Karakterkalkulator

  1. Mer om
Karakterkalkulator

Karakterkalkulator Ingen forpliktelseBruk Karakterkalkulatoren til å regne ut poengene dine. Med studievelger kan du se hvilke studier du kan komme inn på med dine poeng. Den viser deg også hvilke Denne karakterkalkulatoren hjelper deg med å regne ut snitt og tilleggspoeng. Se hvor mye studiepoeng du har Regn ut snittet ditt med Akademiets karakterkalkulator. Finn dine konkurransepoeng og få oversikt over hvilke studier du kan komme inn p Karakterkalkulator - HF: Bytt variant: MN SV/UV. Uten emnenavn/kode Med emnenavn/kode Velg fagene du har hatt, og fyll inn karakterer på Kuben Videregående Skole (Kuben VGS) sin egen karakterkalkulator! Regn ut gjennomsnittskarakteren din fra

Forkurs Søkere til forkurs rangeres i følgende grupper: a Søkere med fullført Vg1 og Vg2 fra andre studieretninger i videregående skole enn studieforberedende retninger, søkere med godkjent fagbrev eller svenneprøve og søkere med generell studiekompetanse.

Poengberegning og rangeringsregler

Hver gruppe får en andel av elevplassene som tilsvarer andelen av søkere. Innenfor hver gruppe rangeres søkerne på grunnlag av gjennomsnittskarakter fra hhv. Det gis tilleggspoeng for inntil 3 års yrkespraksis med 0,3 poeng pr.

Sivilingeniør lønn

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk.

Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt.

Facebook Facebook

Vi bruker analyseverktøyene Google Analytics og Siteimprove på vårt nettsted. Nettstatistikk - markedsføring Om du som bruker samtykker ønsker høgskolen å samle inn data ved bruk av Google Tag Manager.

Valp gis bort grunnet flytting

Google Tag Manager gir høgskolen mulighet til å markedsføre aktuelle studier, seminarer, foredrag m. Du velger selv å samtykke til denne datainnsamlingen. Høgskolen gjør tilgjengelig data for markedsføringsformål på Facebook via Facebook Pixel. Om du er medlem av Facebook kan du selv endre dine annonsepreferanser hos nettsamfunnet.

Poenggrenser og rangering

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Poengsum og kvoter Karakterpoeng og tilleggspoeng utgjør til sammen poengsummen din.

Har du lest dette? Norges største senter 2016

Informasjon om kvoter finner du i studieprogrammets programplan. Hold deg oppdatert på hva som skjer på OsloMet. Olavs plass 0130 Oslo. Noe av det første en bruker gjør er å legge til hvilket studium de ønsker å søke på.

Snittkalkulator

Grunnen til at vi ønsket å lage en ny versjon, er at vi ønsker å vise forslag til hvordan man kan oppnå målene sine og fag man kan forbedre, ikke bare vise hvor man står per i dag, forteller Aamold Sundby. Beregning av C i snitt C i snitt beregnes av opptaksgrunnalet. Du kan også finne karaktersnittet for å komme inn på ulike studier. Finn dine konkurransepoeng og få oversikt over hvilke studier du kan komme inn på.

https://shishlov.info/home-and-cottage-tnsberg.php

KARAKTERKALKULATOR Relaterte emner

Regne ut gjennomsnitt i tallrommet A-E for bokstavkarakterer. Vi lager ny Karakterkalkulator! Den nye vil fungere bedre på mobil, være mer oversiktlig og lettere å bruke. Inntil den er lansert vil du dessverre ikke kunne logge på for å lagre karakterene dine. Vær oppmerksom på at om du har tatt.

Karakterkalkulator
KARAKTERKALKULATOR Kommentarer:
Forfatter på Karakterkalkulator
Børresen fra Arendal
jeg er glad i lese tegneserier dødelig. Se min andre innlegg. Jeg trives tanzen.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net