Volvo Xc60 2 Liter Diesel

  1. Mer om
Volvo Xc60 2 Liter Diesel

Volvo Xc60 2 Liter Diesel LuksusTest 2018 Volvo XC60:1700 nordmenn har allerede bestilt den. Motor: 2 liter diesel; Effekt: 235 hk / 480 Nm. 0-100 km/t: 7,2 sekunder På biler med T6 bensinmotor – det finnes vel knapt i Norge - har det vært noe problemer med oljelekkasjer fra motoren. På biler med 2,4-liter dieselmotor hvor Drivstofforbruket til et kjøretøy måles i liter per 100 km, og CO2-utslippet i gram CO2 per km Volvo XC60 SUV sett forfra Foto: Volvo. 2/5 Volvo XC60 SUV sett bakfra Foto: Volvo Bagasjerom468 - 505 liter T6-motoren som tok over (en turbomatet 3-liters rekkesekser) likeså. Nei, her er det naturligvis diesel som gjelder. Fra D3 (helt nede i

Er det fordi at det er forhjulstrekk? Marius Christensen 21 June 2010, kl. Og de er mer enn noen gang avhengige av å ha en skikkelig suksessmodell. Volvos skarpeste våpen i så måte er XC60. Mange — meg selv inklusive — rynket ikke bare litt på nesen da denne modellen ble presentert tidligere i år. Men ved litt nærmere ettertanke forstår jeg poenget. Bort med en masse knapper og brytere, da blir det ryddigere og enklere å lage et funksjonelt dashbord.

Designeren: Vil at du skal ha det bedre i bilen enn hjemme i godstolen Nesten perfekt familiebil Rent brukermessig er det noen ulemper med denne løsningen.

Volvo XC Eldes med verdighet

Brooms egen infotainment-nerd Vegard, er en av dem som sverger til menyhjul i stedet og jeg skjønner poenget hans. Det blir mye trykking på denne skjermen og særlig i fart kan det by på utfordringer. Men som med mye annet: Det blir en vane. Som familiebil betraktet er XC90 nesten perfekt. Det er MYE plass i denne bilen. Baksetet er tredelt, bredden gjør at det midterste setet er smalere enn de ytterste.

Alle tre kan skyves i lengderetningen og ryggvinkelen kan justeres. Det er også grei adkomst til de to bakerste setene.

Har du lest dette? Xc60 vs xc70 volvo

Her sitter voksne overraskende bra, samtidig som det er litt plass igjen til bagasje. Brukt som femseter er bagasjeplassen rett og slett gigantisk.

Test av Volvo XC60 T8 Inscription (des )

Det at bilen er så høy, gjør også at du får med deg ekstra mye når du stabler i høyden. Hvis dette ikke duger, bør du nok vurdere prioriteringsevnen din rundt pakking.

https://lndc.us/2682-1.php

Udefinerbar godfølelse Vi setter også pris på praktiske oppbevaringsrom. Her er det dessuten skikkelige koppholdere mellom forsetene, stikkontakt i baksetet til ladere osv. Det eneste som kunne gjort turen enda bedre for ungene, er klappbord på forseteryggene. Men det er det ikke her.

Velger store familiebiler

Vi svinger av E6 på Ringebu og setter kursen til fjells. Godt oppe i dalsiden står et par dansker og legger på kjetting. Det er glatt og ganske gufne kjøreforhold, men Volvoen lar seg ikke affisere av det.

https://shishlov.info/tiril-genser-oppskrift-gratis.php

Vi sitter godt og varmt, litt hevet over den øvrige trafikken, mens bilen effektivt jobber seg til fjells. Her er vi innom noe av det udefinerbare som gjør at XC90 byr på mye godfølelse. Det er ikke én ting, snarere summen av mange. Lekkert interiør, seter og sittestilling, særpreg og en dose svensk fornuft. Også det faktum at dette er en av verdens sikreste biler. Den føles hjemme på fjellet, akkurat som den føles hjemme på den svenske Västkusten.

Denne har klart noe ganske utrolig Gjorde jobben skikkelig Vi tar av fra Rondeveien og går løs på den siste etappen inn til hytta.

Nå går det mot slutten for denne

Og hva kjører vi forbi da? Jo, en hytte med norsk vimpel vaiende i vinden! Dynamisk fartsholder og filskiftvarsler 4900 kr, 360-graders overvåkning inkludert ryggekamera 10. Priser: Innstegsmodellen med forhjulstrekk og manuell girkasse koster 600.

Ladbar hybrid med firehjulstrekk koster 740. I tillegg kommer leveringsomkostninger og vinterhjul, normalt henholdsvis cirka 10.

Düsseldorf designer outlet

Metallic lakk koster 9900 kr, perlemorlakk 11. Litt kvalitetslugging Ifølge Dekra gjør XC60 det veldig bra på alle punkter i kvalitetsundersøkelsen deres, men ikke alle slike undersøkelser melder om det samme.

I Storbritannia meldes det om flere problemer med den automatiske girkassa, som kan gi kraftige rykk når den settes i D og etter hvert låse seg helt på grunn av en løs bevegelig mekanisme i selve girkassa. Dette gjelder 6-trinnskassa som ble brukt gjennom mesteparten av XC60s levetid.

Test Volvo XC Her har Volvo laget en ny norgesfavoritt

Kjenn derfor etter at girkassa girer mykt når du står i ro med foten på bremsepedalen, og skifter fra P til D. Setekomfort og praktiske egenskaper ga toppscore, driftskostnader og kjøreegenskaper tilsvarende dårlig. Det har vært rapporter om problemer med det elektroniske håndbrekket.

Volvo XC60 har solgt 962 eksemplarer de siste seks månedene. I samme periode i fjor var tallet 687 biler. Blandet kjøring forbruk 4WD 2.

VOLVO XC60 2 LITER DIESEL Relaterte emner

Bilen leveres med oppgradert City Safety-system, slik at i tillegg til å nødbremse automatisk for fotgjengere, også foretar en automatisk unnamanøver dersom det ikke er mulig å stoppe i tide. Ytelse oppgitt: Aks. Setene passer oss utmerket og kjørestillingen er blant de beste. Meget godt førermiljø, sentrert betjening på den store berøringsskjermen. Lav innvendig støy. Åtte-trinns automatgirkasse bidrar til høy kjørekomfort.

VOLVO XC60 2 LITER DIESEL Kommentarer:
Forfatter på Volvo xc60 2 liter diesel
Tronstad fra Bodø
Se gjennom min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Strandhandball. jeg liker lese om Norge vi vil.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net