2 Trinns Snøfreser Traktor

  1. Mer om
2 Trinns Snøfreser Traktor

2 Trinns Snøfreser Traktor ForbedringContent [hide]

Anbefales for deg med en mindre traktor, og behov for en to-trinns fres med høy kvalitet Velegnet våt og tung snø; Kraftig to-trinns snøfreser; For traktorer over 70 Hk; Vendbart slitestål i Hardox; Justerbare ski Dalen fresene finnes både som V-fres og som to-trinns modeller. og tilbyr snøfresere til alle typer traktorer, kjøring og behov Frakkagjerdveien 127, 5563 Førresfjorden Kart. 100 stykk snøftrs kommer inn i oktober, bestill n trinns fresere fra Globus er av de mest solide i sin klasse på markedet. gjør at du kan styre snøen dit du ønsker, også mellom traktor og snøfres

Motta varsel via e-post på nye annonser Generer Kjøp og selg brukte Snøfresere Når du skal kjøpe snøfreser er det smart å etablere følgende: Hvor stort areal skal ryddes for snø? Hvor mye snø faller i sesongen?

Har du lest dette? Brukt plentraktor til salgs

Trenger du beltedrift eller hjul? Hvilken arbeidsbredde trenger du for effektiv snøfresing?

Snøfres Arkiver

Lite snøfall, liten snøfreser Er det lite snøfall, mellom 8 cm til 10 cm holder det med en snøfreser med ett trinn og liten motor. Drift på snøfreseren Snøfresere med hjuldrift balanserer snøchassiset rundt maskinens hjulaksel og vil søke opp og ut av snøen når motstanden i front øker. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv. Påmelding, skjema Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema.

Tokvam THS snøfreser

Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson.

Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning.

https://lndc.us/zymotu.php

Har kjørt endel Tokvam 2450 siste 2 årene, og denne trenger 120hester for å gjøre godt arbeid i mye snø, veldig tungdrevet pga alt krimskrams som skal snurre rundt. Gamle 2 trinnsfreser fra f. GSF 250 leveres med 3 års fabrikkgaranti.

Urs nyrestein

Globus GTF 255 — en av markedets mest solide fresere GTF 255 er en av de mest solide 2-trinns snøfreseren i sin klasse på markedet. Utstrakt bruk av Hardox og Strenx stål i chassi på fresen.

Lille blå fugl

Vifte, viftehus og innmaterskruer er utformet i Hardox 450. Det blir truleg ikkje aktuelt for meg. Den er og litt rar med tanke på at viftehuset sitter på sida, og blir derfor litt sidetung. Har derfor montert ei ramme med 6 belastningslodd på motsett side bak for å få den litt meir jamntung.

https://lndc.us/5766.php

2 TRINNS SNØFRESER TRAKTOR Relaterte emner

Standard med 3-punkt traktormontering og integrert triangel hurtigkobling. Slepesko er standard, likeså sliteskjær under og kantskjær på høyre side. Enkelt vedlikehold bak deksel og inspeksjonsluker. Hydraulisk styrbart utkast med meget god kastelengde takket være vifteformede skovler med en diameter på 80 cm. Hydraulisk nedbrekk på utkastertut kommer som standard på SB 2580.

2 TRINNS SNØFRESER TRAKTOR Kommentarer:
Redaktør på 2 trinns snøfreser traktor
Furnes fra Vadsø
Les gjerne min andre nyheter. Jeg trives Fußball. jeg liker rapporterer norske nyheter lett.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net