Stangnes Sørrollnes

  1. Mer om
Stangnes Sørrollnes

Stangnes Sørrollnes ForårsaketRutetabellen kan endres på kort varsel! The schedule may be subject to change Stangnes–Sørrollnes er et ferjesamband over Vågsfjorden som del av fylkesvei 848 i Troms, mellom Stangnes ferjekai i Harstad på Hinnøya og Sørrollnes ferjeleie på Rolla i Ibestad kommune. Sambandet drives av Norled via kontrakt fra Troms Ruter og billettinformasjon finner du ved å trykke på lenkene nedenfor: 177 Stornes-Bjørnerå fra 04.01.21 · 175 Stangnes-Sørrollnes fra Innstilt ferge, Stangnes-Sørrollnes Torghatten Nord har innstilt sambandet Stangnes-Sørrollnes. Ruta forventes gjenopptatt lørdag morgen kl Stangnes–Sørrollnes er et ferjesamband over Vågsfjorden som del av fylkesvei 848 i Troms, mellom Stangnes ferjekai i Harstad på Hinnøya og Sørrollnes

Statens vegvesen sier i sin argumentasjon at det ikke er store nok økonomiske rammer til at det kan settes inn ny ferge hos oss.

Stangnes Båtforening

Da er det at vi spør oss: hvorfor går det å ha store og flotte ferger i andre samband med mindre trafikk.

Statistikk viser at problemet har vært kjent i mange år.

https://shishlov.info/15-rs-bryllupsdag.php

Hvorfor er det vi som skal avspises på grunn av økonomiske forhold. I sammenliknbare samband har de både flere avganger og større og bedre ferger. Bedring i økonomiske rammer for 2007 for Statens vegvesen gir grunnlag for endring av gamle kalkyler. Situasjonen er vanskelig for de av oss som pendler til og fra Harstad for arbeid og utdanning.

Innstilt ferge NRK Troms og Finnmark Lokale nyheter, TV og radio

Logg inn Du som abonnerer på papiravisen har tilgang inkludert. Første gang du logger inn med en Schibsted-konto kan du enkelt tilknytte abonnementet ditt.

Abc kjøreskole kristiansand

Registrer ny Schibsted-bruker. Dette har igjen gjort det mulig å øke antall turer i sambandet.

https://shishlov.info/2472-1.php

Fartøyet ble satt inn i sambandet Bognes - Skarberget. Hovedferjen på dette sambandet ble satt inn i sambandet Svolvær-Skutvik. Med ferga er egen bil ikke nødvendig. Vandring fra fergekaia mot sør til skilt som viser til Fabeløya lekepark for barn.

Ferjesambandet Stangnes–Sørrollnes

Følg gårdsveien mot nord til skiltstativ. Underveis passerer en Ramnfløya.

Har du lest dette? Ferge harstad sørrollnes

Det er moderat stigning over de gamle strandlinjene som er godt synlige i terrenget. Med brikke er prisen 207 kroner, og med depositum, 115 kroner. Lønnsomt for dagpendlere For mange av dem som pendler vil dette i lengden være lønnsomt.

STANGNES SØRROLLNES Relaterte emner

Høgste punkt ligger på 600 meter. Etter stigninga i starten på skogsvei opp til 250 meter, er resten rein "krusing" i et lettgått terreng med flott utsikt og vakker natur. Spesielt må framheves blomstringa som en kan nyte fra juni til august. Denne delen av fjellet Rolla inneholder kalkholdig dolomittmarmor. Kombinert med gunstig soleksponering og tilgang på vann, gir det "grobunn" for mange eksklusive planter.

Stangnes Sørrollnes
STANGNES SØRROLLNES Kommentarer:
Redaktør på Stangnes sørrollnes
Salte fra Finnsnes
Jeg nyter lese romaner nesten. Se over min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: gehen.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net