Salaby Påskekrim

  1. Mer om
Salaby Påskekrim

Salaby Påskekrim Høy kvalitetEpisode 1: Et mysterium tar form. Episode 3: Den ulykkelige kaninen YouTube Facebook Instagram SYSTEMKRAV SEND TILBAKEMELDING KOLOFON INFORMATION IN ENGLISH Utviklet med støtte fra Første episode i Salabys påskekrim ligger nå ute på påskesidene våre Salami har startet eget detektivbyrå og er klar for å løse store mysterier. En dag ringer telefonen: Den berømte tryllekunstneren som skal Salaby.no - alle fag på ett sted! Salami har startet eget detektivbyrå og er klar for å løse store mysterier

https://shishlov.info/god-frokost-fr-trening.php

Langfredag: Dagen Jesus blir pint og dør på korset. Her kan du lese om hva som står i Bibelen om langfredag. På Salaby leses historien om langfredag samtidig som det vises bilder, klikk her foran det høye rådet, her Jesus og Pilates og her korsfestelsen alle linker krever innlogging.

I relasjon: Maria pasenau

Gym: Gjør ditt beste og dans med. Se den gjerne flere ganger: Rockesock dansen eller Just Dance - The Fox Matematikk: Gjør side 82 og ½ side 83 i Multi O-bok har du lyst kan du gjøre siste del av side 83 også.

Har du lest dette? Kollegaer eller kolleger

Jobb på iPad: Multi SmartØving. Klikk her for å komme til Multi SmartØving.

Sunde skole : Fredag odertal.info

Jobb i minst 10 minutter. Velg gjerne ei bok fra biblioteket på Salaby. Matematikk: Lag en overskrift på en ny side i BookCreator. Overskriften skal være: Vinkler i mitt hus. Ta bilder av vinkler som du finner i ditt hus og legg dem inn i denne siden.

Superkrim 1. NRK Supers påskekrim (Sesong 2) NRK TV

Se eksempel i vedlegg 3. Engelsk: Gjør to valgfrie sider i heftet Hobbies.

Plcs aksje

Ekstra: Gå inn på Lesemesteren. KRLE:Trykk på lenkene og velg å se en av tegnefilmene som forteller om den kristne påskefeiringen.

Påske UNDERVISNINGSMETODER last ned gratis undervisningsopplegg

Ekstra: Gjør quizen om Påsken. NaSaMi: Du skal se hva slags vær det er ute og skrive det i BookCreator, på den samme siden som du i skrev på onsdag.

Så skal du sammenlikne det med værmeldingen du så på onsdag. Skriveramme: Sted, hovedperson, biperson, hendelse en, hendelse to, hendelse tre og avslutning. Denne skriverammen kan tilpasses og omgjøres etter behov. Tankekart om hovedpersonen Elevene skriver førsteutkast basert på skriverammen og tankekartet.

Å lyden salaby

Om sommeren har harene gråbrun pels. Om vinteren skifter den til en hvit tykk pels. Den får kamuflasje mot snøen. Om sommeren spiser en hare gress, blader, frø og andre urter.

Å lyden salaby

Det ser ut til at vi treffer bra med arbeidsmengde og aktiviteter. Det er også veldig koselig med bilder og hilsener fra elevene! Vi setter stor pris på det.

SALABY PÅSKEKRIM Relaterte emner

Det ligger mye ute på nettet om de ulike dagene i påsken. Her har jeg prøvd å sortere ut litt og linke til sider jeg synes er bra og som kan brukes i undervisningen. Palmesøndag: Jesus rir inn i Jerusalem og hylles som en konge. Her kan du lese om hva som står i Bibelen om palmesøndag. Ute på NRK-skole ligger det et klipp med teddybjørnen Theodor hvor biskopen forklarer om palmesøndag og skjærtorsdag 5 min, klikk her. På Salaby leses historien om palmesøndag samtidig som det vises bilder, klikk her krever innlogging. Skjærtorsdag: Jesus spiser sitt siste måltid sammen med disiplene.

Salaby Påskekrim
SALABY PÅSKEKRIM Kommentarer:
Redaktør på Salaby påskekrim
Røed fra Svolvær
jeg liker lese om Norge problemfritt. Se min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av künstlerisches Radfahren.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net