Lapoint Travels

  1. Mer om
Lapoint Travels

Lapoint Travels StrategiLapoint tilbyr surfe-, kite-, yogareiser utenom det vanlige, på noen av verdens beste destinasjoner. Bestill et uforglemmelig eventyr i dag Lapoint Travels | 880 følgere på LinkedIn. Good times & Amazing experiences | Lapoint surf camps, passionately dedicated to surfing and our famous Goodtimes Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Lapoint Travels AS, 992309466. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og Antall aksjer: 233 700; Aksjekapital: 224' NOK; Resultat før skatt 2019: 1 505' NOK; Utbytte 2019: ; Stiftet The latest Tweets from Lapoint Our camps are known for providing great accommodation and amazing surf experiences, but more than anything

Leker babyshower

Hold Norge Rent konferansen 2021 er flyttet fra februar til mai. Har du innspill til programmet?

Tapte penger på surfereiser før corona

Milliondryss til disse norske reiselivsbedriftene Disse reiselivsbedriftene får støtte fra Innovasjon Norge Reiselivet må gjennom betydelige omstillinger den nærmeste tiden. Dette i tilknytning til at Simen også har vært en ivrig arrangør av surfeturer, der han har avviklet surfetur til Stad for nærmere 150 Trondheimsstudenter. Vinteren 2008 arrangerte de sammen surfetur til Marokko for i overkant av 100 studenter i hele Norge.

Har du lest dette? Aller travel rovinj

På yogakursene våre får du prøvd ulike yogaklasser, og vi lærer deg teknikker for hvordan du kan ta med deg kunnskapen, tilstedeværelsen og fokuset inn i hverdagen. På vårt yoga og surf-retreat utforsker vi synergien mellom yoga og surf i en inkluderende atmosfære med masse positive vibes.

Milliondryss til disse norske reiselivsbedriftene

Gründerprisen går til ein som har satsa ute i distriktet, han har nytta nettverket sitt til å ekspandere og har saman med Sebastian Kjellstrøm starta bedrifta Lapoint travels som er eit reisebyrå som skal tilby actionsport. Reisebyrået vil ha hovudkontor på Stad, men satsar også internasjonalt med mellom anna skikøyring i Chile, terrengsykling i Tibet, surfing på Jæren og Stad og kiting på Kapp Verde.

https://lndc.us/hans-zimmer-oslo-spektrum-16-november.php

Gjennom eit større nettverk med fleire personar inn på eigarsida og i drifta, satsar han på å kunne stryke verksemda både på Stad og andre stadar i Europa. De har ikke mulighet til å leie ut alle sengene nå.

Du får derfor meget god hotellstandard til veldig lave priser, sier Søderlind.

https://shishlov.info/7355.php

Men litt av den gamle sjarmen er nok forsvunnet etter at hotellene og utelivsbransjen fikk sin ansiktsløftning og store utbygging. Du finner det meste, alt fra tradisjonelle puber til strippebuler.

Lær deg å surfe med Lapoint

Sjekk status på ditt abonnement og om du har gyldig kortinfo. Kontakt kundeservice hvis du mener det kan ha oppstått en feil. I tillegg har han saman med ein kamerat starta reisebyrået Lapoint Travels som tilbyr actionsport verda rundt.

LAPOINT TRAVELS Relaterte emner

Norges sterkeste surfer? Se opp for springende gummimenn med surfbrett under armen i Oslo, Bergen og Trondheim 5. Mennene er ikke farlige - de er bare på vei til vannet for å kjøle seg ned. Det nye reisebyrået Lapoint Travels går alternative veier for å lansere seg selv. I Oslo skal de løpe fra bunnen av Karl Johan, opp til Slottet og ned til Akerbrygge hvor deltakerne hopper i vannet for å padle inn mot mål ved torget på Aker Brygge, forklarer arrangør og medeier Sebastian Kjellström. Kjellström inviterer alle som vil til å delta på konkurransen, men advarer om sterk motstand fra sine teamkjørere som har ligget i hardtrening før Norges sterkeste surfer.

LAPOINT TRAVELS Kommentarer:
Redaktør på Lapoint travels
Holen fra Trondheim
Vennligst sjekk min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Jorkyball. jeg liker lese romaner lett.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net