Nydalen Kebab

  1. Mer om
Nydalen Kebab

Nydalen Kebab Ultra modernePage created - January Tunfisk, løk, oliven og champignon; 115,00 kr Kebab pizza. Kebabkjøtt, mais, paprika og løk; 115,00 kr Texas Tacokjøtt, mais, jalapenos, tortillachips Valg av: Medium, Stor, Hvitløkdressing, Kjøtt, Kebabdressing and more. Viser størrelsene og tilbehøret for dette produktet Vi baker ferske pizzabunner hver dag! Pakistansk mat kommer snart! Samtidig tilbyr vi nydelige kebab- og kyllingretter, klassiske cheeseburgere samt mange andre Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Oslo's beste Kebab

Akerselva renner gjennom Nydalen som en egen livsnerve, og her er det lagt til rette for både servering, trening, avslapning og kos langs elva. Det er etablert en liten park som er hyppig benyttet av store og små, og badeplassen brukes flittig på varme dager. Nydalen Bryggeri og Spiseri er en institusjon i seg selv, med god mat og drikke over to etasjer, i tillegg til en deilig uteservering. Her er det både spillkvelder, fotball og ølkurs.

https://shishlov.info/pacafo.php

Xeast med uteservering ut mot Akerselva er også et perfekt tilskudd til serveringstilbudene i Nydalen, som ellers tilbyr alt fra kaffebarer, sushi, salat- og suppebarer til Peppes Pizza og kebab. Mange kombinerer dette med en tur på Fangene på Fortet som er etablert her i Nydalen. En gang hadde de bare mais og rødløk! Da jeg ventet på min kebabtallerken, solgte de en kebab i pita med så MYE salat og lite kjøtt at kunden ristet på hodet. Det som jeg synes er ille er at de bryr seg ikke om kunder!!!

Beno Restaurant Stengt grunnet helsefare. Dårlig renhold, oppvask og håndvask. Beno Restaurant Foto: Wasim Riaz «Virksomheten fremsto som særdeles dårlig rengjort når det gjelder lokaler og utstyr. Kunne ikke fremvises hverken rengjørings— eller desinfeksjonsmidler.

Nydalen Kebab Og Pizza V/Sadia Kalsum Asghar

Berøringspunkter som lysbrytere og håndtak til kjølerom og frysebokser var seige av matrester og skitt. Sto ytteremballasje direkte på arbeidsbenk hvor rått kjøtt ble håndtert. Skitne kluter lå rundt omkring. Arbeidstøy og privat tøy hang på toalettet rett over WC.

Kun en håndvask virket, men var uten såpe, tørkepapir — var i tillegg dårlig rengjort. Kjøttvarer manglet merking». De kom tilbake på ny inspeksjon dagen etter, og restauranten ble godkjent, sier daglig leder Sriskantharasa Kuddiyan.

https://lndc.us/5988.php

La Casa Stenging av kjøkkenet grunnet helsefare. La Casa Foto: Wasim Riaz «Manglet fysisk skille mellom håndvasken og matkummen, og de ansatte brukte svært skittent arbeidstøy og fottøy. Observert dårlig renhold over hele lokalet, blant annet på fliser på veggene, under og bak innretninger og på felles berøringspunkter.

Vi hadde hatt et eierskifte og hadde ikke åpnet enda. Jeg var ikke daglig leder på den tiden. Mattilsynet kom tilbake neste dag, og da ble alt godkjent. Mattilsynet har vært her et par ganger etter at jeg tok over driften, og alt har vært bra, forteller daglig leder Hamza Rafa. Peoples Oslo AS Stengt grunnet helsefare.

Fotballspillere rundstjålet i Nydalen

Dårlig renhold og kjølelagring. Det ble også funnet for høy temperatur i lett bedervelig mat, og de ansatte manglet kunnskap om krav til temperatur i kjøleinnretninger.

Elkjøp trondheim sentrum

Under inspeksjonen var døren til kjølerommet åpen, hvor temperaturen var på 13 grader». Temperaturmålingene ved kjøleskapsdiskene viste feil, og vi fikk justert dette raskt.

Vi ser viktigheten av denne typen kontroller av Mattilsynet, og forstår at det er problematisk om temperaturkontrollen ikke er god nok. Les også: Ledigheten stiger i Oslo. Frogner, Grünerløkka, Gamle Oslo og St.

Hanshaugen hardest rammet — Alle måltider spises hjemme — Vi har utarbeidet en rekke råd som er distribuert til alle sjåførene og restaurantene vi samarbeider med. Disse handler om alt fra sikker og hygienisk behandling av emballasjen, til rengjøring av sekker og utstyr som brukes i leveringen, sier salgssjef Odd Stian Gullhav i Just Eat. Kanskje du har lyst på en tykk og luftig amerikansk pizza med kylling og grønnsaker?

Har du lest dette? Torsdag kveld fra nydalen

Eller kanskje du vil prøve vår Butter chicken? Vi baker ferske pizzabunner hver dag!

NYDALEN KEBAB Relaterte emner

Planløsning 146 kvm i 4. Planløsning 1144 kvm i 4. Eiendommen planlegges videreutviklet på sikt minimum 5 år og gårdeier ønsker derfor å leie ut lokalene mest mulig as-is. Vi har nå ledig: 146 kvm kontor i 4. Kontorlokalene i 2. Beliggenhet: Eiendommen har sentral beliggenhet ved Ring 3, med adkomst fra Maridalsveien i vest og Ring 3 i øst.

NYDALEN KEBAB Kommentarer:
Rapportert den Nydalen kebab
Økland fra Narvik
Jeg har lyst dele interessante nyheter svakt. Se min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Fünf-gegen-Fünf-Fußball.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net