Høytrykkspyler Test

  1. Mer om
Høytrykkspyler Test

Høytrykkspyler Test Som et resultatHusqvarna PW 235 - BESTE BUDSJETTVALG. Allsidig arbeidshest med flere lyspunkter Den beste bærbare høytrykksvaskeren Nilfisk C-PG 130.2-8 PCDI X-TRA Bosch Advanced Aquatak Se høytrykkspyler som er best i test 2021 og finn best pris. Se 21 tester av AVA, Husqvarna, Kärcher og Nilfisk mfl. Årets beste kjøp finner du p

Sjekk slangeholder og slangelengden til apparatet - dette vil påvirke hvordan du kan manøvrere spyleren når du rengjør.

Sjekk at hjulene er robuste og store. Med kraftigere hjul blir det enklere å flytte maskinen rundt.

Norske AVA høytrykkspylere

Finn ut hva slags ledningsoppheng høytrykkspyleren har. Hvordan er vanntilkoblingen? Hvordan er plassen og oppbevaringsmulighetene for utstyr?

Fra testernes side mener de at Bosch kunne spart seg å levere terrassevasker, siden denne ikke fungerer spesielt godt i utgangspunktet. Dette er nok ikke blant høytrykksvaskere best i test, men dersom du stort sett skal bruke den til å rense hagemøbler før og etter sesongen så holder den godt nok. Høytrykksvaskere er ikke veldig annerledes fra andre markeder, selv om det som alltid finnes noen interessante unntak.

P piller alder

Men skal du først skaffe deg en høytrykksvasker vil vi sterkt anbefale at du slenger noen ekstra hundrelapper på bordet og får tak i et produkt som både gjør jobben og som er i stand til å fungere over tid.

De billigste vaskerne kan gjøre en god jobb, men byggekvaliteten er så dårlig at det er god grunn til å være skeptisk til om de tåler en overvintring i boden eller to. Kärschers K3 Premium er den første modellen som får smilefjes. Til en pris av rett over 2. Den klarer riktignok ikke de kraftigste jobbene, men en motor på 1600 watt, 120 bar og 380 liter i timen skulle være tilstrekkelig for en lang rekke husholdningsoppgaver. Denne modellen kommer også i en variant medfølgende terrassevasker.

Høytrykkspyler Handle hos Clas Ohlson

Slangen på seks meter er lang, men som hos mange andre trykkvaskere er det en utfordring med at den er i stiveste laget. K4 Compact kommer bedre ut, siden det er mer kraft. Og prismessig er det ikke snakk om mer enn en femhundrelapp. Motoreffekt på 1800 watt er solid, 130 bar og hele 420 liter i timen vitner om at dette er en maskin som lett kan utkonkurrere de billigere modellene.

STIHL Høytrykksvasker

Nå begynner vi å snakke kraftpakker. Terrassevaskeren får gode skussmål i tester, noe som ikke kan sies å være en selvfølge. Eneste ulempen med denne er at den avgir litt i overkant mye støy.

Har du lest dette? Vest agder bunad herre pris

Nilsk er for de fleste nok best kjent for å produsere støvsugere i privatmarkedet. Men selskapet har også en bred portefølje av høytrykkspylere. Modellen som har fått navnet E145 er helt i toppen blant høytrykkspylerne for private. Her har Nilfisk klint til med hele 2100 watts motor og et makstrykk på 145 bar.

Høytrykksvaskere: Hvilket merke er best?

Når du legger til at den bruker hele 500 liter i timen snakker vi om en virkelig kraftmaskin. Da er det ikke til å undres over at den veier hele 19,8 kilo.

Vekten til tross er den relativt hendig og kan legges sammen. Det følger også med opplegg for å henge den på veggen. Nilfisk har lagt inn hele ti meter med slange og den får skryt for at den er mykere og mer medgjørlig enn de fleste andre som er testet.

https://shishlov.info/eggdonasjon.php

Det mest imponerende med dette kraftmonsteret er dog at den ikke støyer veldig mye. Til en pris av noe over 3.

https://shishlov.info/lysyva.php

Dette er en høytrykksvasker med godkjent arbeidstrykk i henhold til spesifikasjonene, men som i praksis føles sterkere enn den oppgis å være.

Spesielt når vi tester den med rotormunnstykket, gir den skikkelig god smussfjerning for eksempel når vi vasker en asfaltert terrasse.

Høytrysspyler og tilbehør av høy kvalitet Kärcher

Samlet sett gir denne vaskeren et godt vaskeresultat på de fleste underlag, men vi må bruke svamp og håndkraft når bilen er virkelig skitten. Noe vi virkelig setter pris på med RE 130 Plus, er at man kan stille inn mengden kjemikalie som skal blandes inn, rett på kannen.

Se dette: Løren apotek

Vi tester forskjellige kjemikalier med godkjente resultater. Vi lykkes imidlertid ikke med å kjøre grønnsåpe i kannen, det blir bare seigt. Trykket justeres ved hjelp av kontroller på håndtaket og illustreres på et digitalt display. Den er til gjengjeld driftsikker og støyer lite. I tilegg vasker den forholdsvis sakte og er heller ikke spesielt brukervennlig. Det skyldes at maskinen raskt blir utslitt.

2g polar stasjoner

I tilegg vasker den forholdsvis sakte. Dersom du vet at du ikke skal bruke maskinen til annet enn lette spylejobber, kan du spare noen kroner ved å gå for en av de mer kompakte og mindre avanserte høytrykkvaskerne, som for eksempel Nilfisk C120.

Test: 3 høytrykkspylere på batteri

Gjør du det, må du bare være forberedt på at disse kan få problemer med de tøffeste oppgavene. Ser du etter en høytrykkspyler som er smart, har kompakt design eller en lett og batterdreven høytrykkspyler?

Vi har garantert en høytrykkspyler som passer deg.

HØYTRYKKSPYLER TEST Relaterte emner

For jobber rundt hjem og hage Er du ute etter høytrykkspyler til proffbruk har Felleksjøpet noe i alle prisklasser her. Viktig ved valg av høytrykksspyler Hva skal du bruke høytrykksspyleren til? Hva finnes av utstyr og tilbehør som gir deg økt fleksibilitet og flere muligheter Hvor lang slange trenger du? Det kan være dyrt å skifte slange. Sjekk strømtilkoblingen. Noen av de profesjonelle høytrykksspylerne har 3-fase tilkobling.

HØYTRYKKSPYLER TEST Kommentarer:
Rapportert den Høytrykkspyler test
Byberg fra Kaupanger
Se over min andre innlegg. Jeg trives Knoten. jeg liker rapporterer norske nyheter motbydelig.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net