Load Index Dekk

  1. Mer om
Load Index Dekk

Load Index Dekk UtnyttLasteindeks eller Load index betyr hvor mye last og tyngde et dekk tåler. Tallene viser hvor mye et dekk tåler i kilo I vognkortet står det både hvilken hastighetskode dekkene til bilen skal ha og hvilken belastning (LI = Load Index) de må tåle Belastningsklasse, eller load index (LI), er en tallkode som forteller hvor stor belastning hvert dekk er godkjent for å tåle. Tallkoden angis på dekkets Belastningskode, eller load index (LI), er en tallkode som forteller hvor stor belastning hvert dekk er godkjent for å tåle Lasteindeksen eller Load Index (LI) finner du preget inn i dekksiden etter dekkdimensjonen. I dette tilfellet er lasteindeksen

Når det er glatt føre kan man oppnå dette ved å bruke vinterdekk med eller uten pigger, kjetting eller liknende.

DekkGuide billige

Krav til dekk For kjøretøy med tillatt totalvekt ikke over 3. Dekkmann anbefaler minimum 4 mm. Mønsterdybden på sommerdekk skal minimun være 1,6 mm.

Dekkmann anbefaler minimum 3 mm.

Lasteindeks Dekkpartner

Pigger er kun tillatt på vinterdekk unntak for motorsykkel, og ved bruk av piggdekk skal kjøretøyet ha piggdekk på alle hjul. Her går vi igjennom dem alle. Slitebanebredde, profil og felgstørrelse Det første tallet i dekkmerkingen angir dekkets bredde.

Påske ønsker

Dette er oppgitt i millimeter. Hvis det for eksempel står 245, betyr dette at dekkets slitebanebredde skal være 245 mm. Har du ikke anledning til å hente kan vi fikse forsendelse til en hyggelig pris.

Hvordan lese av kodene på tilhengerdekk og tilhengerhjul

Vi sender over hele landet, frakt tilkommer. Klikk på kontakt knappen for å bestille, legg adressen din i kommentarfeltet om du ønsker pris med frakt til din adresse. Hvis kjøretøy til og med 3500 kg utstyres med piggdekk, er hovedregelen at man skal ha piggdekk på alle hjul. Hvis kjøretøy over 3500 kg utstyres med piggdekk, er kravet at man har piggdekk på hjul som sitter på samme aksel.

Lastindeks

Kjetting Det er krav om at kjøretøy over 3500 kg medbringer kjetting dersom det forventes kjøring på veier med snø og is. I vinterperioden er kravet absolutt, uavhengig av føreforholdene. Disse er oppgitt i vognkortet og man kan trygt bruke dem.

https://lndc.us/zywys.php

Dersom du velger en annen dekkdimensjon eller felger enn det som står oppgitt i vognkortet, er det mulig innenfor visse krav: Nytt dekk må ha lik eller bedre belastningskode og hastighetskode enn det som er oppgitt i vognkortet. Det finner du i vognkortet. Dekk og felg må passe sammen i henhold til STRO-normen. Alle hjulene må ha samme dimensjon.

Lasteindeks belastningstabell Dekkshop

På biler som originalt har ulike dimensjoner foran og bak, må endringen av dimensjonen være lik. Egen dekkmerking Dekk har forskjellige tall og bokstavkombinasjoner som forteller om dekkets størrelse og egenskaper.

https://shishlov.info/7092.php

Dekkets alder og levetid Du finner dekkets alder på dekksiden. Denne typen dekk passer for bilførere som vil ha sportslige kjøreegenskaper, sier han. Ulempen er at bredere dekk er mer sporfølsomme og har noe mer dekkstøy. Vil man ha mer komfortable kjøreegenskaper er det smalere alternativet et bedre valg.

Smalere dekk er også sikrere på våte veier, fordi de fjerner vann mellom dekk og vei mer effektivt, noe som reduserer risikoen for vannplaning. Radialdekk er stabile Bokstaven R angir dekkets konstruksjon.

LOAD INDEX DEKK Relaterte emner

Mener at Tesla godkjenner dette. Slå opp bilen din på vegvesen. På foraksel krever den minimum 638 kg pr dekk, aksellast 1276 kg, som gir minimum load index 93. Load index tall i vognkortet henviser kun til orginaldekka som sto på bilen levert fra fabrikk, og er følgelig ikkje eit minimumskrav verken på eu kontroll eller andre sammenhenger. Be kontrolløren på verkstedet lese seg opp på regelverket han skal forholde seg til og be han slette denne anmerkningen på eu kontrollen uten noko meir om og men.

LOAD INDEX DEKK Kommentarer:
Forfatter om Load index dekk
Helgeland fra Namsos
Les gjerne min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Eiskunstlauf. Jeg nyter lese tegneserier spørrende.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net