Viaplay Premier League Rättigheter

  1. Mer om
Viaplay Premier League Rättigheter

Viaplay Premier League Rättigheter BehovPremier League | TV2 (frem til 2021/22-sesongen) NENT Group overtar rettighetene fra 2022-2028. PGA Golf | Viasat/Viaplay & Discovery Networks Nent bekrefter nattens Premier League-kupp. Kjøper rettighetene i hele Norden fra 2022 til I en pressemelding skriver NENT group at de har fått de eksklusive rettighetene til Premier League i Norge, Sverige, Danmark og Finland fra Men om to år og noen måneder er det altså slutt. Fra høsten 2022 blir det Premier League på TV3, Viasport og Viaplay NENT Group har allerede sendt Premier League på Viaplay i Sverige, Mektige NENT Group har ikke bare Premier League-rettigheter å spille

Poder ønsker ikke å kommentere samtalene med Telia, men understreker at partene ikke lenger har noen distribusjonsavtale. Telia må fortelle sine kunder at innholdet fra Nent er borte fra skjermen for godt, oppfordrer Poder: Når nå samarbeidet mellom Telia og NENT er avsluttet, er det derfor riktig at partene er ærlige i sin respektive kommunikasjon, og ikke forteller Telia-kundene om at bortfallet av TV 3, Viaplay og NENTs øvrige kanaler er midlertidig.

Nent har allerede resten av Norden, og kan nå legge til Norge.

TV 2 mister Premier League

Det gir stordriftsfordeler TV 2 ikke er i nærheten av. Og etter totalslakten av det norske Nent-kontoret i fjor er det ikke mye administrasjonskostnader igjen her til lands. I Sverige koster Viaplay Sport i dag 399 kroner måneden.

Det er ingen tvil om at TV2 tapte kampen om å beholde rettighetene fordi de ikke er en del av et større betalingssterkt mediekonsern OG fordi de ikke kan tjene penger på utenlandske spillreklamer.

Lovlige alternativer på nett til TV2 PL?

Det betyr at de verken har kapasitet til å få rettighetene til andre land enn Norge og at de går glipp av inntekter i hundremillionersklassen hvert år, sammenlignet med NENT. Men utenlandske spillselskaper trenger ikke bare være en velsignelse for NENT i denne sammenheng.

Selv om Sverige og andre land har blitt mer liberale i sin spillovgivning foregår det også en mer aktiv kamp enn noen gang for regulering av det vi ofte kaller bettingbransjen. The Premier League fixtures for the 2016-17 season have been released and here is the full weekend-by-weekend rundown. Dine kamper har ikke startet 20. Mendy med kandidat til årets redning: Et profilbilde for evigheten — Vi skjønte raskt at han hadde peiling på fotball.

Slik ser du Premier League

Det har vært snakket om at ett land kan ta over hele mesterskapet, men trolig vil det foregå i så mange av de opprinnelige byene som mulig.

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Eurosport er stedet for deg, hvis du vil se sportsnyheter, videoer, kommentarer og høydepunkter: alt samlet på ett sted.

Helse fonna ledige stillinger

Forsøk igjen om litt, eller prøv å klikke deg videre nedenfor. Les mer utfyllende om gruppene i EM 2020 her.

Hvor vises fotballkampene? Kampguiden

TV 2 kjøpte rettighetene for tre nye år i 2015. TV 2 ønsker imidlertid ikke å kommentere opplysningene. Så vil nye rettigheter komme i spill, som vi vil ha ambisjoner å skaffe oss.

Vi er fast bestemt på å bygge videre på en allerede ledende posisjon og gi alle sportsfanatikere enda mer og bedre dekning av denne fantastiske ligaen.

https://lndc.us/hvor-mye-koster-det-reparere-iphone-skjerm.php

VIAPLAY PREMIER LEAGUE RÄTTIGHETER Relaterte emner

Viaplay er fortsatt plattformen for Formel 1-fans i Norge. Det ble klart etter at Nordic Entertainment Group annonserte en forlengelse av konsernets eksklusive avtale for visningsrettigheter i Norden fram til 2024. Avtalen inkluderer nå også rettighetene i Finland og Island. Den kommende sesongen starter 15. Det betyr mer fart og spenning med superstjerner innen sporten som Sebastian Vettel, Max Verstappen og ikke minst Lewis Hamilton, som har vunnet hele seks tidligere sesonger. NENT Groups dekning av Formel 1 vil inkludere studiosendinger, ekspertanalyser og bred dekning av lokale kommentatorer. NENT Group og Formel 1 vil også tilby en egen strømmetjeneste for de aller mest dedikerte tilhengerne.

VIAPLAY PREMIER LEAGUE RÄTTIGHETER Kommentarer:
Rapportert den Viaplay premier league rättigheter
Bråthen fra Vadsø
jeg elsker lese romaner lyst. Les gjerne min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Fast-Pitch-Softball.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net