Carlo Holse

  1. Mer om
Carlo Holse

Carlo Holse UbegrensetCarl Johan Holse Justesen er en dansk fotballspiller som spiller for Rosenborg Ballklub. juni 2020 fikk han sin Eliteserie-debut for Rosenborg mot Kristiansund. juni 2020 scoret han sitt første Eliteserie-mål for Rosenborg mot Brann Carlo Holse, 22, from Denmark ➤ Rosenborg BK, since 2019 ➤ Right Winger ➤ Market value: €1.00m ➤ * in Kopenhagen, Denmark Carl Johan Holse Justesen (født 2. juni 1999) er en dansk fotballspiller som spiller for Rosenborg Ballklub. juni 2020 fikk han sin Eliteserie-debut for Carlo Johan Holse Justesen. Nasjonalitet: Danmark; Født: 2. juni 1999; Høyde: 177 cm; Mål: 3; Straffemål: 0; Gule kort: 1; Røde kort Carlo tok en selfie fra sitt hotellrom etter at overgangen var klar. Rosenborg er enige med FC København om en overgang for Carlo Holse

Hareide forventer mer av Holse. Her er målet de har satt

Og mener han tilfører RBK-laget noe annet enn de øvrige indreløperalternativene de gangene han trekkes lenger bakover på banen. Jeg er litt mer en mellomromspiller, en som kombinerer mer. Så har noen av de andre noen kvaliteter jeg ikke har, men jeg blir en mer spillende type der inne.

Som selvsagt også vil jobbe defensivt, sier han. Som pasningssikkerhet og vurderinger. Det er typevalget som er viktig. Kampene har forskjellige problemstillinger, og da er det godt å ha typevalg og spillere som kan håndtere forskjellige posisjoner ut fra forskjellig strategi og motstand, sier Åge Hareide.

Offisiell statistikk for Rosenborg Ballklub

Brattbakk har satt seg et mål. Kun én lagkompis oppnådde det i fjor Var ensom Holse kom til Rosenborg og Trondheim rett før koronapandemien slo til for fullt. Det preget ham i starten av RBK-tiden. Han har vært veldig mye alene.

Beaute pacifique norge

Her kan du lese flere kommentarer fra MortenP 18. Jeg er ikke 20 år lenger og ønsker ikke å stå i veien for klubbens talentfulle spillere. Det er med den neste generasjonen spillere han etter hvert skal jobbe og bruke erfaringene sine. I det perspektivet er denne avtalen både god og riktig.

Carlo Holse Arkiver

Hva Edvard Tagseth 20 og Vebjørn Hoff 25 tenker om signeringen av en 35-åring som måtte overtales til å forlenge karrieren, er jeg mer usikker på.

Isåfall vil han erstatte en annen danske, nemlig Mike Jensen som tidligere i vinduet gikk til Kypros. Han debuterte i hovedstadsklubben i en cupkamp som 17-åring våren for tre år siden og har gått gradene gjennom FCK-akademiet «School of Excellence».

https://shishlov.info/351.php

Den danske 20-åringen har skrevet under en 4-årskontrakt med Rosenborg. Jeg går fra en stor skandinavisk klubb til en annen, sier Carlo Holse.

https://lndc.us/sopyx.php

Holse har spilt 46 kamper for FCK siden debuten i 2017. Fem minutter var spilt da Amer Ordagic vant en hodeduell rett foran Rosenborg-feltet. Ballen gikk videre til Daouda Bamba som kom seg fri på dødlinjen. Han fant Gilbert Koomson foran mål. Branns høyrekant bredsidet Brann i ledelsen på nydelig vis.

Se dette: Dag holst

CARLO HOLSE Relaterte emner

Etter det VG kjenner til betaler Rosenborg et sted mellom seks og åtte millioner kroner, pluss at danskene skal ha sikret seg en videresalgsprosent om Holse selges videre fra Rosenborg i fremtiden. Holse sier han rådførte seg med Ståle Solbakken før han tok avgjørelsen om å gå til Rosenborg. Det er jo også en del dansker som har gjort det riktig bra i Rosenborg. Nicklas Bendtner fortalt mye positivt om Rosenborg også. En logisk plass for venstrebente Holse i Rosenborgs 4—3—3 er på en av vingplassene, men antagelig kan 20-åringen også vurderes som indreløper.

CARLO HOLSE Kommentarer:
Forfatter om Carlo holse
Ramberg fra Arendal
Jeg nyter studere dokumenter stivt. Vennligst sjekk min andre nyheter. En av mine hobbyer er Freitauchen.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net