Sumo Sushi

  1. Mer om
Sumo Sushi

Sumo Sushi MerVåre doble kjøkken muliggjør at vi kan lage mat for enhver lyst. Fra de som elsker kun varm mat, til de som elsker kun sushi, og for de som flørter litt i begge Bestill fra Sumo Lagunen - Sentrum Nesttun online | Matlevering hjem på døren | Dine favoritter | Kun de beste restaurantene | Rask levering På Sumo vil våre gjester alltid finne det samme gode utvalget av sushi og varmmat, og med de samme gode smakene, uavhengig av hvilke Sumo de besøker Vi er sushi bar og restaurant. Vi kjemper for å overgå dine forventninger og gjøre hvert eneste besøk til en positiv opplevelse Sumo har virkelig slått an hos folket med restauranter både i Bergen og Oslo. Nå er ambisjonen å utvide Sumo tilbyr både sushi og asistiske varmretter

Senere besøkte han restauranter i London og New York. De brukte krydder, fisk, ris grønnsaker, og kjøtt på en måte som var ganske fremmed for oss her hjemme på berget. Men det smakte himmelsk, sier han og legger til: Vi tok rett og slett med oss smaksopplevelsene til Bergen på begynnelsen 2000-tallet. Selv om vi begynner å bli ganske fornøyde med hvordan Sumo-konseptet fremstår nå, jobber vi hardt hver dag for bli litt bedre.

MineSommerperler: Iman Meskini

Sumo tilbyr både sushi og asistiske varmretter. Foto: Tom Osborne Les hele Og ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

https://lndc.us/4253.php

Sumos meny er utarbeidet av den japanske stjernekokken Shigeki Iimura, som i mange år var sjefskokk hos Buddha Bar globalt, og Sumo-kjedens kjøkkensjef Ion Sarcanean. Sistnevnte var i mange år Iimuras elev.

SUMO Lagunen Storsenter

Sumo tilstreber å gi en autentisk matopplevelse enten man spiser i en av Sumos restauranter eller bestiller take away. Et delt kjøkken for alle Sumo har en spesiell meny.

https://lndc.us/birger-grevstad.php

Og et spesielt kjøkken. I en gruppe på ti gjester, vil det alltid være to som ikke liker sushi. Restaurantkjeden tilbyr derfor både sushi og asiatiske varmretter.

Champagneglass

Sumo skal være et folkelig konsept hvor alle skal kunne ta en helaften med god mat og drikke. Vi har mange som tar julebordet hos oss. Konkurrentene ønsker den velkommen. Den første i Stavanger.

Lille Sumo Sushi

Ikke fått det med deg? Det er gjerne ikke så rart: Ja, vi hadde en «soft opening» fredag forrige uke, så det er ikke så mange som vet om det ennå. Det er greit med en liten innkjøringsperiode, forteller Simon Simonnæs.

Beredskapshjem lønn 2019

Brasken og brammen kommer torsdag. Så da skal vi slå på stortromma! Sushi for folk som egentlig ikke liker sushi Sumo har flere restauranter i Oslo og Bergen, men dette er altså den første i Rogaland. Kort fortalt skal Sumo være «folkelig og leken asian fusion», forteller gründeren.

Med kanskje litt ekstra trykk på folkelig: Vi gjorde litt catering i Stavanger-området før vi åpnet.

Sumo Restaurant Bergen Sentrum

Da var det noen som generelt var skeptiske til sushi, men ble overrasket over at de faktisk likte sushien vår. Kan også bestilles gjennom Foodora. Vi tilbyr også hjemlevering dersom det er catering.

PS: Dette er bare noen av de mange velsmakende alternativene.

Noen av rettene er sterke i smak, så spør hvis du er usikker på hva som passer deg best. Folkelig og avslappet atmosfære Sumo er veldig opptatte av sine ansatte, og dette merkes på atmosfæren i restauranten. Det er en fin og avslappet tone, og servitørene er behjelpelige hvis du har spørsmål eller spesielle ønsker. Prisene er rimelige, og dette er et spisested som kler lommeboka når som helst når du er sulten.

Har du lest dette? Tv2 sumo abonnement

SUMO SUSHI Relaterte emner

Hos oss får du et bredt utvalg av sushi og varmmat, med den samme gode smaken uavhengig av du spiser hos oss eller bestiller take-away. Meat Free Monday Hos Sumo får du nå 2 for 1 på alle vegan- og vegetarretter hver mandag! Bestill to av dine favoritter i restauranten eller som Take away, og få den billigste gratis. Vi lever definitivt i en tid der det ikke utelukkende er vegetarianere og veganere som er opptatt av kjøttfrie alternativer. Det blir også stadig flere folk som fokuserer på miljø, bærekraft, helse og ikke minst dyrevelferd. Kjøttfrie alternativer Burgere, bao buns, poké bowls, maki, nudler og stekt ris er noen av vegetarrettene man får på menyen deres.

SUMO SUSHI Kommentarer:
Redaktør på Sumo sushi
Holth fra Vossevangen
jeg er glad i lese romaner gledelig. Se min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Großwildfischen.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net