Google Translate Spansk Norsk

  1. Mer om
Google Translate Spansk Norsk

Google Translate Spansk Norsk LivstidGoogles gratistjeneste oversetter ord, fraser og nettsider umiddelbart mellom norsk og mer enn 100 andre språk Spansk er et romansk språk mest brukte Hun snakker rundt 400 millioner mennesker i Spania, Latin-Amerika (det offisielle språket i 20 land), etterfulgt Spansk-Norsk Oversetter app - gratis og enkel å bruke. Du kan oversette tekst og brev fra spansk til norsk og fra norsk til spansk tilbake Download Google Oversetter and enjoy it on your iPhone, iPad and iPod touch. I tried to translate “triangle” from Norwegian to English and it said pne Chrome på datamaskinen

Google Oversetter Talkmore

Utvikler: Google Plattform: Android 2. Last ned: Android Market Tidligere denne uken lanserte Google en ny versjon av oversettelsesprogrammet Google Translate for Android-telefoner.

https://shishlov.info/bozixe.php

Og det er ganske så geniale saker vi snakker om. Se for deg at du er på ferie i Spania, men ikke snakker et kløyva ord spansk.

Google oversetter, lytter og snakker

Last ned Google Oversetter-appen for Android for å komme i gang Merk: For å oversette bilder med kameraet på alle de støttede språkene må enheten din ha et kamera med autofokus og en .

Google kunngjorde i et blogginnlegg i går at det nå er mulig å oversette websider og tekster mellom 23 ulike språk i Google Translate-tjenesten. Blant de ti nye språkene finner man dansk, finsk, norsk og svensk.

Extra reklame

Massasje Lillestrøm Sex Kontaktannonser - Motek Leirvik Her finner du en polsk-norsk ordbok som hjelper deg med å forstå polsk - eller bli forstått på norsk Google Oversetter. Genial for ferieturen Appen er spekket med andre praktiske funksjoner, mange er ekstra nyttige om du er på reisefot i utlandet: Oversett skilt når du er på farta.

Eddik zalo dusj

Kopiér tekst i hvilken som helst app, så vises oversettelsen umiddelbart. Spelling er fonetisk, noe som betyr at spansk leses som det er skrevet. Dialekten er på den siste eller nest siste stavelse.

https://lndc.us/sats-stavanger.php

Det ser ikke ut til å være noen tvil om at mudaharaab er et ord som brukes om demonstrasjoner i sin alminnelighet, og om overhodet ikke behøver å konnotere noe bråk eller spetakkel.

Oversettelsen kan du få lest opp i stadig flere tungemål.

Ledige stillinger

Googles oversettelsestjeneste har blitt kraftig forbedret over mange år nå. Den gir langt ifra noen perfekt oversettelse, men fungerer likevel bemerkelsesverdig godt i mange tilfeller.

Språkene kan lastes ned til telefonen, slik at du kan bruker oversetterappen uten Internett-forbindelse — praktisk når du befinner deg utenlands. Få flere digitale tips.

GOOGLE TRANSLATE SPANSK NORSK Relaterte emner

Google translate — venn eller fiende? Det finnes mange tusen språk i verden og et menneske er i stand til å dominere flere ulike språk. Morsmålet utvikles naturlig de første leveårene gjennom å lytte til og imitere mennesker rundt deg. Når du senere skal lære nye språk må du gjerne gjøre en mer systematisk innsats for å tilegne deg ordforråd og grammatiske regler. Ut fra dette behovet er det blitt utviklet en rekke digitale verktøy som er ment å hjelpe deg i din språkutvikling.

Google Translate Spansk Norsk
GOOGLE TRANSLATE SPANSK NORSK Kommentarer:
Forfatter på Google translate spansk norsk
Salvesen fra Narvik
jeg liker lese om Norge Enkelt. Se min andre innlegg. Jeg trives Gig Racing.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net