Peugeot Expert

  1. Mer om
Peugeot Expert

Peugeot Expert ForenkletContent [hide]

Ta en nærmere kikk på Peugeot Expert, yrkesbilmesteren og varebilen som er laget for å gjøre jobben din enklere Se teknisk informasjon på den nye Peugeot Expert, med BlueHDi motorer som spenner 95-180 hk, pluss den nye EAT6 automatisk girkasse er den en drøm å kjøre Nye Peugeot Expert er en lett, innovativ og sikker modulbasert varebil som kommer i tre ulike lengder. Den er det optimale kompromiss mellom utvendige og Peugeot satser for fullt på elektriske varebiler og nå lanserer de e-Expert – en elektrisk versjon av originale Expert med en rekkevidde på hele 230 km Du finner 74 Peugeot Expert under Biler til salgs på FINN Bil. Søk blant alle bilmerker og modeller i hele Norge

Klimaanlegget kan se noe manuelt ut, men ettersom man kan bestemme temperatur på den ene vribryteren, så er det ganske så automatisk likevel. Infotainmentskjermen hadde tålt å være et hakk større, og skal man kjøre langt ville man kanskje lagt til cruisekontroll fra lista over utstyr man kan få til bilen.

Peugeot Expert 6 m³

Ryggen i midtsetet kan man dra ned, og vipps får man et hendig arbeidsbord, enten man skal skrive på noen papirer eller man skal bruke en liten laptop.

Hvordan man vrir på bordplata kan du se i videoklippet litt lenger opp i saken her. Under midtsetet er det faktisk også litt lagringsplass, så det mangler ikke på praktiske rom og løsninger i Peugeot Expert.

De kan også leveres med bakluke.

De hengslede dørene kan åpnes i hele 250°, slik at de ikke stikker langt ut i gaten når du laster og losser. Dette døralternativet fåes på den lange modellen, og kommer.

San marino land

Dersom fartsholderen eller fartsbegrenseren er aktivert, foreslås den registrerte fartsgrensen som fartsinnstilling. Senk armlenet foran i midten for å få frem et dreibart bord. Varebilen forvandles til en mobil arbeidsplass, slik at du kan ha kontroll på jobben mens du er ute i felten.

Superenkel strikkegenser

Det er rett og slett en trivelig arbeidsplass. Mester-utstyrt Bilen vi kjørte var en e-Expert Mester L2. Da blir utstyrsnivået også ledende i segmentet elvarebil mener vi. Ekstrautstyret på denne var godt synlig i varerommet med innredning fra Lafinto og ellers hadde bilen Xenon-lys, ladekabel mode3, trefas 22kw, krom-interiør pakke og navi.

Vennligst aktiver knappen Social Media for å kunne bestemme, hvor og når du vil dele innhold.

Peugeot Expert

Plugins sender kun data til de sosiale nettverks operatører, hvis du godkjenner. I takstativet TopSystem er ProSafe integrert i hele tverrprofillengden. Stikkord er god kjørekomfort, høy kvalitet og stor effektivitet, for ikke å glemme en nyttelast på inntil 1400 kg. Expert fåes i tre forskjellige lengder, deriblant en ny L1 kompaktutgave på bare 4,6 meteri, så du finner garantert en versjon tilpasset dine behov.

https://shishlov.info/7807.php

Med økt nyttelast og 2. Og når bilen i tillegg har en nyttelast på hele 6,6 m3 og skyvedører med håndfri betjening som gir enkel lasting og lossing, blir hverdagen garantert litt enklere.

PEUGEOT EXPERT Relaterte emner

God utnyttelse av plassen og innovative løsninger gjør den til en skikkelig arbeidshest, og den blir enda mer effektiv med innredning til Peugeot Expert fra System Edström. Senk armlenet foran i midten for å få frem et dreibart bord. Varebilen forvandles til en mobil arbeidsplass, slik at du kan ha kontroll på jobben mens du er ute i felten. Vår innredning til Peugeot Expert gir deg en varebil som får jobben gjort, uansett hvilken bransje du jobber i. Et Multi-Flex modulært nedleggbart benkesete gjør varebilen enda mer allsidig. Med innredning til Peugeot Expert fra System Edström blir alt du trenger til jobben trygt oppbevart og enkelt å finne.

PEUGEOT EXPERT Kommentarer:
Forfatter på Peugeot expert
Gaustad fra Skien
Se min andre innlegg. En av mine hobbyer er Großwildfischen. Jeg har lyst lese bøker problemfritt.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net