. Blir ikke omplassert til barn. Er i en litt utprøvende alder, så han trenger mye aktivitet og tydelige grenser. Kan ha nytte av hormonchip. Vaksine og chip og helseattest ok. Rolig rundt barn, vant til å være alene på dagtid, redd katter.

Helseattest og vaksinasjon OK. Leken og grei med barn, vant til å være alene på dagtid, nyskjerrig på katter, liker bilkjøring. Fint gemytt, er trent en del. Kira ble selv angrepet av tispe og kan være redd noen hunder, men går bra med enkelte. Omplasseres til aktive folk med hundeerfaring. Helseattest, chip og vaksinasjon ok.

Flybuss gran gardermoen

Snill og grei med de i flokken, men har gått løs på gård og utviklet en del vokting av eiendom og mistenksomhet overfor besøk. Hunden er sosial og trivelig, også med ukjente, men vil prioritere å være livvakt rundt fører, om den anser en situasjon for potensielt truende. Det medfører stort ansvar og ha en "skarp" hund, men det handler om å lære hunden gode lydighetsrutiner og ikke sette hunden i situasjoner der den kommer i konflikt.

Vi leter etter et hjem med en eller to personer, ikke for sentralt og uten barn.

https://shishlov.info/bijyqoqa.php

En liten og søt hundevalp er en talentfull selger, og mange blir "lurt" til å ta med seg denne valpen hjem. Du har en drøm om å bli hundeeier. Noen oppdrettere har derimot en helt annen drøm. De har en drøm om å bli rik på naive kjøpere. De har funnet ut at de kan tjene penger på å useriøs avl av hunderaser, eller av å lage fancy designerraser som egentlig ikke er raser. En rottweiler er ikke en rottweiler. Når det gjelder hunderaser, er det store forskjeller.

Noen oppdrettere avler på en forsvarlig måte.

SA Magasin Logo

Etter beste innsats forsøker de å opprettholde rasestandarden samtidig som de tar helsemessige hensyn såvel som hensyn til den enkelte hund som de benytter til avl. Blandingsvalper selges til overpris på nett. Disse hybridrasene har etter hvert også fått navn.

Sørlandsnyhetene

Det er ingenting i veien med blandingshunder, men det er noen myter: Blandingshunder er generelt ikke friskere enn renrasede hunder. Kombinerer du to hunderaser som har et felles helseproblem, kan helsen hos blandingshunden faktisk bli verre. Blandingshunder avles dessuten sjelden kontrollert, og det er tilfeldig hvilke foreldre den har.

Hvorvidt foreldrene og besteforeldrene til valpen hadde god helse er viktigere om det er en rasehund eller en blandingshund. Hvis avlsmaterialet er godt som dessverre ikke gjelder for alle raser, og hvis oppdretteren er seriøs, så er det tryggere å velge en rasehund fremfor en tilfeldig blandingshund. Skal du ha blandingshund trenger du uansett ikke betale for det. Bli ikke lurt av annonser med hunder til salgs, der de forsøker å lure deg til å å betale dyrt for en blandingshund.

Last ned også: Bolonka hunderase

Du finner like flotte hunder klar til omplassering, mange av disse er blandingshunder. Du som skal kjøpe hund bestemmer fremtiden for hunder i Norge Den eneste grunnen til at en rasehund koster mer enn en blandingshund er fordi etterspørselen i markedet bestemmer det. De pengene du betaler til oppdretter eller den som selger deg en hund, er den du stemmer på. Stemmer du på de kyniske og useriøse oppdrettere? De som utnytter et kjent rasenavn bare for å tjene penger?

Send info du ønsker lagt ut til valpeformidler på mailadressen: Husk å oppgi foreldredyrenes stamtavlenavn og registreringsnummer. Når kullet er sjekket i henhold til avlsretningslinjene blir det lagt inn på hjemmesiden.

HUNDER TIL SALGS Relaterte emner

Står din kennel på oppdretterlisten? Husk at alle fødte kull re oppdretter-reglene skal innmeldes til westie norskterrierklub. Vil du melde inn valper for salg? Gå til linken "innmelding av kull" øverst til høyre på NTKs hovedside. Regler for innmelding av valpekull til Rasegruppens valpeformidler Reglene ble revidert på oppdrettermøte 09. Følgende regler må være oppfylt for få formidlet valper gjennom NTK og valpeformidler for Westie: 1. For å kunne benytte Rasegruppens valpeformidling må oppdretter være medlem i NTK og Rasegruppen, og medlemskontingenten må være betalt.

Hunder Til Salgs
HUNDER TIL SALGS Kommentarer:
Rapportert den Hunder til salgs
Sande fra Alta
jeg liker studere dokumenter uskyldig. Siste nytt: min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Hundesport.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net