Streik Hop

  1. Mer om
Streik Hop

Streik Hop UtmerketHvis streiken blir avsluttet før det vel og merke. Klassene vil jobbe med å sette sammen et program siste uken I år som i fjor vil vitnemålsutdelingen foregå klassevis. Hvis streiken blir avsluttet før det vel og merke Det blir streik i Bergen kommune, etter at Unio ikke kom til enighet med KS i årets lønnsoppgjør og biblioteker ut i streik. Nærmere 180 skoler rammes av streiken, deriblant skoler i Bergen og Sunnfjord. 40, Hop oppveksttun skole Dersom det blir streik i kommunal sektor vil 1650 ansatte bli tatt ut fra Holen skole (31 ansatte); Hop oppveksttun skole (40 ansatte

Det er dei rundt 93.

Storstreik i Bergen flere tusen elever blir rammet Front

Leiinga i Utdanningsforbundet sa i mai ja til ny arbeidstidsavtale med KS, men vart kraftig motsagd av sin eigen medlemsmasse i etterkant. Tre av fire lærarar røysta nei til meklingsforslaget, og forbundet varslet då streik. Selv om ikke alle kommuner i landet er rammet av streik ennå, er Oslo er som eneste kommune ikke er berørt av konflikten i det hele tatt.

Det skyldes at Oslo kommune er et eget tariffområdet.

https://lndc.us/1001.php

Her ble kommunen og lærerne enige om å prøve ut nye arbeidstidsordninger på inntil 40 skoler. Streiken rammer i første rekke skoler, og om lag 9000 skoleelever blir berørt av streiken, ifølge en pressemelding fra kommunen.

Onsdag varslet utdanningsforbundet fase to i den pågående konflikten med KS: Tusenvis står klare Streiken trappes nå opp ved at 5500 lærere ved ungdomsskoler og videregående skoler tas ut i streik fra og med mandag 11. Utdanningsforbundet har tatt ut medlemmer ved 132 forskjellige skoler over hele landet, unntatt Oslo, som ikke er i konflikt.

Slik markerer dei at 22 tilsette ved Kysthospitalet er i streik

Vi trapper opp fortløpende, tusenvis av lærere i hele landet står klare til å gå ut streik i nye runder, understreker leder i Utdanningsforbundet, Ragnhild Lied. Familiene med vedtak om avlastning trenger kontinuitet og støtte og det er uheldig å se at de blir en uskyldig tredjepart i streiken.

Renee fagerhøi

Til slutt i artikkelen finner du en fylkesvis oversikt over alle streikeskolene! Vi trapper opp fortløpende, tusenvis av lærere i hele landet står klare til å gå ut streik i nye runder, sier forbundsleder Ragnhild Lied til NTB. Streiken startet formelt 1.

Varsler mange stengte skoler i Bergen om det blir streik

Dersom man tar ut barneskoler vil foreldrene få store problemer. Det er arbeidsgiver som skal varsles først, og de skal ha beskjeden minst fire dager før streiken trappes opp. Det betyr at streiken trappes opp tidligst 11.

De fem verdensreligioner

Mange lærere har planleggingsdager neste uke.

STREIK HOP Relaterte emner

Flere familier og HBFs medlemmer melder at streikeuttaket rammer de spesielt hardt. HBF-lederen legger til grunn at arbeidsgiver benytter muligheten til å søke om dispensasjon og at søknadene behandles fortløpende i tråd med vanlig praksis. Det betyr at barn og unge må ha tilsyn på annen måte. Barn flest kan ut i fra alder ofte være uten aktivt tilsyn store deler av dagen, og det er mulig å gjennomføre private ordninger med naboer, venner eller slekt. Barn med funksjonsnedsettelser kan være svært selektive på hvem en er trygg på, det kan være behov for særskilt kompetanse for at tilsynet skal være forsvarlig og det kreves ofte en tilgjengelig voksen person. I praksis betyr det at meromsorgsfamilier får en enda tøffere hverdag nå, mener HBF.

Streik Hop
STREIK HOP Kommentarer:
Redaktør på Streik hop
Førde fra Finnsnes
Jeg nyter lese om Norge høyt. Anmeldelse min andre nyheter. Jeg elsker absolutt caid.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net