Camping Molde

  1. Mer om
Camping Molde

Camping Molde Absolutt lavestHelårsåpen camping med høy standard. For vogner, telt og bobiler gjelder kun drop- Gode grunner til ei ekstra natt i Molde For å reservere en hytte gå til fanen kontakt for mer informasjon. Familiedrevet campingplass, idyllisk beliggenhet nær sjøen. 15 minutter unna Molde Kviltorp Camping ligger ved E39 ved Fannefjorden i Molde, 4 km øst for Molde sentrum og 2 km vest for Årø flyplass. Molde og Omegn, og her Kviltorp Camping ligger ved E 39 ved Fannefjorden i Molde, 4 km øst for Molde sentrum og 2 km vest for Årø flyplass Meget velholdt campingplass med sykkelavstand til Molde sentrum. Campingen har flotte sanitærfasiliteter, fine teltplasser og gratis WIFI

https://shishlov.info/9860.php

Du kan leie båter i forskjellige kategorier på campingplassen, og ta utflukt til Bjørnsund eller en fisketur. Alle gjestene på plassen kan benytte seg av fryser til nedfrysing av fisk ol.

Kviltorp Camping

Et nærliggende røkeri kan skaffe dere nyrøykt laks og annen fisk, nærmere informasjon får dere på campingplassen. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form.

https://shishlov.info/jerusi.php

Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett.

Kviltorp camping, Molde i Møre og Romsdal

Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring. Mulighet for å leie kaiplass til egen båt.

Har du lest dette? Japan foto molde

Saltkjelsnes Saltkjelsnes Camping Saltkjelsnes camping ligger i naturskjønne omgivelser på ei halvøy ved Rødvenfjorden. Her er fine muligheter for ulike former for friluftslivsaktiviteter, og stedet ligger sentralt for en rekke utflukter til noen av landets største turistattraksjoner.

Kviltorp camping, Molde i Møre og Romsdal odertal.info

Vi kan tilby campinghytter i ulike kategorier og plass til 60 campingvogner og telt. Svømmehall Kalkstranda er en hvit strand som strekker seg over noen flotte hundre kvalitetsmeter, 15 minutter fra campingplassen. For de som ønsker å svømme innendørs, Surnadal Svømmehall ligger kun 2 minutter unna.

Lav blodglukose symptomer

Campingen ligger nær Molde flyplass, men du kommer ikke til å føle deg plaget av de få flyene som lander der. Campingen har blitt betydelig renovert de siste årene, og alt ser godt tatt vare på. Du finner asfalterte campingplasser med litt gress foran til campingvogner og bobiler, og foran disse, rett ved sjøen med den beste utsikten, finner du teltplassene.

Ordinære fortelt i duk, såkalte pentatelt eller såkalte helårs fortelt med vegger og tak produsert i glassfiber omfattes ikke av de ovennevnte regler for spikertelt. Men slike type telt eller bygg kan ikke isoleres eller ombygges med bakvegg eller lignende.

Hvordan betale piggdekkavgift

Vegger på partytelt skal ikke være montert når plassen er ubebodd.

CAMPING MOLDE Relaterte emner

Your browser does not support HTML5 video. Naturskjønnhet ved Rødvenfjorden Se vår video Sikkerhet og tiltak i forbindelse med risiko for spredning av Corona Vi holder åpent. Situasjonen er ikke normal, men her skal gjester være like trygge som hjemme. I høgstandardhytte hos oss har du eget kjøkken og bad og kan lett holde sikkerhetsavstand til andre. Her er grundig utvask.

CAMPING MOLDE Kommentarer:
Forfatter om Camping molde
Corneliussen fra Bergen
jeg elsker lese om Norge enormt. Les gjerne min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Langlauf Rallye.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net