Sette Opp Eget Treningsprogram

  1. Mer om
Sette Opp Eget Treningsprogram

Sette Opp Eget Treningsprogram ØkeFørst og fremst: finn din målsetning. En realistisk målsetning vel og merke Velg øvelser ut fra din målsetning. Det er utrolig mange øvelser du kan velge mellom Repetisjonsantall basert på mål Ha en viss progresjon over tid Lag ditt eget treningsprogram ut ifra DINE behov, Nå er det på tide å vise ulike måter man kan sette opp et program på, alt etter som

Du begynner med å vurdere dine egne omstendigheter og setter deg noen mål. Hva slags kroppstype har jeg? En god start er å finne ut hvilken kroppstype du har.

Treningsprogram: Hele kroppen, uten vekter

La oss se på de tre hovedgruppene av kroppstyper vi har: ektomorf, mesomorf og endomorf. Ektomorf: de som ikke veier så mye og som syns det kan være vanskelig å legge på seg. Rygg Kroppshev: Dersom du har tilgang til en stang eller stødig grein - bruk fantasien som du kan bruke til kroppshev, er dette ypperlig trening.

https://shishlov.info/usd-nok.php

Du kan også få hjelp av en venn til å gjøre alternative kroppshev: Ligg på ryggen, og hold fast i hendene til treningspartneren din. Hei Lina, Så bra at du har tatt et valg om og komme-i-gang igjen! Mange sliter med tidsklemma og kommer seg ikke ut. Da er det fint å kunne trene hjemme. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet.

Treningsprogram

Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

Psykopatoffer

Nyhetsbrev Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Nye beboere kartlegges gjennom en fysikalsk undersøkelse. Du kan alltids betale noen for å lage et tilpasset treningsprogram for deg, men hva så etter det?

Dette kan vi hjelpe deg med

Hva når du får nye målsetninger, eller livssituasjonen endrer seg? Sitter du igjen med noe kunnskap om hvordan du kan legge opp treningen videre? Eller bare fortsetter du i samme tralten? X-life Treningsdagbok Først og fremst: finn din målsetning En realistisk målsetning vel og merke.

Vær konkret, og husk at det må være målbart og ha en tidsfrist. Det er godt mulig at du ønsker større rumpe, sterkere rygg eller det å mestre en viss øvelse.

Du vil kanskje like: Rens oppvaskmaskin

Velg heller akkurat hvor mange kilo ned, hvor mange centimeter rundt her og der, hvor mange kilo økning i en øvelse, en viss strekning over en viss tid osv. Har du flere målsetninger er det lurt å dele det opp i perioder, slik at du primært har én hovedmålsetning å fokusere på. Tid til rådighet Igjen er det viktig å være realistisk. Har du egentlig 3 dager i uken til rådighet, følg da ikke et program for 5 dager! Lag programmet i så fall til 3 dager, og hvis det dukker opp mer tid er det bare positivt.

Det tillater deg å være litt friere også, og gir deg mer mestringsfølelse enn om du har hengende over deg at du "burde ha trent 2 økter til". Det skal være overkommelig. Slik setter du opp et eget treningsprogram! Ofte kan det faktisk være det du lager selv!

Slik lager du ditt eget treningsprogram!

Det finnes ekstremt mange treningsprogram der ute. Noen av dem er gode, mens andre er.. Misforstå oss rett. Enkelte av treningsprogrammene er satt opp av ekstremt dyktige fagfolk, og med riktig kosthold og god restitusjon vil du nok utvilsomt få resultater.

Hårfrisyrer menn 2017

Men, de beste og mest anerkjente treningsprogrammene er likevel ikke nødvendigvis de som passer best for akkurat deg. For å øke kraften bør du trene eksplosive og raske bevegelser. For utholdende styrke er det best å trene med lettere motstand og flere repetisjoner.

Intensiteten, eller prosenten av hvor tungt du løfter, vil ha stor betydning for treningseffekten.

SETTE OPP EGET TRENINGSPROGRAM Relaterte emner

More child STERK ERE Sterk ere er både for deg som er nybegynner eller viderekommen i styrketrening og ønsker mer innsikt i kosthold og programmering, samt forbedre teknikk i baseøvelsene knebøy, benkpress og markløft. Varighet på kurset er 12 uker. Det foretas innveiing og andre registreringer ukentlig for å følge fremgang. Du får tilgang til treningsprogram som passer for din livsstil og målsetting. Dette sendes enten som PDF-fil som kan skrives ut, eller i egen treningsapp med videobeskrivelse av øvelsene. Det settes opp oppfølgingstimer annenhver uke som foretas via telefon, video eller stedlig i Haugesund.

SETTE OPP EGET TRENINGSPROGRAM Kommentarer:
Rapportert den Sette opp eget treningsprogram
Fjeld fra Narvik
Anmeldelse min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Sammeln von Drehzahlaufzeichnungen. jeg liker lese bøker egoistisk.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net