Ravelry Mønster

  1. Mer om
Ravelry Mønster

Ravelry Mønster FantastiskJakke med stort mønster; by Dale Design. 289-05 Retro genser og jakke; by Dale Design. 289-08 Mønstret Genser; by Dale Design Logg først inn på Ravelry– trykk så på linken under ønsket mønster. Klikk deretter på mønsteret og “buy it now” fyll inn i kolonnene med informasjon fra Ravelry: Woollahoo's Willow baby vest Barn, Bordpynt Til Jul, Teppe, Babyklær, Da er endeleg mønster på strikka pannebånd med vri klart, og eg deler det Knitted Mittens PatternKnit MittensKnitted GlovesKnitting Patterns FreeFree KnittingCrochet PatternsDrops Cotton LightDrops Kid SilkDrops Selv bruker jeg Ravelry som utsalgssted, og alle mine mønstre finnes på norsk. Noen design har jeg riktignok også fått oversatt til engelsk, men

Eller hvorfor ikke bruke refleksgarn? Pinne 3½ dame pinne 4 herre.

MARKEDSFØRING OG SALG PÅ odertal.info

Disse vakre vottene strikkes med svart og hvitt garn, etterpå kan du kose deg med å applikere. Fargelegg så mye du vil, eller behold vottene som de er i svart og hvitt.

https://shishlov.info/dolcontin-rus.php

Pinne 3 dame, 3½ herre. Sokkene strikkes i tynt sokkegarn Arwetta, Sisu el.

Schous pils

Vottene er strikket i finullgarn og passer både dame og herre. Kan toves til å passe små størrelser. Dette er en veldig ok løsning, men du er på mange måter prisgitt butikkeierens iver etter å selge dine design og anlegg for markedsføring.

Du kan få masse oppmerksomhet, eller bli glemt i arkivet, så det er lurt å avtale med butikkeieren hvordan dine design skal markedsføres.

Strikkeoppskrifter på nett

Blogg Selg oppskriftene dine via bloggen din. Dette vil muligens kreve litt mer oppfølging ved at du selv må sende hver oppskrift ut til kundene, og ha et system for innbetaling, mens i en nettbutikk går dette av seg selv når du først er i gang. En blandings Du kan selge oppskriftene dine både i egen nettbutikk, på ravelry, på messer og strikkefestivaler.

Du kan til og med selge dem til ukepressen først og så benytte deg av de andre salgskanalene etter at karantenetiden er over. Det er helt opp til deg og dine ønsker. Inspirasjonsbilde: Den vakre kjolen Nattfiol lufter seg ved akerselva.

https://shishlov.info/pujiqipa.php

Markedsføring En ting er imidlertid sikkert og det er at det krever en god del tid og arbeid å bli synlig i havet av strikkebøker, enkeltdesign, gratisoppskrifter og garnleverandørers hefter.

Det negative er at du tror du skal inn og sjekke et mønster, toppen to minutter, åtte timer senere og uten et mønster, men 30 nye mønstre er du fortsatt ikke klar til det du gikk inn for å sjekk.

amylin: Yarnstashing on Ravelry

Ravelry har også en funksjon jeg ikke har brukt, nemlig muligheten til å lagre alt garnet ditt. Hvorfor vil du ha garnet ditt lagret på Ravelry? Det tar lang tid å legge det inn, siden du legger inn for hver garntype og for hver farge. La oss være ærlige, for noen av oss kommer det til å ta noen uker å legge inn alt garnet.

Har du lest dette? Hotell på fauske

Men så får du en ekstremt flott oversikt over garnet ditt, i tillegg til at du får opp garnforslag fra lageret ditt når du ser på oppskrifter. Du kan også importere garnlageret ditt til Excel, og da begynner vi å snakke.

Dette betyr at du kan føre regnskap over det du strikker opp, kjøper og bruker. For en i overkant garnnerd og listefreak som meg, lokker dette veldig.

Molteblomstgenseren kan nå kjøpes i både norsk og engelsk utgave.

Gratis oppskrifter på norsk/svensk/dansk

Det blir spennende å se om jeg klarer å nå ut til et mer internasjonalt publikum med mine design. Papirkopien må du med andre ord sørge for selv ved å skrive den ut. Bibliotek En av funksjonene jeg setter stor pris på er "biblioteket" på Ravelry. Alt du kjøper og laster ned lagres automatisk der.

MARKEDSFØRING OG SALG PÅ odertal.info odertal.info

Noen nettsteder som Brooklyn Tweed har faktisk en funksjon hvor de tilbyr at du kan lagre mønstre du kjøper på deres nettsted direkte i biblioteket. Ellers kan du rett og slett laste opp PDF-ene dine i biblioteket manuelt. På det viset har du alle filene dine samlet på et sted. På bokhyllen din finner du alle mønstrene du har kjøpt eller lastet opp til Ravelry.

RAVELRY MØNSTER Relaterte emner

Men, jeg må si at det samtidig er en tidkrevende og kjedelig prosess for en som helst skulle sett at den delen gikk av seg selv. Jeg har kommet litt på vei og har nå lagt ut en av mine bestselgere på Ravelry. Molteblomstgenseren kan nå kjøpes i både norsk og engelsk utgave. Det blir spennende å se om jeg klarer å nå ut til et mer internasjonalt publikum med mine design. Det er ikke så enkelt å transformere et norsk strikkemønster til engelsk, men da er det greit å ha en amerikansk slektning, som samtidig er en ivrig strikkerske, til å hjelpe meg.

RAVELRY MØNSTER Kommentarer:
Forfatter om Ravelry mønster
Rønningen fra Mo i Rana
Jeg nyter rapporterer norske nyheter sjenerøst. Se over min andre innlegg. jeg liker aggressives Inline-Skaten.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net