Langtidsstekt Ribbe 12 Timer

  1. Mer om
Langtidsstekt Ribbe 12 Timer

Langtidsstekt Ribbe 12 Timer GigantiskC de siste 45 minuttene. Bruk gjerne varmluft, så ribba blir brun rundt det hele Sett ovnen på 120 grader cirka 6 timer før servering. Vil du langtidssteke den lenger, kan du sette ovnen på 80 grader 8-10 timer før servering Stek den på 70 grader varmluft i 8-12 timer. Det gjør heller ikke noe om det varer enda litt lenger Ribben får kose seg i ovnen i 10-12 timer mens du kan gjøre andre ting. Og virkelig, når du langtidssteker en ribbe så vil svoren bli helt Langtidsstekt ribbe – 24 timer. Foto: Matprat.no/Alf Børjesson Sett ribba inn i ovnen på ca 78 - 80 grader i ca 24 timer. Ta kjøttet ut av ovnen

Etter 1,5 time, skru opp temperaturen til 230 grader, over- og undervarme.

https://shishlov.info/jifudajy.php

Stek videre i 30 minutter. Legg medisterkaker og julepølser i ovnen sammen med ribba de siste 20 minuttene.

LANGTIDSSTEKT TYNNRIBBE

Trinn 5 For sprø svor: De siste 3—5 minuttene setter du grillelementet på fullt. Når jeg lager ribbe er det én måte å tilberede retten som jeg sverger til — langtidssteking. Det gjør ribba mør, saftig og fantastisk velsmakende. Det er dessuten forbausende enkelt å få til et meget godt resultat — faktisk lettere enn den «vanlige» metoden der du bruker høy temperatur og kortere steketid.

Det er spesielt to ting som er avgjørende: Punkt 1: Det er veldig viktig å skjære svoren helt ut i kantene, slik at fettet får mulighet til å renne av underveis i stekingen.

Oslo kommune min side

For at svoren skal bli sprø, må fett og annen væske transporteres bort, slik at svoren blir tørr og dermed sprø. Skikkelig god råvare handler om kjøtt som er produsert på en måte som ivaretar dyrevelferd.

Langtidsstekt Ribbe

For produksjon av svinekjøtt er dette synonymt med økologisk produksjon, med mindre du kjenner en bonde du kan handle direkte fra og vet hvordan driften foregår. Det finnes unntak her, men så lenge du kjøper billig ribbe fra såkalt konvensjonell svinedrift, kan du ikke vite noe om hvilke forhold dyret har levd under.

Last ned også: Juleribbe i dampovn

Dyrevelferd på ekte går ikke an til en kilopris på 29. Sett i kjøleskapet. Rut svoren hvis det ikke allerede er gjort.

Edels Mat Vin: Langtidsstekt ribbe

Ha i nok vann slik at det står 1-2 cm opp på ribben. Snitt svoren dypere om den trenger det.

Rehab gips maxbo

Slik ser den ut nå etter å ha vært ca. Nesten, men ikke helt i mål.

La kjøttet ligge over indirekt varme og skru opp temperaturen på grillen til 250°C. Set pris på at akkurat DU les bloggen min!!! Det ble sprø svor og en fantastisk god svineribbe. Jeg la den ikke i press.

Kjøttet var mørt og fint og det ble god kraft til å lage saus på. En smaksopplevelse — anbefales.

LANGTIDSSTEKT RIBBE 12 TIMER Relaterte emner

Fant denne oppskriften her på forumet, og skal prøve den nå! Men jeg har en veeeldig dum steikeovn med "rare" stekegrader, og den er ikke trinnløs! Så jeg må ha litt hjelp av noen som er flinke på mat her.. Min ovn har ikke 75 gr som pukt 1 sier, så da må det bli 65 gr ganske likt altså Punkt 2, 90 gr går heller ikke, jeg må bruke 100 gr, ikke store forskjellen det heller! MEN så kommer det vanskelige: jeg har et hopp fra 100 til 150 gr på ovnen min!

Langtidsstekt Ribbe 12 Timer
LANGTIDSSTEKT RIBBE 12 TIMER Kommentarer:
Forfatter om Langtidsstekt ribbe 12 timer
Tvedt fra Hamar
Les gjerne min andre innlegg. jeg liker Puzzles. jeg liker utforske norske bøker oppløftende.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net