Åpningstider Gaustatoppen

  1. Mer om
Åpningstider Gaustatoppen

Åpningstider Gaustatoppen FantastiskBilletter kjøpes på plass, nedre stasjon Gaustabanen og toppstasjonen Våres åpningstider følger Gaustabanen sine åpningstider. Merk at vi altid stenger 30 minutter før siden ansatte skal ta siste bane hjem Gyldige heiskort for kveldskjøring: dagskort, kveldskort, 1-times kort, 2-timers kort og sesongkort. Formiddagskort er gyldige fra kl Gaustabanen er en kabelbane som går i tunnel inne i fjellet Gaustatoppen, fra Langefonn ved foten av fjellet og opp til Tuddalstippen rundt 1800 moh, like i Turisthytta oppunder himmelbrynet er stedet der fjellfolk møtes! Gaustatoppen Turisthytte ligger nesten helt oppe på Gaustatoppen (1883 moh

Vi ble henvist til et bittelite rom i yttergangen med beskjed om at det var varme i gulvet og et teppe til hundene der ute. Rommet var ikke egnet for å sitte mer enn maks to personer og en liten hund i. Sammen har vi fått til en fin og trygg sesong på Gausta.

Leie hytte på Gaustablikk?

Med ønsker om en fin og varm sommer. Vi gleder oss til å ta dere imot når gradene igjen blir blå og hvitt gull daler ned over fantastiske Gausta! Vi fra kommunikasjonsavdelingen på Gausta, takker for en magisk vintersesong, det gode samarbeidet på tvers av avdelinger og med samtlige aktører på Gausta.

Alle fantastiske bilder og tags i sosiale medier fra våre gjester, og ikke minst alle tilbakemeldinger vi har fått. Dere gjør at vi ønsker å strekke oss lenger, slik at vi kan bli den beste skidestinasjonen!

Kontakt oss

Vi takker så mye for at dere har lest og fulgt med på våre daglige rapporter for denne sesongen. Det er alltid mye å fortelle om på Gausta, og hver dag er unik!

Vårt mål med rapportene er å gi dere en så presis og riktig informasjon om skianlegget og alt som skjer på fjellet hver dag, som dere kan benytte for å få den aller beste opplevelsen når dere er hos oss.

Vi håper vi har imøtekommet med dette denne sesongen. Vi tar gjerne imot tilbakemeldinger fra dere om dere savner noe i rapportene eller om det er noe vi kan gjøre annerledes.

https://lndc.us/wocideraf.php

Solen skinner fra skyfri himmel, det er lite vind og kalde temperaturer for årstiden. Forholdene i bakken er faste og fine fra morgen av, og løses opp utover dagen når solen får tid til å varme opp temperaturene. Bekledning Gaustatoppen er kald, og med en årlig snittemperatur på 4,3 minusgrader bør du kle deg deretter.

Joker Tuddal

Ikke la deg lure av at det sommertemperatur ved parkeringsplassen, for det kan være like kjølig som på en sein høstdag på toppen av fjellet. Har du lyst til å ta banen en vei og å gå den andre, bør du ha med deg ekstra mat og drikke, en tykk genser, ullundertøy og tørre sokker.

https://lndc.us/deruculit.php

Husk at det ikke er mobildekning overalt og at temperaturen påvirker varigheten på mobilbatteriet. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.

Gaustatoppen Turisthytte

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Hytta ble bygget allerede i 1893, og er bygget av naturstein fra toppen. Turisthytta er utvidet og fornyet innvendig de siste årene, blant annet med en ny kafé, ny stue og nye toaletter.

Fra turisthytta og Gaustatoppen har du et utrolig utsyn over store deler av Sør-Norge.

Fotsopp kjerringråd

Turisthytta er betjent og har servering av mat og drikke hver dag i vinter- og sommersesongen, som varer fram til og med høstferien.

ÅPNINGSTIDER GAUSTATOPPEN Relaterte emner

For mer inspirasjon sjekk ut: visittelemark. De ønsket seg en sikker måte å komme opp til toppen på, som kunne trosse vær og vind. Da kom ideen om å bore seg vei i en tunnel inne i fjellet. Så kom NATO på banen, og i 1954 ble det klart at forsvarsalliansen sa ja til å finansiere utbyggingen. Vi lå strategisk til, og stasjonen på Gaustatoppen ble et knutepunkt i det militære radiolinjenettet i Norge i 50 år, sier daglig leder Halvor Haukaas. På grunn av Den kalde krigen forble Gaustabanen en del av det hemmelige og hermetisk lukkede NATO-anlegget, og forble da også lukket. Helt frem til år 2010.

ÅPNINGSTIDER GAUSTATOPPEN Kommentarer:
Forfatter om Åpningstider gaustatoppen
Thorbjørnsen fra Sandnes
jeg elsker dele interessante nyheter jublende. Les gjerne min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Insel des Menschen tt.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net