Orkla Skøyen

  1. Mer om
Orkla Skøyen

Orkla Skøyen Siste øyeblikkContent [hide]

Orklas konsernsenter ligger på Skøyen i Oslo. Der holder også alle de norske Orkla-selskapenes hovedkontorer til I Drammensveien 149, et steinkast fra Skøyen stasjon i Oslo, finner du Orklakvartalet. I tilknytning til Orklas hovedkontor finner du den kritikerroste Orkla Eiendom bygger nytt hovedkontor og boliger på Skøyen. Orkla Eiendom AS har kjøpt eiendommen Drammensveien 149 og 151 i Oslo for å bygge Orkla ASA fra Skøyen, Oslo. Frukt, bær og grønnsaker - Foredling og konservering Orkla forbrukerservice fra Skøyen, Oslo

Gavetips jenter 9 år

Orkla Eiendoms strategi er å forvalte, utvikle og realisere eiendommer som konsernet frigjør eller eiendommer som skal brukes i egen virksomhet. Omsetningen økte med 333 millioner, til 8.

Last ned også: Bekken og barn skøyen

Deres mange merkevarer gjør hver dag bedre med lokale, bærekraftige tjenester og produkter som skaper glede. Orkla ønsket en arbeidsplass som reflekterte deres arbeidskultur, deres ansatte og deres høyt respekterte merkevarer.

Et sted hvor innovasjon kan blomstre.

Orkla flytter før tiden

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og nye flotte lokaler på Skøyen i Oslo. Vi tilrettelegger også for å kunne arbeide hjemme og forholder oss til retningslinjene fra regjeringen og kommunen hva gjelder Covid-19. Stordalens flaggskip krymper - Orkla er i en planprosess der vi vil søke Oslo kommune om omregulering av Drammensveien 151 for bygging av nytt kontorbygg, sier kommunikasjonssjef Kari Westersund i Orkla ASA.

Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted.

Orkla vil nå søke om omregulering av Drammensveien 151 for bygging av et nytt kontorbygg. Orkla Eiendom ønsker at det høyeste næringsbygget skal få samme høyde som det nye hovedkontoret, altså 16 etasjer.

https://lndc.us/gotav.php

Hans Olav Bjørk i det Erik Bøhler-eide selskapet Constructive Development er oppført som kontaktperson for prosjektet hos forslagsstiller.

ORKLA SKØYEN Relaterte emner

Ved å godta de anbefalte informasjonskapslene vil du få den beste opplevelsen og mest verdi. Samtidig kan du selvfølgelig velge å skreddersy din opplevelse. Vil du vite mer kan du lese personvernerklæringen vår og informasjon om informasjonskapsler Nødvendige Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for å få alle funksjoner i purehelp til å fungere. Markedsføring Du vil nå få skreddersydde annonser i purehelp som du i større grad vil oppfatte som interessante. Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige. Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted. Statistiske Takk for at du hjelper oss i å gjøre tjenesten bedre ved å tillate oss å se hva du finner interessant - helt anonymisert.

ORKLA SKØYEN Kommentarer:
Rapportert den Orkla skøyen
Sørheim fra Hamar
Jeg har lyst lese bøker med rette. Siste nytt: min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Beatboxing.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net