Rådebank Nrk

  1. Mer om
Rådebank Nrk

Rådebank Nrk MirakelVennskap, kjærlighet og bil. Rå og ekte dramaserie om rånere fra Bø. Sesong 1Sesong 2Ekstramateriale Rådebank er en norsk dramaserie på to sesonger med åtte episoder i hver sesong. Serien er produsert av Fenomen film for NRK P3 og hadde premiere på NRK TV i 2020. Serien er også vist i flere andre land Rådebank er en norsk dramaserie på to sesonger med åtte episoder i hver sesong. Serien er produsert av Fenomen film for NRK P3 og hadde En ungdomsserie om gutta som mekker, drekker og børner er blitt NRKs nye TV-hit. Bak den breiale fasaden i Rådebank lurer en historie om han som lokalsamfunnets ubestridte kjekkas, og livet er bekymringsløst friksjonsfritt. Helt til han blir dumpa av dama

Responsen på sesong 2 har vært helt overveldende, sa Waage til P3. I samme intervju innrømmer han at han er blitt glad i rollefiguren GT. Hva som skjer videre med ham og de andre i serien vet han foreløpig lite om.

Rådebank i regjeringa

På overflata lever dei eit bekymringslaust liv der bilkøyring, energidrikk og Wunderbaum er limet i tilvêret. Ungdomsgjengen er ikkje unik, og enkeltpersonane som blir portrettert er verken ekstreme eller urealistiske.

https://lndc.us/denoxaf.php

Dei er heilt vanlege ungdomar med heilt vanlege liv — på godt og vondt. Kjærleik, familie, forventningar og venskap er elementa som gir ungdomane både gleder og utfordringar.

odertal.info rådebank

Vi ble tidlig enig med NRK om at vi hadde behov for å bruke en sesong på å varme opp universet, før vi forteller historien om Sivert nå i sesong to, forklarer Kittilsen. Hva er det som gjør at den treffer målgruppen så godt?

Les også: Ikea bil

Vi har arbeidet dyptpløyende med innsikt i målgruppen, og jobbet spesielt inn mot råner-miljøet i Bø gjennom flere år, sier Kittilsen. Han legger til at serieskaperen Linn-Jeanethe Kyed også er oppvokst i rånermiljøet i nabo-kommunen til Bø, Ulefoss.

Rånerne alle vil henge med

Hver eneste gang vi tar valg stiller vi dem spørsmål, eller tar et skritt tilbake for å se det vi lager fra deres perspektiv, sier han. Kittilsen legger til at det er helt avgjørende at de tar rånerne på alvor, uten noen form form for ironisk distanse, eller med nedlatende holdninger.

Vi har laget «Rådebank» for kjernemålgruppa, med et håp om at unge menn skal bli flinkere til å snakke sammen om følelser.

Best i test golfkøller

Onsdag slapp filmselskapet traileren løs, og der er det «Rådebank»- og «Ut og stjæle hester»-skuespiller Sjur Vatne Brean som er i fokus. Nye Sherlock Holmes-eventyr på gang Han er sentral i en av de tre parallelle kjærlighetshistoriene som skildres. Også NRK er fornøyd med at serien er blitt en snakkis.

Seerne strømmer til nærmer seg en halv million

Melike Leblebicioglu er produsenten bak serien. Hun sier at kanalen er spesielt stolte av den sterke historien som fortelles i sesong to. Serie-skaperne ville fortelle en historie fra en machokultur der det ikke er så vanlig å snakke høyt om følelser.

RÅDEBANK NRK Relaterte emner

Dette sier en av gutta i TV-serien Rånebank. Bilmekanikeren, alias Stian Thorbjørnsen, har nettopp fått vite at kameraten har tatt sitt eget liv. Tematikken i sesong 2 er selvmord. Moralen er: Snakk om det! Tøft å snakke: Serien Rånebank er filmet i Bø, men handlingen kan være hentet fra et hvilket som helst tettsted i Norge. I sesong 2 er tema følelser og selvmord.

Rådebank Nrk
RÅDEBANK NRK Kommentarer:
Rapportert den Rådebank nrk
Førland fra Hermansverk
Jeg har lyst rapporterer norske nyheter daglig. Anmeldelse min andre nyheter. En av mine hobbyer er Freestyle Slalom Skaten.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net