Sanntid Atb

  1. Mer om
Sanntid Atb

Sanntid Atb VelkjenteMed sanntid kan du sjekke forventet avgangstid fra din holdeplass. AtBs busser er utstyrt med GPS for å gi Planlegg reisen og finn avganger fra holdeplass i sanntid med appen AtB Reise Se hvor bussen er i sanntid! Viser sanntidsposisjon for AtB-busser Appen Tail it lar deg se alle bussene i sanntid, med både bussrutens navn, nummer, endeholdeplass - og eventuelle forsinkelser Terrengmodell (Kartverket) Grått grunnkart (Kartverket) Eiendomskart (Kartverket) Enkelt kart (Kartverket). Sanntidsposisjonar for bussar (AtB

Det vi får gjort mellom alle prosessøvelsene, blir nok neppe til noen ferdig applikasjon, så det er snakk om en enkel prototype. Foreløpig laget vi en rask implementasjon av SIRI.

AtB, APIer og åpenhet Hc Svnt Dracones

Inntrykket mitt er at AtB gjerne har intensjoner om å ordne opp og tilby åpne løsninger. I det minste har de bedre holdninger enn Team Trafikk, som de tok over for.

I tillegg til sanntid i reiseplanlegger, appen AtB Reise og på holdeplass kan du benytte deg av åpne data eller lage din egen sanntidsskjerm. AtB Tavla Lag din egen sanntidsskjerm med AtB Tavla Tavla er en sanntidstavle med oversikt over reiser nær deg eller fra den holdeplassen du velger.

AtB-bussenes plassering på kartet og annen ruteinformasjon oppdateres rett i underkant av hvert 30.

Christine gulbrandsen kjæreste

Neste steg i utviklingen av appen er å få på plass bussenes rutetrasé i kartet. Dette er vanlig for buss, båtruter og trikk Mekaniske system som viser lokalitet basert på hvor mange meter kabel som er benyttet.

Få informasjon om avgangstider for tog og buss

Dette finnes for Fløibanen og Gaustabanen Blokksystem kan være fra 300 meter til flere kilometer. Mitt AtB er der du finner innstillinger, administrasjon av favoritter og personvern. Prøvde, men la det ned Kristiansand prøvde sanntid allerede i 2003.

https://lndc.us/kotajupyd.php

Etter flere år med feil og tilfeldige varsler på informasjonsskjermene på holdeplassene, ble det stengt av i 2008. Vi lærte mye, og teknologien er helt annerledes nå, sier samferdselssjef i Vest-Agder fylkeskommune, Vidar Ose. For meg er det et paradoks at det er de samme juristene som bøtelegger yrkessjåfører for å ikke overholde kjøre- og hviletiden i trafikken, er de samme som jobber for mye og for lenge, og fører feil i TTA.

Han sier at lojaliteten til politiet, og det å få utført oppgaven er så stor, at man hopper bukk over sin egen velferd, regelverket og utbetalt lønn. Kultur for feilføring Edgar Opsal, sentraltillitsvalgt i PF, sier det har etablert seg en kultur i politiet hvor det jobbes gratis og svært fleksibelt inn mot enheter i politiet hvor man selv har lyst til å få jobb.

Uten at denne fleksibiliteten føres i TTA. I utgangspunktet kan jeg tenke at dette er uthvilte folk, som jeg kan bruke fritt til både skarpe operative jobber og lange transportoppdrag. Men så viser det seg at de har gått ei hel dagvakt i forkant, fordi de har fått forespørsel om å dekke uventet fravær eller ekstra arbeidskraftbehov, eller at de har jobbet gratis med oppgaver som de er svært interesserte i.

on the App Store

Uten at dette ekstraarbeidet er ført i TTA i sanntid, slik reglene tilsier, sier Opsal. Det mest graverende eksemplet han kjenner til, var da han en formiddag var innom jobben og traff folk som jobbet med rapportskriving etter å ha vært ute på oppdrag.

Ris skole

Da jeg spurte hvordan det kunne ha seg at de jobbet på dagen, uten at dette er ført inn i TTA, fikk jeg bare unnvikende svar, sier Opsal. Boforhold Mange studenter kommer utenfra Trondheim, og da må man skaffe seg et sted å bo fort!

Du kan leie privat. Mye brukte nettsteder er finn.

SANNTID ATB Relaterte emner

Avvik Stavanger skal bruke samme leverandør som Atb i Trondheim bruker. Bussene blir lett stående i kø, og med dette systemet kan vi gi informasjon om når bussen er ventet. Hvis den plutselig står bom fast i kø, skal det være mulig å sende ut avviksmelding, sier Hougen. Han blogger om oppbyggingen av sanntidssystemet her. Gode erfaringer I Trondheim ble sanntidssystemet startet opp i februar 2011. Men det blir det alltid med sånne installasjoner, sier Grethe Opsal, kommunikasjons— og markedssjef i AtB, som driver bussene i Trondheim. I tillegg til å ha sms-varsling og apper, har de skjermer på en del holdeplasser.

Sanntid Atb
SANNTID ATB Kommentarer:
Redaktør på Sanntid atb
Jensen fra Tønsberg
Jeg trives rapporterer norske nyheter lat. Vennligst sjekk min andre innlegg. En av mine hobbyer er häkeln.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net