Trond Giske

  1. Mer om
Trond Giske

Trond Giske GeniTrond Giske er en norsk politiker for Arbeiderpartiet. Han har sittet på Stortinget siden 1997 og har vært statsråd i to regjeringer. Han var kirke-, utdannings- og forskningsminister 2000–2001, kulturminister 2005–2009 og næringsminister Trond Giske (uttales /jiske/, født 7. november 1966 i Trondheim) er en norsk politiker for Arbeiderpartiet. Han har sittet på Stortinget siden 1997 og har Parti: Arbeiderpartiet; Representant for: Sør-Trøndelag 2017-2021; Medlem: Familie- og kulturkomiteen; Ansiennitet: 23 år, 298 dager likes · 126 talking about this. Trond Giske er stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet Hun varslet mot Trond Giske. Nå er hun aktuell som ny varaordfører i Oslo. POLITIKK / / For abonnenter

Tema: trond giske

Les retningslinjene her. Støre lover svar Men i et intervju med TV 2 i Tromsø torsdag lover derimot partileder Jonas Gahr Støre at han skal gå inn i saken og at alle varslere skal få svar.

For dette er Trøndelag Arbeiderparti. Trond Giske skal selvsagt ikke leve med en livsstidsdom. Alle skal få en ny sjanse. Men motstanden som nå vekkes til live, fra hele landet, er et tydelig signal om at det er for tidlig å gi han fornyet tillit, og at det kan rive partiet fra hverandre.

Mange frykter at å gi han fylkesledervervet også vil bane vei for en topplass på nominasjonslisten til Stortinget.

Trond Giske klager inn fem aviser til PFU Kampanje

Noen statsrådspost får han imidlertid ikke. I et opprop i VG går 92 Ap-politikere ut og advarer mot valget av Giske. De mener det vil svekke tilliten til partiet, såre kvinnene som stod frem i metoo-saken og skape ny uro internt.

https://lndc.us/6988-1.php

Nå står også andre unge kvinner frem. Fra 2013 til 2017 var han leder av Kirke-, utdannings- og forskningskomiteen på Stortinget. Fra 2017 til 2018 var han første nestleder i Finanskomiteen. Trond Giske var nestleder i Arbeiderpartiet sammen med Hadia Tajik fra 2015 til han trakk seg fra vervet 7.

Giske om Bøhler: Jeg har sjelden møtt en senterpartist jeg er så enig med

Han trakk seg også som finanspolitisk talsmann i stortingsgruppen. Etter 1992 har Trond Giske i alle år vært en sentral skikkelse i Arbeiderpartiet, og blitt regnet som en ledende strateg på venstrefløyen i partiet.

Fotos hotel melia jardines del teide tenerife

En av Arbeiderpartiets mest profilerte politikere forlater banen. Jeg er lei meg overfor alle som støtter meg og som oppfordrer meg til å stå på. Jeg skulle gjerne fulgt oppfordringen og bidratt til å bygge et godt og sterkt Arbeiderparti. Det er dessverre ikke mulig, skriver Giske på Facebook fredag kveld.

Trond Giske og Bernt Olufsen. Publisert mandag 31. Den siste ukas oppgjør om makt, tillit og metoo i Trøndelag Ap er så kraftfull og dramatisk at det savner sitt sidestykke. For mediene har det vært en usedvanlig krevende situasjon å dekke. Giske-saken representerer på mange måter en slags presseetisk unntakstilstand. Sunne presseetiske vurderinger handler normalt om å veie saksforhold som veier for publisering opp mot de forhold som taler mot publisering.

Enten det gjelder opplysninger eller identifisering av personer. Selvsagt med utgangspunkt i Vær Varsom-plakaten, men den er intet oppslagsverk for redaksjonelle beslutninger. Han har en lang pressebakgrunn og har bekledd en rekke jobber på toppnivå i mediene — alt fra å være sjefredaktør i VG til å ha bekledd rollen som styreleder i Polaris Media — i tillegg til en rekke internasjonale verv.

Her befinner journalister og redaktører seg på slagmarken i åpent lende, midt mellom skyttergravene. På den ene side blir det umulig å unnlate og rapportere om hvilke våpen som tas i bruk og hvordan målet rammes.

TROND GISKE Relaterte emner

Tidligere varaordfører Lovise Skaug i Ringsaker frykter medlemsras og valgnederlag for Ap på grunn av behandlingen Giske får i partiet. Jeg forsvarer ikke det Giske [ ] Framtida vinner i Aps svarteper I 1998 ble fire lederskikkelser i Oslo AUF, en av dem fra Hedmark, dømt for noe som var en utbredt ukultur. Fra skjermer og skranker fyrte de løs på hverandre uten skånsel, og både den retoriske sablingen og [ ] Steen om Giske: Det er å tråkke over grensa å mene noe om det En enstemmig valgkomité ønsker Trond Giske som ny fylkesleder i Trøndelag Arbeiderparti, to og et halvt år etter at han trakk seg fra flere sentrale verv. Hva som gjøres i andre fylkeslag ønsker ikke lokale Ap-kvinner å mene mye om. På en pressekonferanse mandag ble det klart at Trond Giske er innstilt som ny fylkesleder [ ] Trettebergstuen: Jeg kunne ønske Giske lot partiet få ro Som leder for Aps kvinnenettverk mener Anette Trettebergstuen at støyen rundt Trond Giske ødelegger for partiet. I et intervju med Dagbladet uttaler stortingsrepresentant Trettebergstuen fra Hamar blant annet følgende:— Jeg er veldig bekymret for at kvinner og menn kontakter meg og er usikre på partiet sitt, på om de fortsatt kan støtte det, fordi de [ ].

TROND GISKE Kommentarer:
Redaktør på Trond giske
Nordahl fra Tønsberg
jeg elsker lese bøker Nervøst. Siste nytt: min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Inline-Eisschnelllauf.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net