Rask Sjokoladekake

  1. Mer om
Rask Sjokoladekake

Rask Sjokoladekake RimeligPå bare 15 min har du en mørk, bløt, himmelsk god sjokoladekake med tykt ved en annen anledning, for den er utrolig god og rask å lage Alle liker en saftig, god og hjemmelaget sjokoladekake med glasur. Denne enkle oppskriften gir deg en brownie-lignende kake Super-rask sjokoladekake du rører sammen på 1-2-3! Denne falt virkelig i smak hos de minste i huset. For noen dager siden lovet jeg dere min Sjokoladekake i langpanne er perfekt til fest i barnehagen, dugnad eller bursdag. En enkel, men saftig kake som alltid treffer blink En skikkelig saftig sjokoladekake som går raskt å lage! Dette er en sikker vinner som er ferdig på 40 minutter

Lettvint Sjokoladekake

Rør til en jevn kakedeig. Fordel røren jevnt. Steketid avhenger av størrelsen på langpanneformen din. Etter 30 minutter stikker du i midten av kaken med baksiden av en fyrstikk eller en kakenål.

Verdens beste sjokoladekake på et kvarter! Det søte liv

Sjokoladekaken er nok best nystekt, men varm den litt i ovnen før du serverer den hvis den har vært en tur i fryseren. Det gir litt av den myke konsistensen tilbake og det luker deilig og velduftende.

Da kan du jo gå etter "the real thing" og servere noe deilig som råkrem ved siden av. Prøvde å piske glasuren slik at de fikk ut klumpene? Da jeg helte oppi den varme kaffen ble røra til en suppe og den vil jo renne ut av formen hvis jeg heller den i.

RASK SJOKOLADEKAKE I matveien

Jeg har satt den i kjøleskapet og håper den stivner der. Dette er litt krise, kaken skal serveres i bursdag i morgen.

Fe kryssord

Har jeg gjort noe feil? Reply Mat På Bordet 4. Hvor mye kaffe helte du opp i? Det er snakk om 100ml altså 1 dl — kan det hende at du hadde for mye kaffe opp i? Bland sammen innholdet i posen med cola, og bland godt.

Rask sjokoladekake i langpanne

Hell i en langpanne som er dekket med bakepapir, og stek nederst i ovnen til kaken er gjennomstekt, cirka 40 minutter. Stekeovner varierer, så sjekk med kakepinne underveis.

La kaken kjøle seg ned i formen.

https://lndc.us/9906.php

Det er ikke nødvendigvis de mer kompliserte ting de gjerne vil bake. Det er meget populært å bake en sjokoladekake.

Man kan finne riktig mange forskjellige oppskrifter på sjokoladekake. Det er de simple versjonene, men også dem som er litt mer komplisert.

Dog er det sjeldent at det er så komplisert at det blir vanskelig å lage dem hvis man ikke er den mest erfarne bakeren. Sjokoladekaker er veldig lekre og man blir meget populær på jobben sin eller hjemme hos sin familie, hvis man baker en som man kan få til kaffen eller i pausen.

RASK SJOKOLADEKAKE Relaterte emner

Smelt smøret i en liten kjele eller i mirkobølgeovnen i en egnet skål. Sikt kakao, mel, natron og bakepulver sammen i en skål. Tilsett egg, sukker, smeltet smør, salt og vann og rør alt sammen i en kjøkkenmaskin eller med en håndmikser. Hell deigen i en 2 liter springform og stek den i ca. Husk at en sjokoladekake bør heller være litt fuktig enn for tørr, men selvfølgelig være tilstrekkelig stekt.

RASK SJOKOLADEKAKE Kommentarer:
Forfatter på Rask sjokoladekake
Kleiven fra Lillehammer
Jeg nyter dele interessante nyheter lengselig. Se gjennom min andre innlegg. Jeg trives Freestyle Snowboarden.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net