Audi E Tron Gt

  1. Mer om
Audi E Tron Gt

Audi E Tron Gt MerkeligAudi e-tron GT er den første elektriske bilen fra Audi Sport. En gran turismo med fire seter og to bagasjerom kombinerer komfort og kjøredynamikk i ett eket mlf-sportsratt med flatbunn oppvarmet; Komfortnøkkel med alarm. Audi e-tron GT quattro Plus fra kr Audi e-tron GT er en bil med sjumilsstøvler, en langtraver. Det ligger også i navnet GT, som står for Grand Turismo. Med andre ord, den er ikke Hos Audi e-tron GT quattro yter de to motorene henholdsvis 238 hk foran og 435 hk bak, og totalt gir dette en samlet effekt på 476 hk Audi e-tron GT blir et råskinn på norske veier i 2021! 476 hestekrefter tar deg fra 0 til 100 km/t på kun 4,1 sekunder. Kraften leveres av et flatt

Felger til Audi e

Samlet dreiemoment er 630 Nm. Bestill bilen hos oss! Deler med Porsche Når du kaller en bil GT, er det noe som naturligvis forplikter.

Har du lest dette? Chromecast audio lefdal

Denne e-tron-utgaven skal ha solid kraftoverskudd og akselerasjon som sannsynligvis ligger minst på Tesla-nivå. Audi betegner den selv som sitt elektrifiserte flaggskip.

Bestille russekort

Reservasjonsløsningen åpner fredag 11. Den er 4,96 meter lang, 1,96 meter bred og 1,38 meter høy, og bygget i materialer som karbonfiber, aluminium og stål for å redusere vekt. For selv om batterier og annet gjør bilen tung, har de teknologi ombord som nærmest opphever enkelte fysiske lover. Deriblant firehjulssstyring og såkalt torque vectoring, som nærmest vrir bilen rundt de krappeste svingene på en nesten uforståelig god måte.

En bil som dette er med andre ord et godt kompromiss som fungerer like godt i hverdagen som på den lange ferieturen, eller når du bare vil ut og ha det gøy.

Dekktest

Og bare for å advare — du vil bli lagt merke til. Ti nye bilmerker vil filleriste det norske markedet Peneste noensinne For bilen er i følge designeren selv, Marc Lichte, den vakreste bilen han har laget noen gang, og han har tross alt en lang rekke biler i porteføljen. Bilen skapte da også hakeslipp da han viste konseptbilen for første gang.

Nå skal det sies at både den ordinære e-tron og e-tron GT hadde flere skarpere kanter og linjer som konseptbiler, mens produksjonsutgavene er mer avrundet enn opphavet. Dette har nok visket bort litt av det som skapte blest i utgangspunktet, men resultatet er likevel storartet.

Bilen er lang og flat, og har et bredt hofteparti bak, som igjen skaper et inntrykk av at det under skallet bor en kjøremaskin man skal være tøff for å utfordre.

Test av Audi RS e

Disse to bilene er to ypperlige eksempler på hvordan man kan skreddersy bilen til sin egen smak. Tweet Den har gener til felles med fetter Taycan, både når det gjelder ytelser og priser.

Men vi kan vel anta at Audi legger mer vekt på komfort enn sport når de om en uke starter salget av e-tron GT. En naturlig konkurrent utenfor familien er naturlig nok Teslas Model S.

For selv om batterier og annet gjør bilen tung, har de teknologi ombord som nærmest opphever enkelte fysiske lover. Deriblant firehjulssstyring og såkalt torque vectoring, som nærmest vrir bilen rundt de krappeste svingene på en nesten uforståelig god måte. En bil som dette er med andre ord et godt kompromiss som fungerer like godt i hverdagen som på den lange ferieturen, eller når du bare vil ut og ha det gøy.

Og bare for å advare — du vil bli lagt merke til.

Kort prøvetur med Audi e

Magasinet skriver at: Med luftfjæring og firehjulsdrift er Audis nye elektriske stolthet en fornøyelse på krevende vinterføre. Og den blir enda morsommere til sommeren e-tron GT med firehjulsdrift og luftfjæring kommer seg godt fram på norske vinterveier det mest imponerende var hvordan GT taklet alle kreftene som var i sving på noen mørke, snødekte veier langt nord i verden.

https://shishlov.info/lawyneqeb.php

Det er en merkelig følelse å pøse på med 500-600 hestekrefter, og det eneste som høres er litt snø og slaps som kastes opp i hjulhusene. Absolutt godkjent med tanke på at temperaturen var som den var, og det er også mulig vi ville fått enda litt høyere tall om vi hadde tømt batteriet enda litt mer på forhånd.

Slik det var ladet vi fra henholdsvis 24 og 37 prosent. En helt ny følelse av frihet Panoramasoltaket slipper mye lys inn i kupeen og gir en god romfølelse.

AUDI E TRON GT Relaterte emner

Meld deg på elbilnyheter. Produksjonen i Böllinger Höfe er like enestående som selve bilen: Ingen annen bil med de fire ringene har noen gang blitt klargjort for serieproduksjon like raskt. Allerede fra starten av 2020 har strømtilførselen til fabrikken i Neckarsulm kommet fra fornybare kilder. Et varmeverk drevet av biogass gir den nødvendige oppvarmingen i produksjonen. Utslipp som ikke kan unngås kompenseres for gjennom sertifiserte klimaprosjekter. Det er en viktig milepæl for Neckarsulm, og et nytt skritt på vår vei mot CO2-nøytrale fabrikker over hele verden innen 2025.

Audi E Tron Gt
AUDI E TRON GT Kommentarer:
Redaktør på Audi e tron gt
Hopland fra Tønsberg
jeg liker studere dokumenter veldig. Les gjerne min andre innlegg. Jeg trives Glocke läutet.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net