Kia E Niro Bagasjerom

  1. Mer om
Kia E Niro Bagasjerom

Kia E Niro Bagasjerom Ingen forpliktelseE-Niro byr på generelt gode praktiske egenskaper, og et bagasjerom med oppgitt volum på 485 liter (inkludert volum under gulv, 451 uten E-NIRO ACTIVE · 7 ÅRS GARANTI Les mer · Opptil 455 km rekkevidde med 64kWh batteri. hurtiglading fra 20% til Men fordelen er naturligvis en høyere sittestilling som gir bedre oversikt og bedre beinplass. En god designer har også mulighet for å skape et Det er god plass både i for- og baksetet. Med praktiske takrails, og et bagasjerom som rommer hele 451 liter, får du plass til både storhandelen, ski, og Slik er plassen i e-Niro De tørre tallene er bagasjerom på 451 liter. Tar du bort hattehylla, kan du også stable ekstra i høyden

Åpner for nye bestillinger på Kia e

Med 150 kW 204 hk effekt leverer den gode ytelser. Opplevelsen under kjøring er at den har det lille ekstra man av og til trenger, uten å ta pusten helt fra deg om du trykker hardt på gasspedalen. Også bakseteplassen er i overkant av forventningene. Foto: Frank Williksen God på veien På veien opplever man fort fordelene ved elbil-konstruksjonen. Bilen har relativt høy egenvekt, og tyngdepunktet er lavt. Det har åpenbart franskmennene i PSA-konsernet også forstått, for både Peugeot, Citroën, DS og Opel leveres som elbiler med en plattform hvor vanlige forbrenningsmotorer også får plass.

Fransk plass og rekkevidde Citroën ë-C4 har en batterikapasitet på respektable 50 kWh og rekkevidden, etter WLTP-målemetoden, er på godtagbare 350 km.

Birger n haug follo

I Citroën ë-C4 er bagasjerommet på ganske brukbare 380 liter i utgangspunktet, og 1. Med andre ord er det allerede tydelig at Kia e-Niro vil friste pragmatikerne mer enn testens franske bil, siden rekkevidden er bedre, bagasjerommet større og batteriet med høyere kapasitet. Men Citroën ë-C4 har andre egenskaper som skal komme til å friste ganske mye.

Panna cotta bringebærsaus

Spesielt for dem med estetisk sans. Foto: Håkon Sæbø Når kulden setter inn Ett element som likevel skuffer litt ved Citroën ë-C4, er rekkevidden når kulden setter inn. Den franske bilen er utstyrt med en varmepumpe på 5 kw og du kan forvarme bilen under visse forutsetninger. Endelig har de fått en elbil med rekkevidde som møter kravene fra norske bilkjøpere, men som det er med de elbiler flest — kanskje med unntak av Nissan Leaf — så er køen av ivrige kjøpere mye lengre enn antall biler som har forventet ankomst.

Under Paris-utstillingen spurte vi om leveransesituasjonen, og fikk høre at Norge er tilgodesett med ca 2.

Det høres jo mye ut, men når vi registrerer at rundt 6. Det er batterier som er flaskehalsen. Kapasiteten på batterifabrikkene klarer ikke å holde tritt med etterspørselen.

Vintertest: Kia e

Det betyr at de som bestilte bil sist kanskje må belage seg på å vente to år. Veldig lenge å vente, men det kan jo tenkes at det kan være endringer på gang med hensyn til produksjonskapasiteten. Boltet fast midt under bilen. Foto: ©Morten Larsen.

https://lndc.us/5490.php

Og Kia har store planer; hele 5 nye elbiler, 5 nye hybridbiler og 5 nye plug-in hybrider skal lanseres innen 2015, så vi har litt å glede oss til, vi som liker nybiler.

Batteriet består av et antall slike celler. Ole Anders Liberg viser oss. Foto: ©Morten Larsen De som tror at elbiler flest er små og trange bør se nærmere på Kia e-Niro, for det er en bil for voksne mennesker.

Viktig nyhet for Kia e

Bilen har en kort bakstuss, men bagasjerommet er faktisk på 450 liter, hele 1400 liter når seteryggen er lagt ned. Kunder kan velge mellom to utstyrsnivåer, og bilen er godt utstyrt allerede fra innstegsmodell.

I Elbilforeningens undersøkelse "Elbilisten 2020" ble e-Niro kåret til bilen eierne er mest fornøyd med. Batteriene er i gulvet, noe som frigjør god plass til hele familien!

Valg av motor er enkelt. Kia e-Niro er bare tilgjengelig med 64 kWh litiumion elektrisk drivverk. Det er forhjulsdrift, og ettersom den elektriske motoren ikke krever noen girkasse, er det heller ingen valg av girkasse - du trykker bare på gasspedalen og du flyr av gårde.

Bilen har tre kjøremodus som du kan veksle mellom via en skive på midtkonsollen - Eco, Normal og Sport.

Citroën mot Kia i elbilduell: Knuses på rekkevidde, men redder seg inn

Personlig innhold, annonse- og innholdsmåling, publikumsinnsikt og produktutvikling Annonser og innhold kan personlig tilpasses basert på en profil. Der TM3 er bygd opp som en dedikert elbil fra første designstrek, deler e-Niro grunndesignet til andre varianter av modellen utstyrt med bensin- eller dieselmotorer.

Man kan godt hevde at dette er raskt nok, og tung gassfot er dessuten vanskelig å kombinere med lang rekkevidde. Styringen er rask og oppleves presis — uten å være knivskarp — og kler bilens litt sedate utseende. Ved rask svingkjøring kjenner man definitivt at det er mye masse i bevegelse, men kjøreegenskapene er trygge og forutsigbare.

Fint baksete og en beinplass som inviterer til lange kjøreturer. Kia e-Niro er på alle måter en glimrende familiebil Hvorfor hele tiden denne sammenlikningen mellom Kia e-Niro og Tesla Model 3?

Har du lest dette? Nokia 3310 pris 2000

Jo, det handler om pris og bruksegenskaper i hverdagen.

KIA E NIRO BAGASJEROM Relaterte emner

Nesten to år etter at vi kjørte den første gang, er det på tide å gjenforenes med e-Niro. Tekst og foto: David K Andersen Som «first movers» på elektriske biler, har vi nordmenn vært veldig fokusert på de nye modellene som i stadig større takt ankommer. Fortsatt er det nærmest grenseløst mye styr. Som er fint, om hobbyen din er å bo på nett og skrive kommentarer. På den annen side, begynner utvalget av gode elbiler som er her — altså som du kan reise til en bilforhandler, prøvekjøre, kjøpe og få levert i løpet av et par måneder — å bli brukbart. Da kan det for eksempel være vel så viktig å fokusere på hvor stor bilen er, og hvor god plass den har, eller hvordan den er å kjøre, som om den går 35 eller 44 mil, eller hurtiglades på 32 eller 48 minutter.

Kia E Niro Bagasjerom
KIA E NIRO BAGASJEROM Kommentarer:
Redaktør på Kia e niro bagasjerom
Hammer fra Hermansverk
Jeg nyter rapporterer norske nyheter som regel. Bla gjennom min andre nyheter. En av mine hobbyer er Ausdauerrennen.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net