Word Høyskolen Kristiania

  1. Mer om
Word Høyskolen Kristiania

Word Høyskolen Kristiania KlokContent [hide]

Office 365 er en nettjeneste fra Microsoft med webutgaver av Office-programmene Word, Excel, PowerPoint, OneNote og mye mer. Du får også mulighet til Installere på Windows · Logg inn på Office 365 fra Høyskolen Kristiania · Klikk på knappen «Installer Office» og trykk på «Office 365-apper» for å starte Dette inkluderer Word, Excel, PowerPoint, OneNote og nå også Microsoft Teams, samt flere verktøy til klasserommet. Bruk en gyldig e-postadresse fra skolen Med Microsoft 365 får du gjort mer. Gjør ditt beste arbeid med de nyeste versjonene av Word, Excel og de andre Office-appene. I tillegg får du 1 TB skylagring Her finner du alt av informasjon om utdanning innen BASIS IT - MS WORD (kurs). Studiet går under: Inform Relaterte studier Høyskolen Kristiania

Har du lest dette? Lage webside med wordpress

Får jeg Office-pakken? Som student ved Høyskolen Kristiania får du tilgang til å installere Office-programmene på opptil fem datamaskiner så lenge du er student.

Busk hekk

Se veiledningen vår til hvordan installere Office-pakken. Han syns det er på tide at kvenske kunstnere blir synlige.

https://shishlov.info/bijumasur.php

Samtidig har jeg savnet kvenske kunstnere i rampelyset, skriver Collins. Del og samarbeid Del filer, mapper og bilder med venner og familie.

Nettside for prosjektet: Høyskolen Kristiania Flex

Store e-postvedlegg og minnepenner er historie — bare send en kobling med e-post eller tekstmelding. Nærhet mellom student, fagstab og arbeidsliv er en forutsetning for et godt læringsmiljø enten du velger en utdanning i Oslo, i Bergen, eller på nett.

Vi mener at vår læringsstrategi og pedagogikk også gir en god introduksjon til arbeids livet etter eksamen — hvor du må prestere og ta vare på deg selv. Klikk på Feide og logg inn med Feide-brukeren din.

Praktisk og teknisk info

Husker du ikke passordet ditt? Office-pakken er nå aktivert og klar til bruk. Logge på Office-apper på mobil Når du starter en app fra Microsoft du har lastet ned fra Apple App Store eller Google Play Store så vil den be om at du logger på og spør etter en e-postadresse.

WORD HØYSKOLEN KRISTIANIA Relaterte emner

Du får også mulighet til å laste ned Office-pakken på opp til fem forskjellige datamaskiner, og du kan logge deg inn på mobilappene med studentkontoen. Ved å bruke Office 365 kan du ha tilgang til skolearbeidet ditt nårsomhelst og fra hvorsomhelst, så lenge du har internett og en nettleser. Hvordan logger jeg på? For selve påloggingen bruker du din vanlige Feide-bruker fra Høyskolen Kristiania. Får jeg Office-pakken? Som student ved Høyskolen Kristiania får du tilgang til å installere Office-programmene på opptil fem datamaskiner så lenge du er student. Se veiledningen vår til hvordan installere Office-pakken.

Word Høyskolen Kristiania
WORD HØYSKOLEN KRISTIANIA Kommentarer:
Redaktør på Word høyskolen kristiania
Braathen fra Molde
Jeg trives studere dokumenter i morgen. Les gjerne min andre nyheter. Jeg trives Duathlon.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net