Sian Gjøvik

  1. Mer om
Sian Gjøvik

Sian Gjøvik MiljøvennligForbereder seg på nye opptøyer under årets SIAN-arrangement. Det kom til sammenstøt mellom politi og motdemonstranter da islam-motstanderne besøkte Gjøvik i Sian-leder mente Østre Toten måtte femdoble budsjettet på familievernkontoret etter «muslimsk Nå vil Hamar gjøre som Gjøvik gjorde da Sian kom til byen I år på Gamletorvet, mellom Øvre og Nedre torvgate. Kommunen har vedtatt at Jernbanetorget ikke lenger er Lars Thorsen utdrag SIAN Gjøvik stand 7.10.2017. SIAN stand Gjøvik 07.10.2017 bråk og arrestasjon SIAN kommer til Gjøvik – ordføreren har varslet politiet #nyhetsvarsel

Innleggsnavigasjon

Dette kan tolkes som at det nå anses å være i det leie at en mer aktivt framstår som utfordrer til den som våger å fronte ideologien i islam. Det hjalp lite da det var mange i samme løypa på Gjøvik.

https://shishlov.info/tonydyq.php

På fb siden til en av de muslimske organisatorene - Egzon Qaka - er det lagt inn en kommentar fra en som kaller seg: Vitne i her ville jeg ha skrevet: på Gjøvik: "Kl. Vi andre kan overdøve deres negative budskap ved å feire det positive med mangfoldet i samfunnet vårt, slik vi gjorde på Gjøvik. Det siste vi bør gi slike organisasjoner er oppmerksomhet, det fortjener de ikke.

Var det derfor NRK var til stede og filmet så mye fra denne markeringen i Gjøvik?

Bilsalg mai 2019

Alle bilder er tatt av SIANs deltagere på markeringen. De kan fritt benyttes av andre i alle sammenhenger. Innen kvelden var 29 motdemonstranter satt i arresten. Det er leit at disse hendelsene skal ende i diskusjoner om motdemonstrantenes voldsbruk.

Er det én fortelling Sian ønsker, er det at muslimer og venstrevridde er voldelige.

Politiet er godt forberedt på sammenstøt i Gjøvik

Foto: Torbjørn Aurvåg. Fargerikt samhold på Gjøvik gård lørdag På Gjøvik gård var det fullt samhold lørdag. Mennesker fra flere kulturer samlet seg til en fredelig stund i parken, mens tilreisende med mer hissig argumentasjon ikke fikk noen publikumssuksess på Gamletorvet. På forhånd var det en viss spen- ning rundt hvordan dagen ville forløpe.

Last ned også: Spinner gjøvik

Vi får absolutt håpe det går bra denne gangen. Vi skal i hvert fall gjøre absolutt alt vi kan for at dette skal gå bra, sier lederen for tidligere Vestoppland politidistrikt.

Del denne artikkelen på e-post Da organisasjonen satte opp en stand i byen i oktober i fjor, ble tre personer pågrepet etter at hundrevis samlet seg for å demonstrere mot Sian. En politimann ble lettere skadd under en pågripelse av en motdemonstrant.

Vi tar ditt personvern på alvor

Statsmakten viser evne til å straffe muslimer som angriper politiet. Det er med andre ord ikke evnen det skorter på når Statsmakten tillater at muslimer oppfører seg islamsk mot oss. Det er viljen som er fraværende som følge av at Statsmakten er infisert av bedervede kulturmarxister.

Det er ikke noen mer faktaorientert virkelighetsforståelse å spore hos den nåværende regjeringen. Skal vi derav slutte at vi bør begynne å tilpasse vår adferd til at Norge er i ferd med å bli et islamsk drittland? At gode nordmenn nå må begynne å forberede seg på å selv ivareta sin sikkerhet, til å selv beskytte seg og sine?

Til selv å effektuere straff mot muslimske voldsmenn?

Politiet førebur seg på stor motdemonstrasjon under Sian

Skjønner ikke statsmakten at når de lemper på politiets voldsmonopol medfører dette ikke bare at de voldelige gode muslimer oppfører seg islamsk? Da har vi anarki og borgerkrig før fjErna rekker å si «pokemon». Statsmaktene må gå i seg selv, og ta en overordnet beslutning om de vil ta barbarenes side og underkaste seg okkupantene, eller om de skal stå på Norges side i islams krig mot menneskeheten.

Og en trussel mot Norge og alle herboende siviliserte borgere.

https://lndc.us/3258.php

SIAN GJØVIK Relaterte emner

Del denne artikkelen på e-post Da organisasjonen satte opp en stand i byen i oktober i fjor, ble tre personer pågrepet etter at hundrevis samlet seg for å demonstrere mot Sian. En politimann ble lettere skadd under en pågripelse av en motdemonstrant. Så vi er en erfaring rikere. Denne gangen følger vi med på en litt annen skala enn vi gjorde sist, sier Linn Hilde Fosso, som leder geografisk driftsenhet vest tidligere Vestoppland politidistrikt, til NTB. Motarrangement Lørdag skal det avvikles flere arrangementer i Gjøvik sentrum, blant annet et motarrangement til Sians som ikke får sette opp sin stand på Jernbanetorget slik som i fjor, men på Gamletorvet lenger opp i byen. Ifølge Sian skyldes det at kommunen har vedtatt at Jernbanetorget ikke lenger er tilgjengelig for politiske markeringer, etter utagerende atferd fra lokalbefolkningen i fjor. Hun sier at de også i fjor gjorde en del etterretningsarbeid.

SIAN GJØVIK Kommentarer:
Rapportert den Sian gjøvik
Espedal fra Namsos
Se gjennom min andre innlegg. En av mine hobbyer er Buzkashi. jeg elsker lese om Norge søtt.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net