Nlb No

  1. Mer om
Nlb No

Nlb No NåNorsk lyd- og blindeskriftbibliotek er et offentlig bibliotek som produserer og låner ut lydbøker og punktskriftbøker. Tilbudet er for alle som strever med Norsk lyd- og Blindeskriftbibliotek - NLB Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek (NLB) arbeider for at alle skal ha lik tilgang til litteratur og informasjon Det er NLB som produserer og låner ut lydbøker og punktskriftbøker til blinde, NLB kontakter du på telefon 22 06 88 10 eller Organisation à but non lucratif. ProTed Senter for fremragende lærerutdanning NLB er biblioteket for deg som strever med å lese trykt tekst. Alle som har vansker med å lese trykt

NLB har 40 ansatte 2020. Direktør er Øyvind Engh. NLB har et styre oppnevnt av Kulturdepartementet. Styreleder er Trygve Nordby.

Princess båt

Bibliotektjenester[ rediger rediger kilde ] NLB er både et folkebibliotek og et studiebibliotek. Registrerte lånere har tilgang til hele boksamlingen. Biblioteket tilbyr skjønn- og faglitteratur for både voksne, ungdom og barn, samt abonnement på tidsskrifter og aviser.

Bøker, lydbøker og filmar på nett

Det betyr at det stadig er noen som ønsker å høre Liv Steen lese om Randi, og hennes vei for å finne styrken i eget liv. Dette er både rørende og inspirerende for en skarve indieforfatter uten et stort markedsapparat i ryggen.

https://shishlov.info/6931.php

Det er lesernes vilje. Disse bøkene må du kjøpe, enten om du kjøper de på Audio-cd over nett eller i bokhandleren, eller du laster ned over nett. Du kan også låne lydbøker på landets bibliotek, slik som ordinære bøker. Lydaviser Norges Blindeforbund utgir lydavis hver uke. Denne utgis på cd i Daisy-format. På lydavisen finner du Norges Blindeforbunds aktualitetsmagasin Spor 2, medlemsbladet Synspunkt, og våre fylkeslags lokale lydaviser.

Lån skolelydbøker odertal.info

På fylkeslagsdelene kan du høre lokale nyhetssaker, ukebladstoff, organisasjonsdokumenter, og noen har valgt å ta med tips og råd i forhold til hjelpemidler, mat og drikke, vær og annet. Kontakt ditt fylkeslagskontor for å få tilsendt lydavisen gratis på cd. Den er spennende og lærerik og gir deg historien om den mektige storfamilien Djans sammenbrudd under Ayatolla Khomeinis regime.

Monet maleri

En fantastisk roman som strekker seg fra 60-tallet og frem til 1988, med de store politiske og religiøse omveltningene i landet som dramatisk bakteppe. Anbefalt av Kari Kummeneje Sara O 18 En velskrevet, mørk og viktig bok om kvinners situasjon i krigsherjede Kurdistan. Denne leseopplevelsen utvider virkelig horisonten og byr på mange samtaleemner fremover! Det kribler i kroppen når nydelig musikk blander seg med en god historie og fortellerstemme.

Korpusbaserte talesynteser, som Hulda og Clara, blir utviklet ved at et menneske leser inn store mengder tekst. Det er segmenter av dette opptaket som blir satt sammen fortløpende i syntesen.

blant utlånte lydbøker» hos odertal.info!

Maskinlæring er i bruk for å trene opp systemet. En stor del av utviklerjobben er å formulere regler for hvordan talesyntesen skal fungere. En rekke ting må spesifiseres, for eksempel hvordan forkortelser, tall og spesialtegn skal uttrykkes.

Et uttaleleksikon spesifiserer uttalen av ordene. Min erfaring er at de som har lesevansker fort blir vant til talesyntese. For dem er det viktigere om de får tilgang til teksten eller ikke, avslutter Myksvoll.

Tilbudet er gratis.

NLB NO Relaterte emner

En medrivende bok om kolonivelde, opiumshandel og livet i India tidlig på 1800-tallet. Anbefalt av Øyvind Engh Chigozie Obioma 2019 Dette er en gjenkjennelig oppvekstskildring, der tre brødre gjør noe de ikke får lov til og alt som skjer etter det. Anbefales til alle som liker å lese om slekt og oppvekst. Det har ikke jeg, men jeg koste meg veldig med historien om Ella og hennes mamma-som også er fe. Bak det harde skallet er Danielle egentlig bare en sårbar og usikker jente som ønsker å finne sin plass i verden.

NLB NO Kommentarer:
Rapportert den Nlb no
Wahl fra Mo i Rana
Anmeldelse min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som mach es selbst. Jeg nyter dele interessante nyheter sjenerøst.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net