Nrk Aktiver

  1. Mer om
Nrk Aktiver

Nrk Aktiver OvervinnIngen informasjon er tilgjengelig for denne siden Logg inn og få muligheten til å fortsette der du slapp og enkelt finne igjen dine favoritter på tvers av dine enheter. Logg inn · Opphavsrett NRK Personlig innhold på NRK.no Se hele NRKs store utvalg av serier, dokumentarer, underholdning, film, sport og nyheter Norsk rikskringkasting AS, i dagligtale og markedsføring mest kjent under forkortelsen NRK, er et norsk statseid kringkastingsselskap som tilbyr medieinnhold på radio, TV, strømmetjeneste og internett

Det kan hende du blir bedt om å ta flere blodprøver. Foto: UiO Problemposisjonen viser til allmennkringkasterne som store, robuste og ofte statlig finansierte aktører som truer det nasjonale mediemangfoldet gjennom sine dominerende posisjoner, mens løsningsposisjonen fremhever allmennkringkasterne som attraktive partnere, innovative «lokomotiv» og kulturpolitiske «forsvarere» mot økende global konkurranse.

https://shishlov.info/8801-1.php

Begge posisjonene finner vi i Norge: Kommersielle mediebedrifter kritiserer ofte NRK for å være for dominerende, mens NRK selv hevder de er blitt mindre dominerende på grunn aktører som Facebook, Netflix og Google. NRK som feit purke? Synet på allmennkringkasting som problem og løsning finner vi også i politiske debatter, og reflekterer til en viss grad ideologiske skillelinjer. Makrofagene blir aktivert av T-hjelpercellene og kan dermed hemme veksten av kreftcellene.

Vi har tidigere funnet at T-hjelpercellene og makrofagene samarbeider for å bekjempe beinmargskreft myelomatose. I 2011 publiserte vi at det suksessfulle immunsvaret mot kreft er en T-hjelpercelle 1 drevet betennelsesreaksjon.

NRK avpubliserte Ramm show»: Jeg blir ukomfortabel

Vi har videre undersøkt hvorvidt ulike betennelsesfaktorer kreves for å initiere og vedlikeholde et immunsvar som dreper kreftcellene. I dette studiet har vi avdekket at det proinflammatoriske cytokinet interleukine 1 IL-1 er en viktig faktor for aktivering av makrofagene og modulering av T-cellene. IL-1 kommer i to hovedformer: IL-1? Når vi inhiberer funksjonen av IL-1?

Vi har også vist at ved å stimulere makrofager med IL-1?

Hjelp oss å teste beta

Makrofager er ikke antigen-spesifikke, men hvis de stimuleres på rett måte vil de kunne drepe eller hindre fremvekst av kreftceller som har sluttet å uttrykke kreftspesifikt antigen. I et parallelt studie har vi sett nærmere på den molekylære aktiveringen av kreftspesifikke T-hjelperceller.

Med denne betaen legger vi ut en spiller som vi vet er mangelfull, men dere velger altså foreløpig selv om dere vil ta den i bruk.

Vi håper dere likevel har lyst til å være med å teste, selv om ting ikke er perfekt ennå. Ny avspiller på tv. Også i en verden hvor Flash-støtten begynner å bli svært begrenset. Vent noen minutter, også skal resten av kanalene komme på plass. NRK har satt aldersgrense ni år.

NRK Unormal er delt inn i fire områder: «Ny her? Sjekk ut disse videoene». Her ligger videoen «Pikk vs fitte» som en anbefaling. For øvrig handler videoene om Tiktok-trender, menssmerter, bildemanipulering og bruk av rullestol.

Slik får du fram tekstingen på TV

Her ligger videoen «Hvor mange kondomer bør du bruke» og en konkurranse om å samle bind fra fremmede. Her ligger blant annet «Kan man dø av mensen? I følgeteksten under videoen må man klikke på «Vis mer» for å få frem en annen aldersgrense: 9 år.

Utbytte definisjon

Youtube overstyrte NRKs aldersgrense i dette programmet og satte 18 år som grense. Når man skal se videoen, kommer det derfor en advarsel fra Youtube: «Denne videoen kan være upassende for enkelte brukere».

Redaksjonen i Unormal skriver i kommentarfeltet at Youtube har sensurert videoen, og at det er mulig å se alle episodene på nettsidene til NRK Newton.

Det var Newton-redaksjonen som laget «Spør oss om sex» og lignende videoer om kropp i månedene før Unormal ble etablert. Målgruppen 8-12-åringer, samt yngre seere, hadde altså på Newton allerede sett videoer som Youtube etter hvert bestemte skulle ha aldersgrense 18 år. Newton-videoene om kropp ligger på NRKs nettsider her.

Programlederne sier de driver med opplæring og uttrykker uenighet her med at Youtube har satt aldersgrense 18 år på tre av videoene om kroppen. Bildet over: NRK Unormal slår ned på myter innen seksualitet. Samme dag hadde 19 mediehus bekreftet 27 kamper som kan vises på Direktesport, sier Haksø.

NRK AKTIVER Relaterte emner

For å kunne få opplest undertekster på innhold hos NRK, må du aktivere skjermleseren VoiceOver i tillegg til å starte avspilling av videoer med undertekst. VoiceOver skrus enkelt på, men kan også like raskt skrus av igjen om du ikke har behov for denne funksjonaliteten til daglig. Om du har en telefon eller et nettbrett som ikke har siste iOS-versjon så kan det hende lydtekst ikke vil fungere i appen eller at Innstillinger-valgene ser litt annerledes ut. Om du bruker VoiceOver til daglig kan du hoppe over punkt 1 og 3. Her huker du kun av for VoiceOver. Om Lupe også er huket av bør denne haken fjernes for å gjøre det enklest mulig å skru av VoiceOver. Vi anbefaler å lese under «Kort informasjon om skjermleseren VoiceOver» lenger ned for deg som ikke har brukt denne tidligere.

Nrk Aktiver
NRK AKTIVER Kommentarer:
Redaktør på Nrk aktiver
Heimdal fra Rørvik
Jeg trives lese romaner tilsynelatende. Les gjerne min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Keepie Uppie.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net